Anunțuri publicitare

HERDERITUL – O unealta extrem de puternica pentru evolutia umana – CaBe(PO4)(F,OH)

HERDERITUL este un fosfat de calciu si berilu, cu o duritate de 5-5.5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem monoclinic. Formeaza cristale tabulare sau prismatice. De obicei este gasit in pegmatitele granitice. Poate fi incolor, galben pal, verde, maroniu, gri si uneori de culoarea lavandei. Herderitul este un cristal rar si se gaseste cel mai adesea in Brazilia. Herderitul Brazilian este de obicei maroniu, galben sau gri, ocazional verde pal. Herderitul African este gri translucid cu picatele de culoarea lavandei. Cateva specimene foarte rare de Herderit verde luminos au fost gasite in Afganistan, in ani ’80.

herderit.CARACTERISTICI. Herderitul este una dintre puternicele pietre de trezire spirituala. Incarca chakrele superioare ale corpului si conecteaza la constientizarea completa a dimensiunilor superioare, legate de chakrele de deasupra capului, in corpul eteric. Toate varietatile de Herderit impartasesc acest dar si sunt o unealta incredibil de puternica pentru calatoriile interdimensionale si comunicarea cu fiintele din alte dimensiuni. Herderitul initiaza dezvoltarea constiintei. Deschide cel de-al treilea ochi si chakra coroana, dar si primele doua chakre eterice, dezvoltandu-ne simtirea de sine. Cu Herderitul putem simti campul energetic care se afla dincolo de corpul fizic.

Desi miezul lor este similar, cristalele de Herderit au caracteristici diferite functie de locul de unde au fost extrase si culorile acestora. Culorile Herderitului variaza functie de zonele de unde este extras. Efectele Herderitului asupra oamenilor depind de tiparul energetic al acestora si de dorinta de lor de a avansa catre o noua etapa de evolutie.

herderit,HERDERITUL GRI AFRICAN este un cristal cu o vibratie inalta, si cu toate astea, sustine o evolutie linistita, inceata si sigura. Are proprietatea de a inlatura valul care sta peste constientizarea de zi cu zi si deschide mintea catre viziune asupra adevaratei naturi spirituale a existentei. Lucrand cu acest tip de Herderit, mai ales in timpul meditatiei, putem vedea tiparele arhetipale si fluxurile de energie care stau la baza lumii materiale. Acesta este un cristal excelent pentru clarvazatori si pentru aceia care vor sa isi dezvolte abilitatile transcendentale. Astrologii si Cititorii in cartile de Tarot se folosesc de simboluri pentru a intelege tiparele, insa Herderitul aprinde viziunea directa, fara niciun mijloc de intermediere.Efectul Herderitului depinde de deschiderea fiecaruia si de cat de pregatiti suntem sa primim ceea ce el are de oferit. Herderitul Gri African lucreaza insa si mai puternic daca il combinam cu Herderitul Auriu. Ambele rezoneaza foarte bine cu Azeztulitul, Fenacitul, Petalitul, Natrolitul si Cuartul SatyaLoka. Le putem utiliza impreuna cu acestea, cele din urma amplificand forta si puterea Herderitului. Herderitul Gri African fatetat natural ofera o intensitate ridicata, si datorita raritatii lui, trebuie tratat cu respect si  mare grija.

herderit..HERDERITUL AURIU SI MARO AURIU BRAZILIAN sustine in accesarea diferitelor aspecte ale constiintei extinse. Herderitul Auriu ridica energia deja avansata a Herderitului la o octava mai inalta. Acesta este Herderitul Razei Aurii si este aici sa ii sutina pe aceia care sunt pregatiti sa ascensioneze prin meditatie catre acel domeniu cunoscut drept „Vidul Auriu”. In aceasta zona a constiintei, atmosfera este ca „un praf cald auriu”. Aici se simte intens prezenta Divinitatii si este domeniul in care frecventele noastre vibrationale sunt ridicate la urmatoarea octava a evolutiei. In anii care vor veni, va fi un salt cuantic al evolutiei si oamenii vor deveni mai putin densi. Ei pot evolua la o stare trans-fizica unde se vor identifica intre ei mai degraba in functie de nivelul de constiinta, decat prin personalitatea de sub piele. Aceasta este experienta la care ne conduce Herderitul Auriu.herderit pe matrice

Cei care lucreaza cu Herderitul sunt impinsi sa experimenteze toate variantele disponibile, din moment ce Herderitul grabeste evolutia incet si sigur.Un efect bonus al Herderitului este acela ca este „contagios”, chiar daca nu ne aflam in prezenta pietrei. Cand am asimiliat deja energia Herderitului, devenim o intrupare a acestor energii, astfel incat cei cu care intram in contact sa primeasca si ei aceasta deschidere catre nivelurile superioare.

Herderitul a venit in aceste timpuri ca o unealta extrem de puternica pentru evolutia fiintei umane. In timp ce multe pietre lucreaza atat pe plan fizic, cat si spiritual, scopul Herderitului este acela de a face un schimb de experienta intre planul fizic si cel spiritual. Este aici pentru a ne ajuta sa ridicam vibratia corpului fizic. Herderitul promoveaza evolutia creierului fizic, astfel incat acesta sa poata manifesta pe Pamant constiinta superioara si energiile mintii iluminate. Herderitul a iesit la suprafata tocmai acum pentru a ajuta umanitatea in evolutia creierului. Folosind piatra in timpul meditatiei, creierul este afectat de aceasta, in sensul cel mai bun, permitand noilor sinapse sa se formeze si sa folosim o parte din ce in ce mai mare din creier, in acelasi timp.

In plan spiritual, Herderitul deschide cel de-al treilea ochi, permite constientizarea plenara, a sinelui multidimensional, inclusiv la nivel corporal si asigura o conexiune extrem de profunda cu Pamantul. Atunci cand tinem in mana o astfel de piatra, corpul se simte sprijinit in totalitate de Pamant, miscandu-se la unison cu acesta.

In plan emotional, Herderitul este inaltator. si edificator. Ne invata sa avem pareri obiective cand ne confruntam cu situatii puterni emotionale.

In plan fizic, restructureaza tiparul eteric, corectand astfel leziunile sau blocajele cerebrale prin realinierea lor cu starea optima a creierului. Imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare. Este foarte util pentru cei care au suferit leziuni cerebrale cauzate de lovituri sau accidente si au nevoie sa isi reinvete diversele abilitati. Meditatia la unison cu Herderitul faciliteaza restructurarea pe toate nivelurile.

herderit....Herderitul rezoneaza foarte puternic si cu Calcitul Merkaba, Calcitul Elestial si Cuartul Cinabru.

EFECTE TAMADUITOARE. Herderitul opereaza in special pe nivelurile subtile ale fiintei, favorizeaza vindecarea multidimensionala, indeosebi a durerilor de cap, migrenelor, leziunilor si functiilor cerebrale, dar si a pancreasului si a splinei.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Pentru vindecarea unei migrene, generata de blocarea facultatilor metafizice, trebuie plasat pe cel de-al treilea ochi.

Herderitul este unul dintre Cele 12 Cristale Sinergice, alaturi de Moldavit, Fenacit, Tanzanit, Danburit, Azeztulit, Tectita Tibetana, Brookit, Cuart SatyaLoka, Natrolit, Scolecit si Petalit. Aceasta combinatie este cel mai puternic si armonios grup de pietre, descoperit pana in prezent, pentru trezirea spirituala.

Advertisements
Anunțuri publicitare

14 gânduri despre „HERDERITUL – O unealta extrem de puternica pentru evolutia umana – CaBe(PO4)(F,OH)

 1. Pingback: CELE 12 CRISTALE SINERGICE : CUARTUL SATYALOKA, MOLDAVITUL, FENACITUL, BROOKITUL, DANBURITUL, AZEZTULITUL, NATROLITUL, HERDERITUL, SCOLECITUL, TANZANITUL, PETALITUL si TECTITA TIBETANA | Gabriel Newman

 2. Pingback: TECTITA TIBETANA – Samanta evolutiei spirituale (SiO2) | Gabriel Newman

 3. Pingback: PIATRA AZUMAR – „Oceanul albastru” al Regatului Mineral | Gabriel Newman

 4. Pingback: STIBNITUL – Piatra care detine puterea lumii de dincolo (Sb2S3) | Gabriel Newman

 5. Pingback: AVENTURINUL ALBASTRU – O piatra a autodisciplinei si a fortei interioare (SiO2) | Gabriel Newman

 6. Pingback: ALBITUL – Piatra care aduce pentru fiecare dintre noi un moment de genul „Evrika!” ( NaAlSi3O8) | Gabriel Newman

 7. Pingback: CUARTUL SATYA MANI – Piatra Adevarului Spiritual | Gabriel Newman

 8. Pingback: SERPENTINUL – Piatră de înrădăcinare (Mg,Fe,Ni,Al,Zn,Mn)2-3(Si,Al,Fe)2O5(OH)4 | Gabriel Newman

 9. Pingback: PIATRA NEBULA – Nebuloasa Regatului Mineral | Gabriel Newman

 10. Pingback: CROCOITUL – Activatorul concomitent al Radacinii, al Inimii si al Coroanei (PbCrO4) | Gabriel Newman

 11. Pingback: METEORITII PIETROSI / CHONDRITUL – Arhiva Sistemului Solar | Gabriel Newman

 12. Pingback: MOLDAVITUL – Un catalizator spiritual SiO2(+Al2O3) | Gabriel Newman

 13. Pingback: CRIOLITUL – Chintesenta noii constiinte care strabate tacut umanitatea si care este destinata sa tranforme lumea (Na3AlF6) | Gabriel Newman

 14. Pingback: PIATRA CREEDIT – Un activator rapid al chakrelor superioare Ca3Al2(SO4)(F,OH)10•2(H2O) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: