Anunțuri publicitare

CITRINUL NATURAL vs. CITRINUL TRATAT TERMIC

citrineCITRINUL NATURAL este un cristal puternic care intareste vointa creativa. Proprietatile purificatoare ii vin de la forma sa naturala de Cuart Fumuriu combinata cu energia stimulenta a Focului pe care o poarta. Citrinul natural poate fi gasit adesea sub forma de cristale fantoma si permit conectarea cu Sinele Superior, astfel incat creativitatea sa fie manifestata in concordanta cu Binele Suprem.

citrin naturalCitrinul natural stimuleaza primele trei chakre (chakra radacina, chakra sacrala si plexul solar). Acestea sunt punctele prin care energiile de frecventa inalta din planul emotional si cel spiritual, se manifesta in planul fizic. Cu alte cuvinte, prin aceste chakre energia devine manifestare fizica. Din acest motiv sunt puncte puternice pentru manifestarea energiei creatoare. Tot aceste trei puncte sunt si chakrele unde experimentam cele mai multe blocaje de manifestare creativa. Aceste chakre au de-a face cu dorintele si cu luarea de initiativa pentru a transpune dorintele in planul fizic. Citrinul natural ne permite sa vedem exact aceste blocaje si sa le eliminam.  Citrinul natural nu stimuleaza doar aceste chakre, ci curata orice blocaj energetic, de la orice nivel, in special cand energia creatoare este cea blocata.

Pe langa faptul ca este o piatra puternic creatoare, Citrinul natural este un bun purificator al Vointei. Ajuta la intelegerea si vindecarea problemelor legate de abuzul de putere si totodata ajuta si in situatiile in care suntem lipsiti de putere. Ne ajuta sa luam deciziile corecte pentru a actiona in stransa legatura cu Binele Suprem. Ofera curaj si tarie morala celor care au de luat decizii grele.

In plan spiritual, Citrinul Natural curata canalul energiei creative. Ne sustine sa nu ne pierdem calea chiar daca drumul este plin de obstacole.

In plan emotional, ne sustine sa luam cele mai bune decizii, chiar si in cele mai dificile situatii. Ne ajuta sa invingem temerile ca nu suntem destul de vrednici.

In plan fizic, Citrinul natural imbunatateste rezistenta fizica, sustine sistemul endocrin si incurajeaza metabolismul.

citrin tratat termicCITRINUL TRATAT TERMIC este cea mai gasita varietate de Citrin de pe piata. Aceste este de fapt Ametist incalzit la o temperatura inalta. Cristalele si Mineralele sunt obisnuite  cu temperaturile ridicate din interiorul Pamantului, deci aceasta incalzire nu ii afecteaza proprietatile, cum multi ar tinde sa creada. Energia nu este deteriorata, ci transformata.

Aceste pietre au o energie diferita de Citrinul natural si trebuie considerat un alt mineral, cand vorbim despre vindecare si proprietati metafizice.

Citrinul tratat termic are o energie mai usoara decat cea a Citrinului natural. Energia lui este bazata mai mult pe culoarea sa, capatata dupa incalzire, decat pe proprietatile sale mineralogice. Este un stimulent puternic pentru plexul solar, lacasul vointei.  Ne permite sa fim mai hotarati si sa luam deciziile mai repede, fata teama sau dubii. Este o piatra perfecta pentu cei care nu pot spune „NU!”. Ne ajuta sa enuntam, fara niciun sentiment de vinovatie, cu ce suntem de acord si cu ce nu.

citrin tratat termic.Ne ajuta foarte mult in cazul in care nu stim exact ce ne dorim. Ne ajuta sa ne punem ordine in idei, ganduri, imagini creative si sa stim exact ce dorim sa aducem in planul fizic. Pentru ca stimuleaza chakra plexului solar, acest tip de Citrin ne ajuta sa identificam problemele legate de abundenta si prosperitate.

Citrinul tratat termic incarca aura cu Lumina, datorita energiei vibrante pe care o poarta. Inlatura poverile, greutatile emotionale sau cele mentale si ajuta la perceperea tuturor situatiilor intr-o Lumina pozitiva. Ajuta la inlaturarea gandirii negative si incurajeaza optimismul.

In plan spiritual, Citrinul tratat termic uneste mintea cu vointa. Stimuleaza mintea si sustine procesul de invatare.

In plan emotional, acest tip de Citrin Lumineaza gandurile negre si aduce optimism si bucurie. Ne da un mare avant pentru a da piept cu situatiile dificile.

In plan fizic, aceasta piatra ajuta in problemele digestive si sustine metabolismul. Sustine pierderea in greutate si incarca corpul cu energie in timpul exercitiilor pentru slabit.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: