Anunțuri publicitare

ASTROFILITUL – Un bun sustinator in experientele extracorporale (K,Na)3(Fe++,Mn)7Ti2Si8O24(O,OH)7

astrofilit...CARACTERISTICI. Astrofilitul activeaza si conecteaza chakra de deasupra capului, Soul Star Chakra, cu cea de sub picioare, Earth Star Chakra. Prin aceasta conexiune a celor doua puternice puncte energetice, cele sapte chakre vor fi activate, incarcate si aliniate. Stimuleaza chakrele inalte si incurajeaza comunicarea intergalatica si interdimensionala si telepatia cu fiinte din alte dimensiuni. Deasemenea imbunatateste si capacitatile telepatice aici pe Pamant. Astrofilitul intareste campul energetic actionand ca o protectie naturala impotriva vibratiilor negative.

In plan spiritual, astrofilitul dezvaluie potentialul nelimitat al fiintei. Amplifica perceptia si sensibilitatea fata de nevoile nerecunoscute anterior. Activeaza capacitatea de a „visa realist”, pentru a intelege calea Sufletului. Sustine experientele extracorporale si actioneaza ca ghid si protector in celelalte dimensiuni. Intensifica abilitatea de a comunica cu alte civilizatii din trecut sau din viitor.

astrofilit.In plan emotional, astrofilitul ajuta la aceptarea tuturor fatetelor sinelui, in special a celor pe  care nu le percepem chiar cele mai bune. Aceasta piatra ofera speranta celor care se tem ca vor fi judecati de ceilalalti sau de catre divinitate. Ajuta in gasirea Luminii in cele mai intunecate colturi ale sinelui. Astrofilitul este un bun sustinator cand trebuie sa dam piept cu cele mai intunecate frici. Ajuta in perceperea si intelegerea celor mai ascunse si necunoscute ganduri si sentimente. Constientizand aceste aspecte intunecate ale sinelui, acceptarea si iertarea de sine pot fi realizate cu usurinta.

In plan psihologic, astrofilitul conduce la o perspectiva obiectiva fata de sine si elimina astfel (fara vinovatie) toate tiparele depasite, reamintindu-ti ca atunci cand o usa ti se inchide in fata, o alta se deschide. Promoveaza intimitatea si amplifica sensibilitatea atingerii, de aceea este util pentru masaj si acupresura.

astrofilit..

In plan fizic, astrofilitul protejeaza impotriva radiatiilor si campului electromagnetic. Regleaza sistemul nervos si imbunatateste functionarea creierului. Astrofilitul este foarte bun in detoxifierea atat a corpului fizic, cat mai ales a celui spiritual.

EFECTE TAMADUITOARE. Astrofilitul are efecte benefice asupra epilepsiei, sistemului reproducator, a celui hormonal si a celui nervos, sindromului post-menopauza, tulburarilor generate de menopauza, regenerarii celulare, intestinului gros, depozitelor de grasime si alinierii vertebrelor.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „ASTROFILITUL – Un bun sustinator in experientele extracorporale (K,Na)3(Fe++,Mn)7Ti2Si8O24(O,OH)7

  1. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, TAUR : 19 APRILIE – 20 MAI | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: