Anunțuri publicitare

AGATUL PIELE DE SARPE – O piatra a invizibilitatii

agat piele de sarpeCARACTERISTICI. Agatul piele de sarpe este o piatra a invizibilitatii si a schimbarii naturale a formei. Te ajuta sa te amesteci in multime si sa calatoresti fara sa fii observat, atat in lumea fizica cat si in cele superioare si inferioare. Este un instrument util pentru regasirea Sufletului.

In plan spiritual, agatul piele de sarpe alunga grijile si depresia din viata de zi cu zi si confera pofta de viata si o bucurie fara egal. Iti reaminteste ca la fel ca sarpele care renunta la vechea sa piele, si tu poti renunta la trecutul tau, renascand.

Daca este plasat pe chakrele inferioare, aceasta piatra activeaza ridicarea energiei Kundalini si stimuleaza procesul de regenerare. Poate conferi viclenia sarpelui atunci cand ai de-a face cu oameni prefacuti sau cu situatii dificile. agat piele de sarpe.

In plan fizic, agatul piele de sarpe este folosit de mult timp la vindecarea bolilor de piele si la estomparea ridurilor, conform principiului homeopatic : „In doze mici, otrava vindeca bolile generate de ea.”

EFECTE TAMADUITOARE. In mod traditional, agatul piele de sarpe a fost folosit de mult timp pentru vindecarea psoriazisului, a afectiunilor auzului si a bolilor de stomac.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Poate fi folosit sub forma de elixir, care trebuie adaugat la apa din baie.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: