Anunțuri publicitare

AMBLIGONITUL – O piatra a echilibrului psihologic si emotional (Li,Na)Al[(F,OH)PO4]

ambligonitCARACTERISTICI. Ambligonitul stimuleaza cu putere creativitatea si sustine artele. Promoveaza muzica, poezia si creativitatea de toate felurile. Meditatia cu un ambligonit sau pastrarea unei astfel de pietre in apropiere amplifica intotdeauna talentele personale.

Piatra e echilibrului psihologic si emotional, ambligonitul amplifica iubirea de sine si reconciliaza dualitatile, contribuind astfel la integrarea poliritatilor fiintei. Activeaza chakra plexului solar si chakrele de deasupra chakrei coroana. In acest fel, uneste emotiile cu mintea si aliniaza toate chakrele astfel incat energia sa curga mai liber intre corpurile subtile.

Ambligonitul stimuleaza empatia, incurajeaza serviciile aduse celorlalti si atentia fata de ei, fara a cadea insa in capcana constiintei de martir sau a celei de victima.

ambligonit..In plan spiritual, ambligonitul amplifica iubirea de sine si contiinta faptului ca esti un Suflet divin nemuritor care trece intr-un alt plan de existenta dupa moartea corpului fizic.

In plan emotional aceasta piatra desprinde cu blandete legaturile energetice de la nivelul plexului solar, indeosebi celei care fac legatura cu fostii parteneri de cuplu sau cu parintii care continua sa incerce sa isi controleze copiii. In plus ambligonitul ajuta la incheiera relatiilor fara resentimente.

In plan fizic, ambligonitul activeaza sistemele electrice ale corpului, iar daca este lipit deasupra timusului, protejeaza impotriva radiatiilor emise de calculatoare (in cazul celor sensibili la acestea).

Este foarte eficient in retele pentru protejarea mediului in care exista conflicte publice, aducand pace si liniste, in special in cazurile in care sunt implicati tineri.ambligonit.

EFECTE TAMADUITOARE. Ambligonitul reduce stresul si este util in cazul tulburarii de hiperactivitate si atentie deficitara (ADHD). Se spune ca vindeca bolile genetice, durerile de cap, afectiunile oaselor, sindromul colonului iritabil, stomacul si problemele digestive.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare

5 gânduri despre „AMBLIGONITUL – O piatra a echilibrului psihologic si emotional (Li,Na)Al[(F,OH)PO4]

  1. Pingback: BROOKITUL – Piatra care ne invata sa traim idealurile spirituale (TiO2) | Gabriel Newman

  2. Pingback: CUARTUL CU LITIU – Cristalul care ne invata sa ne predam vointei Divine (Sio2 + Li) | Gabriel Newman

  3. Pingback: CUARTUL ANGEL AURA – Activatorul „Stralucirii” pe toate nivelurile energetice (SiO2 + Pt, Ag) | Gabriel Newman

  4. Pingback: AGATUL SALVIE – O piatra care mentine constienta conexiunea cu ghizii spirituali (SiO2) | Gabriel Newman

  5. Pingback: BARITINA / BARITUL – O piatra a transformarii (BaSO4) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: