Anunțuri publicitare

ANABERGITUL – O piatra mistica Ni3(AsO4)2·8H2O

anabergitCARACTERISTICI. In plan spiritual, anabergitul te invata ca totul este perfect exact asa cum este. Iti arata armonia sinelui tau superior si te deschide in fata tuturor posibilitatilor. Daca este plasat pe cel de-al treilea ochi, aceasta piatra mistica amplifica intuitia si capacitatea de vizualizare. Permite contactul cu alte fiinte pline de intelepciune din Univers.

In plan psihologic, anabergitul te invata cine esti cu adevarat (daca il tii pe Soma Chakra) si reflecta aceasta cunoastere in lumea exterioara. Acest cristal apare numai la momentul oportun, cand esti pregatit pentru el, si aduce cu sine cunoasterea de care ai nevoie. De aceea, reprezinta un indiciu util pentru necesitatea unei schimbari psihologice.

anabergit.Anabergitul aliniaza invelisul biomagnetic si chakrele, purifica chakra Pamantului si amplifica energiile biomagnetice. La nivelul meridianelor fizice, amplifica fluxul de energie si armonizeaza cu reteaua de meridiane a Pamantului, facilitand astfel vindecarea multidimensionala la nivel celular.

In plan fizic, anabergitul trezeste potentialul de autovindecare al corpului si il pregateste pe acesta pentru radioterapie si pentru lupta cu infectiile. Amplifica receptivitatea fata de tratamentul radionic sau fata de alte terapii energetice. Poate stimula facultatea ambidextra. Sustine invatarea de limbi straine, precum si intelegerea simbolurilor si a imaginilor onirice.

anabergit...EFECTE TAMADUITOARE. Anabergitul stimuleaza memoria celulara si combate deshidratarea, tumorile, dezechilibrele celulare si infectiile.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare

2 gânduri despre „ANABERGITUL – O piatra mistica Ni3(AsO4)2·8H2O

  • Buna Elena,

   Intr-adevar, sunt fantastice toate! E o adevarata magie sa incepi sa le descoperi una cate una.
   La mine nu gasesti cristale, minerale, pietre de vanzare.
   Multumesc pentru vizita!

   Gabriel

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: