Anunțuri publicitare

AGATUL DE FOC SFARAMICIOS – un bun energizant mineral

agat de foc sfaramicios.CARACTERISTICI. Prin puternica sa energie datorata culorii sale, asociata cu flacara stacojie a vointei spirituale, agatul de foc sfaramicios stimuleaza dramatic pofta de viata si joie de vivre. Extrem de protector, asigura un scut impenetrabil impotriva intentiilor negative ale altor oameni, pe care le respinge inapoi la sursa lor, astfel incat aceasta sa inteleaga raul pe care il face prin emiterea lor. Este o adevarata piatra a „suturilor in fund”.

In plan fizic, agatul de foc sfaramicios amplifica vitalitatea si creativitatea pe toate nivelurile. Stimuleaza libidoul, dinamizeaza cu putere chakra radacina,  si elimina poftele si dorintele distructive. Este foarte bun in tratarea dependentelor.

agat de foc sfaramiciosEFECTE TAMADUITOARE. Agatul de foc sfaramicios restabileste vitalitatea si elimina oboseala. Previne epuizarea si bufeurile de caldura. Imbunatateste vederea nocturna. Rezoneaza cu meridianul triplului arzator, cu sistemul reproducator si cel digestiv.

POZITIONARE. Trebuie purtat pe corp perioade lungi de timp.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: