Anunțuri publicitare

HELIODORUL – „Darul Soarelui” Be3Al2(SiO3)6

heliodorHELIODORUL este o varietate de Beril galben-auriu, un silicat de beriliu si aluminiu, cu o duritate de 7.5-8 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Culoarea ii este data de fierul pe care il contine. Acesta formeaza cristale prismatice. Numele sau provine din greaca si inseamna „Darul Soarelui”. Primul inscris despre descoperirea Heliodorului apare in 1919, in Namibia, insa s-ar putea sa se fi descoperit cu mult inainte in Brazilia si Madagascar. In zilele noastre acesta se poate gasi in Brazilia, Pakistan, Afganistan, Madagascar, Sri Lanka si Namibia.

heliodor..CARACTERISTICI. Heliodorul este un aliat puternic pentru dezvoltarea puterii personale prin activarea mintii si prin folosirea corecta a vointei. In situatiile in care dorim sa manifestam un scop constient, Heliodorul ne ajuta sa ne concentram asupra Plexului Solar, chakra prin care putem canaliza energiile spirituale in planul fizic. A treia chakra este „centrul de gravitatie” pentru corpul astral si cel eteric si Heliodorul ne ajuta sa ne concentram asupra acestui punct energetic, aducand constientizare, astfel incat sa directionam energiile in mod constient.heliodor.

In sens arhetipic, aceasta piatra este masculina, scoate in evidenta calitati precum asertvitatea, increderea de sine, puterea fizica si psihica si bunavointa, Bineinteles ca aceste trasaturi le intalnim atat la barbati, cat si la femei, insa acestea sunt „masculine” la origine. Astfel Heliodorul ajuta la dezvolarea aspectelor masculine ale Sinelui.

Heliodorul este un cristal al unei constiinte inalte si al unei bunastari fizice. Afinitatea sa fata de Soare si de energiile solare este reflectata chiar in numele sau. Asa cum Soarele este sursa primara de lumina si a fortei vitale pentru Pamant, asa si Heliodorul, reprezentantul sau cristalin, ne poate aduce o constiinta mai abundenta si o viata mai vibranta. Heliodorul ne revigoreaza cand energia vitala este scazuta, Ascute intelectul „din interior spre exterior” , creand un aliniament vibrational al centrilor mentali din corpului eteric.

Heliodorul conecteaza mintea cu vointa si vointa personala cu cea Divina. Heliororul ne conecteaza cu Constiinta Christica. Fiind o manifestare cristalina a Razei Aurii, Heliodorul reprezinta si poate activa in noi trasaturi specifice Constiintei Christice : iubire spirituala, constiinta perfect trezita, clarviziune, puterea transmutarii si in cele din urma, saltul vibrational pe care il numim cu totii Ascensiune. Pe cei care sunt cu adevarat deschisi catre evolutia spirituala, Heliodorul ii poate ajuta sa se alinieze si sa fuzioneze cu planul Divin.

Heliodorul invoca Celestiala Raza Aurie, cea a cunoasterii si invataturii. Stimuleaza mintea superioara si ii permite creierului sa functioneze mai eficient. Este un cristal al conducerii altruiste, de-o adevarata noblete. Ne permite sa luam decizii, bazandu-ne pe intelepciune si nu pe emotii si vechi obiceiuri.heliodor.....

Heliodorul este eficient pentru supravietuitorii abuzurilor de orice fel. Acesta ofera siguranta de sine si este foarte util pentru cei care se tem sa ia decizii din cauza temerii de a face ceva gresit. Aduce vitalitate corpului emotional. Ne ajuta sa fim mai optimisti, mai puternici si mult mai siguri pe noi.

EFECTE TAMADUITOARE. Heliodorul este benefic pentru orice tip de dezechilibru gastric sau intestinal si sprijina digestia si asimilarea energiei si a mancarii.Totodata stimuleaza sistemul fundamental de energie al corpului, facandu-ne sa ne simtim plini de viata.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana, pe plexul solar sau pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare
%d blogeri au apreciat: