Anunțuri publicitare

AMOLITUL – Un purificator karmic extrem de puternic ( CaCO3 )

amolitCARACTRISTICI. Amolitul activeaza puterile metafizice si stimuleaza explorarea interdimensionala, fiind cu deosebire eficient daca este plasat pe Soma Chakra sau pe cel de-al treilea ochi. Simbolizeaza inchiderea cercului, dar si cunoasterea inedita. Contine intreaga cale a Sufletului codificata in el si este foarte util pentru renastere (procesul psihologic).

In plan spiritual, aceasta piatra te conduce adanc in interiorul sinelui tau si te ajuta sa te reintegrezi. Prin activarea puterii personale si a vointei spirituale, amolitul transmuta energia negativa intr-o spirala energetica pozitiva care avanseaza lin. Purificator karmic extrem de puternic, daca este plasat pe cel de-al treilea ochi, amolitul elimina obsesiile mentale si constrangerile impuse Sufletului intr-o viata anterioara.

In plan psihologic, amolitul stimuleaza instinctul de supravietuire si constiinta faptului ca cine perservereaza reuseste intotdeauna.

In plan fizic, este ideal pentru cei care au nevoie de structura si de claritate. Vindeca traumele din perioada nasterii care interfereaza cu fluxul craniosacral si este util in orice tehnica de tip craniosacral. Este totodata o piatra foarte benefica pentru vindecarea Pamantului.

amolit...Maestrii Feng Shui numesc amolitul „Piatra in sapte culori a prosperitatii”. Ei cred ca acest cristal stimuleaza fluxul de qi (forta vitala) prin corpul fizic. In viziunea lor, amolitul confera un mare noroc. De aceea este bine sa ai in casa o astfel de piatra pentru a-ti „aduce” bogatie, sanatate, vitalitate si fericire. La fel, este util sa pastrezi un amolit la sediul afacerii tale, pentru a te bucura de succes. Se mai spune ca aceasta piatra le confera carisma si frumusete senzuala celor care o poarta.

amolit.

EFECTE TAMADUITOARE. Amolitul stimuleaza bunastarea generala, longevitatea si metabolismul celular. Alina depresia, reduce durerile din timpul nasterii si vindeca osteomielita, tuberculoza osoasa si tiuitul in urechi. Trezeste energia kundalini si memoria celulara, stabilizeaza pulsul su vindeca bolile degenerative. Sustine craniul, urechea interioara, plamanii si membrele.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau pe locul afectat.

CULORI FENG SHUI. ROSUL simbolizeaza cresterea si energia. PORTOCALIUL reprezinta creativitatea s libidoul amplificat. VERDELE simbolizeaza intelepciunea, intelectul si spiritul antreprenorial. GALBENUL este asociat cu bogatia , iar ALBASTRUL cu pacea interioara si santatea.

Advertisements
Anunțuri publicitare

4 gânduri despre „AMOLITUL – Un purificator karmic extrem de puternic ( CaCO3 )

  • Buna Elena,

   Nu stiu daca amolitul se gaseste si sub forma de margele.
   Insa mai degraba cred ca gasesti mici fosile de amonit insirate, decat margele din amolit.
   Multumesc pentru vizita! 🙂

   Gabriel

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: