Anunțuri publicitare

STICTITUL – O piatra protectoare foarte puternica Mg6Cr2CO3(OH)16·4H2O

stictitCARACTERISTICI. Stictitul te incurajeaza sa iti manifesti sinele real si sa traiesti la unison cu contractul incheiat de Sufletul tau pentru viata curenta. Faciliteaza ridicarea energiei kundalini de-a lungul coloanei vertebrale si dinamizarea chakrei inimii. Este o piatra protectoare foarte puternica. Stictitul combina vibratiile dragostei, a iertarii si a iluminrii spirituale conectand Chakra Inimii cu Chakra Coroana.

stictit...In plan emotional, stictitul ajuta la atenuarea atitudinilor indarjite si la eliberarea acestei incapatanari absurde si ne face sa vedem lucrurile din punctul celorlati de vedere. Promoveaza iertarea si faciliteaza dezvoltarea relatiilor de prietenie cu aceia cu care la prima vedere pare ca avem putine in comun. Incurajeaza expimarea spontana a ceea ce simtim, inlaturand timiditatea sau ezitarea. Ne ajuta sa realizam ca viata este scurta si ca avem un numar limitat de oportunitati pentru a exprima iubirea.

In plan psihologic, stictitul pune la unison mintea, opiniile personale si luciditatea emotionala. Te invata ca emotiile negative si atitudinile prea rigide iti reduc starea de bine si te ajuta sa le reformulezi. Aceasta piatra scoate la lumina si amelioreaza problemele emotionale care stau la baza tulburarilor alimentare, poftelor si alergiilor. Totodata ajuta la a vedea viata cu ochi de copil, cu o constientizare plina de bucurie, fara niciun fel de asteptari.

stictit.

In plan fizic, stictitul confera rezistenta si ajuta la recuperare, fiind extrem de util in perioadele de convalescenta, dezamgire, nervozitate sau depresie. Reprogrameaza caile neuronale din creier, contracarand astfel bolile degenerative.

Daca trebuie sa urmezi o cale diferita (lucru valabil indeosebi pentru copii), stictitul este instrumentul ideal in acest scop. Le este foarte recomandat copiilor indigo care sufera de hiperactivitate si de sindromul deficitului de atentie (ADHD) sau alte tulburari similare. Daca traiesti singur, merita sa tii in permanenta aceasta piatra in buzunar, intrucat are o influenta benefica asupra ta. Reprezinta un tovaras placut si calmeaza energiile mediului inconjurator.

EFECTE TAMADUITOARE. Stictitul are efecte benefice asupra tulburarii ADHD, elasticitatii pielii, vergeturilor, durerilor de cap, herniei, dintilor si gingiilor. Calmeaza sistemul digestiv si cel nervos si stabilizeaza presiunea sanguina si hormonii secretati de creier. Totodata este un aliat excelent in cazul leziunilor coloanei vertebrale, dementei, bolilor Parkinson si Alzheimer.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. In caz de ADHD trebuie tinut in buzunar. Este recomandat sa fie asezat langa pat, in dreptul capului.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „STICTITUL – O piatra protectoare foarte puternica Mg6Cr2CO3(OH)16·4H2O

  1. Pingback: ATLANTISITUL – O piatra care stimuleaza evolutia spirituala | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: