Anunțuri publicitare

CUARTUL SATYALOKA – Un Cuart cu o vibratie foarte inalta (SiO2)

cuart satyaloka,,CARACTERISTICI. Cuartul Satyaloka este o varietate de Cuart provenita din Muntii Satya Loka din sudul Indiei. Este un dioxid de siliciu, cu o duritate de 7 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Cuartul Satyaloka formeaza cristale mici, prismatice, dar se gaseste si sub forma de mase amorfe. Cristalele masive sunt in princpiu albe, uneori cu incluziuni rosiatice, maro sau gri. Cristalele sunt incolore, unele exemplare prezentand zone tulburi la baza. Aceste pietre sunt adunate de catre calugarii din manastirea Satya Loka, aflata in apropiere.

cuart satyalokaCuartul Satyaloka este un Cuart cu o vibratie foarte inalta care rezoneaza cu Flacara Alba a Constiintei Pure. Energia lui, deja foarte inalta, intrucat este extras dintr-un munte sacru, este amplificata si mai mult de catre calugarii din Satyaloka, care il infuzeaza cu Lumina inainte de a-l trimite in alte parti ale lumii. Intentia lor este de a contribui asfel la o schimbare a constiintei la nivel planetar si de a deschide calea catre manifestarea unei constiinte mai inalte pe Pamant, astfel incat toti oamenii sa atinga iluminarea. Cuartul Satyoka permite accesul la mintea iluminata si reprezinta un instrument excelent pentru facilitarea unei schimbari in plan energetic, la nivel personal sau planetar, dar si pentru o vindecare profunda si holistica la nivel spiritual. Aceasta piatra rezoneaza cu Chakra Coroana a Pamantului. In plus, deschide si aliniaza chakra coroana si cele superioare acesteia din corpul fizic si din cele subtile.

 

cuart satyaloka...

Cuartul Satyaloka creeaza o rezonanta extrem de puternica in interiorul fiintei, care activeaza interfata inteligentei dintre Suflet si constiinta de zi cu zi , permitand astfel Sufletului sa o calauzeasca pe aceasta, cea din urma. Piatra reveleaza calea cea mai potrivita pentru cel cu care intra in contact. Ea poate amplifica sau ajusta energiile si poate deschide canale la nivelul Sufletului ori pe alte nivele inter si multidimensionale, generand asfel o schimbare profunda de atitudine. Cuartul Satyaloka ii sustine pe toti cei care experimenteaza solitudinea specifica oricarei cai spirituale, reconectandu-i cu divinul care se afla in centrul tuturor lucrurilor, dar mai ales al lor.

Cuartul Satyaloka a fost, la origine, o piatra foarte umila, nu cu mult diferita de rocile de Cuart care se gasesc in mod obsinuit peste tot in lume sau de cristalele din Brazilia sau Arkansas. Ele au fost insa programate si incarcate cu energie de niste entitati spirituale care s-au angajat sa contribuie la evolutia omenirii si a Pamantului. Aceste fiinte au descoperit in Cuartul Satyaloka structura si tiparul vibrational capabile sa primeasca si sa poarte programarea lor. Calugarii de la manastirea Satya Loka au inteles in ce scop lucreaza asemenea entitati si s-au oferit sa colaboreze cu ele. Ei trateaza pietrele cu mult respect si depun mari stradanii sa le gaseasca si sa le raspandeasca.

Cuartul Satyaloka stimuleaza cel de-al treilea ochi in scopul dezvoltarii vederii spirituale. Ne ajuta sa comunicam cu maestrii spirituali din planurile spirituale superioare. Aceasta varietate de Cuart activeaza si chakra coroana, deschizand calea trezirii si a renasterii spirituale, precum si capacitatea de a „descarca” informatii din surse superioare. Cuartul Satyaloka ridica nivelul vibrational al tuturor nivelurilor Sinelui, inclusiv al corpului fizic, al celui eteric, astral si cauzal, transportandu-ne potential la nivelul la care constiinta pura si forma fizica se contopesc.

Cuartul Satyaloka este una dintre putinele varietati de Cuart transparent care poarta energia Azeztulitului. Acesta intruchipeaza foarte frumos cele patru elemente, deschizandu-ne catre experimentarea unor lumi, realitati si niveluri vibrationale alternative. Cuartul Satyaloka poarta frecventele energiei si ale constiintei cosmice pure. Ne initiaza in a ne aminti de energia constiintei care exista inaintea gandirii si a cunoasterii, transpunandu-ne usor intr-o stare meditativa de prezenta cu EU SUNT.

Cuartul Satyaloka este un aliat al celor devotati vietii Spiritului. Ne poarta dincolo de conceptele de „extrasenzorial” si „spiritual”, intr-un taram unde asemenea concepte sunt traite nemijlocit. Poseda puternice energii extraterestre, iar tiparul sau energetic provine probabil de dincolo de sistemul solar.

In plan spiritual, Cuartul Satyaloka rezoneaza cu Acela care sta la baza intregii creatii. Ocoleste mentalul si actioneaza direct asupra constiintei pentru a promova o stare de luciditate lipsita de ganduri.

In plan emotional, Cuartul Satyaloka contribuie la vindecarea suferintelor provocate de separare. Ii ajuta pe cei care se simt separati de restul omenirii si al creatiei sa descopere unitatea si integritatea.

Cuart Satyamani

Cuart Satya Mani

Cuartul Satyaloka se combina foarte bine cu Cuartul Satya Mani, o piatra complementara pentru el, unificand astfel energiile masculine divine cu cele feminine, fapt care conduce catre o iluminare inca si mai profunda. Cuartul Satya Mani rezoneaza cu Flacara Galbena a mintii iluminate. La randul lor, cele doua Cuarturi opereaza foarte armonios cu Cuartul Nirvana, fiind extrem de eficiente daca sunt aranjate in triangulatie in jurul corpurilor subtile, caz in care Cuartul Nirvana trebuie plasat pe una dintre chakrele superioare celei coroana (indeosebi pe Steaua Sufletului).

 

 

 

cuart nirvana

Cuart Nirvana

 

Ca si Azeztulitul, Cuartul Satyaloka este o piatra aliniata cu Lumina fara Nume a Marelui Soare Central. Ne face cunostinta cu multe planuri elevate ale realitatii si ne ajuta sa integram cunoasterea spirituala superioara in existenta terestra curenta.

Cuartul Satyaloka este unul dintre cristalele care fac parte din grupul celor 12 Cristale Sinergice, alaturi de Moldavit, Fenacit, Danburit, Azeztulit, Herderit, Brookit, Tanzanit, Petalit, Natrolit, Scolecit si Tectita Tibetana. Acesta este, poate, unul dintre cele mai puternice grupuri de pietre descoperite pana in prezent, pentru transformare pozitiva si inaltare spirituala. Armonizeaza deasemeni cu Calcitul Merkaba, Cuartul Elestial, Apofilitul si alte tipuri de Cuart. Poate spiritualiza energia oricarei pietre.

 

 

cuart satyaloka,EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Satyaloka amplifica energia altor pietre tamaduitoare si infuzeaza corpul fizic si cele subtile cu o energie transformatoare. Nu lucreaza direct la nivelul corpului fizic, dar asista nivelul de vindecare la nivel energetic si in plan multidimensional. Nu are proprietati curative specifice, exceptie facand vindecarile miraculoase care sunt posibile atunci cand rezonam cu starea spirituala pura.

 

POZITIONARE. Trebuie sa meditam la unison cu acest cristal, dupa ce l-am plasat pe chakra coroana sau pe locul afectat. Cuartul Satyaloka faciliteaza descarcarea spontana a informatiilor spirituale necesare pentru a intelege de ce anume e nevoie pentru a ne continua evolutia spirituala, dar poate necesita timp pentru  asimilarea acestora. Daca este plasat pe chakra coroana, faciliteaza trezirea spirituala si iluminarea pe Pamant. Daca este plasat pe Soma Chakra, activeaza corpul de Lumina. Daca este plasat pe cel de-al treilea ochi, induce viziuni spirituale si permite accesul la o calauzire de pe un nivel spiritual exceptional de inalt.

Advertisements
Anunțuri publicitare

9 gânduri despre „CUARTUL SATYALOKA – Un Cuart cu o vibratie foarte inalta (SiO2)

  1. Pingback: CELE 12 CRISTALE SINERGICE : CUARTUL SATYALOKA, MOLDAVITUL, FENACITUL, BROOKITUL, DANBURITUL, AZEZTULITUL, NATROLITUL, HERDERITUL, SCOLECITUL, TANZANITUL, PETALITUL si TECTITA TIBETANA | Gabriel Newman

  2. Pingback: BROOKITUL – Piatra care ne invata sa traim idealurile spirituale (TiO2) | Gabriel Newman

  3. Pingback: AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2) | Gabriel Newman

  4. Pingback: CUARTUL SATYA MANI – Piatra Adevarului Spiritual | Gabriel Newman

  5. Pingback: CUARTUL CU LITIU – Cristalul care ne invata sa ne predam vointei Divine (Sio2 + Li) | Gabriel Newman

  6. Pingback: SAFIRUL ALB – Piatra care intareste „Puterea Spiritului” (Al2O3) | Gabriel Newman

  7. Pingback: MOLDAVITUL – Un catalizator spiritual SiO2(+Al2O3) | Gabriel Newman

  8. Pingback: HERDERITUL – O unealta extrem de puternica pentru evolutia umana – CaBe(PO4)(F,OH) | Gabriel Newman

  9. Pingback: STILBITUL – Piatră puternic creativă (NaCa2Al5Si13O36·14H2O) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: