Anunțuri publicitare

CRISTALELE SI ZODIACUL – Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

capricornideograma capricornIdeograma semnului zodiacal sugereaza capul si coarnele unei capre, indicand linia intelectului care se ridica pana la cel mai inalt nivel, formand cercul spiritului.

Zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta SATURN, planeta care sporeste spiritul practic, dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatia, seriozitatea, tenacitatea si perseverenta, dar si pesimismul, incapatanarea, conservatorismul, rigiditatea.

Nativul in Capricorn este un om care se va face cu siguranta remarcat intr-un anumit domeniu al vietii sale. Este o persoana motivata sa atinga o anumita pozitie in plan social, cat mai sus posibil, si are toate sansele sa se ridice ca sa se auda de el intr-o zi la nivel mai larg. Poate atinge idealuri profesionale inalte sau functii importante. Va incerca sa se impuna intr-un anumit domeniu, astfel incat sa devina un nume pe buzele tuturor. Va dobandi respect si recunoastere in plan social. Poate atinge succesul in viata – poate chiar celebritatea – mai ales la maturitate.

Motto-ul zodiei : „Concretizez material toate gandurile creatoare utile revelatiei functiei mele interioare si mi le asum cu toata libertatea.”

Fiind o zodie guvernata de Saturn, nativilor din zodia Capricorn le sunt recomandate cristalele negre. Acestea maresc seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschid ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, limpezind confuzia. Scad imaginatia bolnavicioasa, iluzia, visarea, readuc individul cu picioarele pe pamant, pentru a gasi solutii concrete la problemele sale. Confera stabilitate, maturitate, intelepciune, o alta capacitate de intrelegere a realitatii. Confera stabilitate, securitate, auto-control, disciplina, rabdare, ambitie. Ajuta la detasare si concentrare, la recapatarea increderii in momente de confuzie. Confera longevitate. Scad stresul, apatia, blocajele, frustrarile, gandurile negative, pesimismul. Ajuta la descoperirea posibilitatilor concrete de rezolvare a situatiilor dificile, la indeplinirea propriului destin, la intelegerea scopului vietii. Protejeaza impotriva obstacolelor, a probelor destinului, a greutatilor. Mesajul lor: „Linisteste-te, detaseaza-te, analizeaza calm situatia si, cu rabdare, ajungi la telul propus!”

In continuare va propun o lista de cristale, minerale, pietre, recomandate nativilor din zodia Capricorn (lista care poate continua cu multe alte recomandari) :

onix capricorn

Onix

jais capricorn

Jet

carneol capricorn

Carneol

chihlimbar capricorn

Chihlimbar

azurit capricorn

Azurit

fluorit capricorn

Fluorit

granat capricorn

Granat

turmalina neagra capricorn

Turmalina neagra

magnetit capricorn

Magnetit

turmalina verde capricorn

Turmalina verde

labradorit capricorn

Labradorit

Olivin

Olivin

malachit capricorn

Malachit

cuart capricorn

Cuart

rubin capricorn

Rubin

cuart fumuriu capricorn

Cuart fumuriu

aragonit capricorn

Aragonit

galena capricorn

Galena

turcoaz capricorn

Turcoaz

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: