Anunțuri publicitare

EGIRINUL – O piatra extrem de protectoare NaFe3+(Si2O6)

aegirinEGIRINUL, cunoscut si ca Emit, este un silicat de sodiu si fier cu o duritate de 6 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem monoclinic si formeaza cristale prismatice in forma de coloana, uneori striate, cu extremitatile ascutite. Este de culoare inchisa, de obicei negru, negru verzui sau brun. Se formeaza de obicei in rocile vulcanice bogate in alcaliu. Poate fi gasit in Groenlanda, Rusia, Canada, Africa de Sud si Statele Unite ale Americii.

aegirin...Cristalele de Egirin sunt unelte perfecte pentru a indeparta negativitatea si blocajele energetice din toate planurile si din toate corpurile subtile. Egirinul este o piatra pentru protectie, ajutandu-ne sa ne gasim curajul de a „Straluci” chiar si in cele mai intunecate si negative locuri.  Este o piatra a puterii si increderii , purtand invatatura conform careia Lumina nu trebuie sa se teama de intuneric si ca Lumina este vindecatoarea intunericului. Sunt putine pietre la fel de eficiente ca Egirinul cand vine vorba de indepartarea entitatilor negative atasate de corpul eteric. Astfel de atasamente nu sunt normale pentru cei sanatosi si echilibrati energetic, insa unii dintre noi putem deveni vulnerabili in momentele de frica puternica si furie. Astfel de atasamente pot prinde radacini daca facem gauri in campul auric  prin abuzul de alcool, droguri sau fumat (desi efectul se simte in timp). Purtand Egirin vom descoperi ca avem asupra noastra o masura eficienta de a inlatura toate aceste energii vampirice si, in timp, campul auric isi umple toate gaurile. aegirin,

Egirinul are abilitatea de a curata aura, atragand o gama larga de frecvente ale Luminii in intregul sistem energetic si ne protejeaza de afectiuni energetice si dezechilibrele provocate de sursele radiante. Egirinul permite frecventelor inalte sa patrunda in campul auric, timp in care acesta le impamanteaza si le integreaza in corpul fizic. Este util pentru a trata dezechilibrele electrice ale corpului fizic si ale sistemul nervos si poate fi folosit pe post de scut pentru orice tip de radiatie negativa – fizica, emotionala sau energetica. Egirinul poate fi folosit si ca un sustinator pe parcursul procesului de trezire a energiei kundalini, acesta stabilizand campul energetic.

In plan spiritual, Egirinul ne arata Lumina la capatul tunelului in timpul unei depresii, cand ramanem fara speranta si cand suntem nefericiti. Ne ajuta sa identificam propriile ganduri si atitudini negative si totodata sa schimbam frecventa acestora. Aceasta piatra ne sustine in cautarea Sinelui Superior si ne invata cum sa il manifestam intr-o mai mare masura, astfel incat sa ne pastram autenticitatea. Ne ajuta sa ne confruntam cu incredere cu propria karma

aegirin,,Proprietatile spirituale si emotionale ale Egirinului sunt foarte strans legate. In plan emotional, Egirinul vindeca problemele relationale si transmuta durerea generata de despartiri. Elimina blocajele energetice din corpul emotional si amplifica vibratiile pozitive.

In plan psihologic, aceasta piatra restabileste integritatea si amplifica iubirea de sine. Promoveaza sinceritatea in tot ceea ce facem si confera capacitatea de a face din inima ceea ce trebuie sa facem.

In plan mental, Egirinul transmuta gandurile negative in ganduri pozitive Ne ajuta sa sesizam imaginea de anasamblu si ne incurajeaza sa manifestam adevarul launtric, fara a ne conforma presiunii de grup sau ideilor si idealurilor altor persoane. Ne arata cum ne putem focaliza cu intelepciune asupra scopurilor noastre si cum sa ne stabilim intentiile fara a deveni atasati emotional de rezultatele acestora.

In plan fizic, stimuleaza sistemele de autovindecare ale corpului si amplifica puterea vindecatoare a altor cristale.

Egirinul poate fi combinat foarte bine cu Moldavitul, acesta aegirin.intensificandu-i puterea de a alunga entitatile negative. Tectita Tibetana si Azeztulitul sustin Egirinul in vindecarea si echilirarea campului auric si in umplerea acestuia cu energii spirituale superioare. Egirinul fiind unul dintre mineralele care alcatuiesc Piatra Nebula, armonizeaza perfect si cu aceasta.

EFECTE TAMADUITOARE. Stimuleaza memoria celulara, sistemul imunitar, cel metabolic si nervos, precum si ficatul, vezica biliara, splina, muschii si oasele. Vindeca durerile musculare si faciliteaza eliminarea toxinelor.

POZITIONARE. Se poate tine in mana sau se poate aseza pe locul afectat. Pentru stimularea sistemului imunitar, trebuie plasat deasupra timusului. Pentru dizolvarea formelor-gand, poate fi plasat pe gat, pe cel de-al treilea ochi sau pe Soma Chakra.

Advertisements
Anunțuri publicitare

3 gânduri despre „EGIRINUL – O piatra extrem de protectoare NaFe3+(Si2O6)

  1. Pingback: MAGNETIT(PIATRA MAGNET) – Fe3O4 | Gabriel Newman

  2. Pingback: DRAVITUL (TURMALINA BRUNA) – O piatra cu o menire cu adevarat binecuvantata Na(Mg3)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH) | Gabriel Newman

  3. Pingback: PIATRA NEBULA – Nebuloasa Regatului Mineral | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: