Anunțuri publicitare

ADULARUL (ADULARIA) – Un bun sustinator in incursiunea catre „regele” interior KAlSi3O8

adularia

ADULARUL este un silicat de aluminiu si potasiu, cunoscut  si ca feldspat ortoclaz, cu o duritate de 6-6.5 pe scare Mohs. Cristalizeaza in sistem triclinic. Este considerat ca fiind cea mai valoroasa varietate de Piatra Lunii, pentru ca Adularul se gaseste mai rar, este mai clar si mai lipsit de impuritati sau inlcuziuni decat Piatra Lunii. Datorita claritatii interioare, Adularul poate fi fatetat. Multe dintre depozitele din Sri Lanka au fost epuizate, esantioanele bune devenind scumpe.

SONY DSC

CARACTERISTICI. Adularul intruchipeaza si emana frumusetea interioara si puterea energiei feminine la superlativ. Poate trezi aceasta energie in persoanele care il poarta. Chiar si pentru barbati, aceasta piatra trezeste trasaturile pozitive, cele datatoare de viata ale arhetipului feminin. Ii ajuta pe vindecatori sa devina un canal pur si sa canalizeze constient energiile vindecatoare. Ne ajuta sa incepem calatoria interioara de descoperire de sine, sustinandu-ne sa inlaturam tiparele invechite. II ajuta pe cei care doresc sa isi dezolvte clarviziunea. Ajuta la vindecarea corpului emotional, indiferent daca „ranile” au aparut in aceasta viata sau intr-o viata anterioara. Genereaza o stare de pace si liniste si ne ajuta sa vedem scopurile Divine din spatele experientelor prin care trecem.

Adularul este o combinatie a elemtului Aer cu elementul Apa, permitandu-ne sa primim ghidare spirituala si informatii prin corpul emotional. Aceste aspect ne permite sa castigam atat inteligenta mintii cat si inteligenta inimii. Adularul ne aduce claritatea de care avem nevoie mai ales in situatiile in care suntem implicati foarte puternic emotional si nu vedem clar. Oferind intelegere logica in chestiunile inimii, creeaza o punte intre sentimente si intelegere.adularia.

Adularul este „Piatra de Avalon”. Conform legendei, Avalon este o insula situata „pe cealalta lume”, un taram mistic coexistent cu Pamantul, dar pe un plan vibrational mai inalt. Se spune ca Avalon este locul unde Regele Arthur a fost luat sa fie vindecat, dupa ce a fost ranit mortal de catre fiul sau, cu propria-i sabie. Tot dupa cum spune legenda, din acest taram se va intoarce intr-o buna zi.

Interpretand povestea in mod metaforic, „regele interior” din fiecare dintre noi, barbat sau femeie, a fost ranit mortal la un moment dat, in decursul vietilor .”Avalonul” nostru s-ar putea situa adanc, in lumea ascunsa a psihicului, unde „regele interior” asteapta sa fie vindecat. Aceasta vindecare nu poate veni decat de la noi insine , tocmai prin aceasta calatorie interioara anevoioasa. Adularul este o piatra care emana lumina fina a acestei lumi si ne ghideaza catre aceasta. Claritatea lui sugereaza constientizarea calma cu care trebuie sa cautam si sa acceptam orice am descoperi. Lumina lui alb-albastruie intruchipeaza lumina vindecatoare a Sufletului care ne intregeste.

adularia..In plan spiritual, energia Adularului conecteaza ambele taramuri, cel psihic, pentru a primi ghidare „exterioara” si cel interior, pentru a primi ghidare de la intelepciunea interioara. Stimuleaza chakra gatului si pe cea a celui de-al treilea ochi. Este o piatra excelenta pentru vindecatori, profesori, consilieri care doresc sa se poata adresa atat sinelui intelectual cat si celui emotional al celor pe care-i ghideaza. Adularul elimina orice blocaj de la nivelul chakrei gatului si a celui de-al treilea ochi.

In plan emotional, Adularul ne ajuta sa devenim constienti de propriile sentimente si sa ne organizam propriile emotii pentru o analiza mai aprofundata.

In plan fizic, Adularul este un excelent luptator impotriva oricarui fel de dependenta. In procesul de vindecare, Adularul poate fi folosit sa armonizeze impulsurile inimii si  cele ale creierului pentru a echilibra campul electromagnetic.adularia cu incluziuni de pirita

Adularul armonizeaza foarte bine cu MoldavitulAzeztulitul, Labradoritul Auriu, Amazonitul, Labradoritul si cu toate celelalte minerale din familia feldspatilor. Petalitul si Danburitul ridica energia lui la frecvente si mai inalte. Piatra Soarelui, prin energia sa masculina, aduce o echilibrare perfecta energiei feminine pronuntata a Adularului.

POZITIONARE. Poate fi purtat la gat, pentru a deschide, vindeca si echilibra chakra gatului sau poate fi plasat pe cel de-al treilea ochi in timpul incursiunii catre „regele” interior.

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: