Anunțuri publicitare

AGATUL COPAC – Vindecatorul Pamantului

agat copacCARACTERISTICI. Vindecator extrem de util al pamantului si al mediului, agatul copac sustine indeosebi plantele si copacii de tot felul. Daca este folosit pentru construirea unei retele in jurul unei gradini sau a unei plantatii, favorizeaza germinarea si stimuleaza fertilitatea. Prin conexiunea sa cu energia si cu spiritele naturii, agatul copac faciliteaza relatiile cu toate fiintele vii si indeosebi comunicarea cu plantele si copacii. Daca doresti sa ramai conectat cu natura salbatica si in acelasi timp ferit de pericole, pastreaza o astfel de piatra in buzunar.

In plan psihologic, agatul copac confera un sentiment de siguranta chiar si in cele mai dificile situatii. Amplifica puterea si perseverenta si te ajuta sa faci fata circumstantelor dificile ale vietii intr-o stare de detasare si echilibru, inclusiv sa identifici lectiile karmice sau binecuvantarile care se ascund in spatele aparentelor. Aceasta piatra  incurajeaza afirmarea pozitiva a sinelui si stimuleaza iubirea de sine, pana cand aceasta devine de nezdruncinat.

In plan emotional, agatul copac ofera protectie impotriva energiilor negative personale sau provenite de la ceilalti oameni.

In plan fizic, sustine sistemul imunitar prin restabilirea vitalitatii si puterii.

EFECTE TAMADUITOARE. Acest cristal are efecte benefice asupra sistemului imunitar si ajuta vindecarea infectiilor.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca ai un sistem imunitar slabit si esti predispus catre infectii, lipeste-ti un agat copac deasupra timusului si lasa-l in aceasta pozitie peste noapte.

Advertisements
Anunțuri publicitare

5 gânduri despre „AGATUL COPAC – Vindecatorul Pamantului

  1. Pingback: AGATUL – O piatra care isi face efectul incet si sigur (SiO2) | Gabriel Newman

  2. Buna ,as dori daca se poate sa-mi spuneti cate ceva despre TOPAZ si PERUZEA -TURCOAZ . Va multumesc din suflet !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: