Anunțuri publicitare

AVALONITUL ( CALCEDONIA ALBASTRA DRUZITICA ) – O piatra care permite accesul la lumile mitice

caledonie albastra druziticaCARACTERISTICI. Avalonitul stimuleaza capacitatea de vizualizare si calatoriile in alte dimensuni, trezeste facultatile psihice si amplifica telepatia intre Sufletele Pereche. Permite accesul la lumile mitice si la intelpciunea basmelor si legendelor. Traduce si faciliteaza adaptarea creatoare a miturilor in viata de zi cu zi. Permite comunicarea cu zanele, spiridusii si spiritele naturii, restabilind astfel conexiunea cu magia straveche. Permite accesul la cunoasterea depozitata in subconstientul colectiv. Daca doresti sa intri in contact cu intelepciunea incarnarilor tale ca preoteasa sau femeie-saman, contempla vizual un avalonit si permite-i sa te conduca pe nivelele profunde ale fiintei tale.

avalonite.In plan psihologic, aceasta piatra armonizeaza cunoasterea emotionala cu cea mentala si cu cea spirituala, in centrul fiintei. Stimuleaza pragmatismul mental si intelepciunea interioara, indeosebi atunci cand te confrunti cu situatii noi. Avalonitul este piatra ideala pentru cei care se tem de esec sau care sunt incapabili sa iubeasca, intrucat deschide inima si ii ajuta sa isi descopere perfectiunea sinelui real si faptul ca nu sunt niciodata singuri. Vindeca in mod eficient amagirea si conduce la o incredere profunda in Univers.

Piatra protectoare a mediului, avalonitul absoarbe si transmuta energia negativa avalonitdin acesta, dar trebuie sa fie purificata si reincarcata in mod regulat.

EFECTE TAMADUITOARE. Are efecte benefice in caz de sensibilitate la conditiile atmosferice sau la schimbarile de presiune.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: