Anunțuri publicitare

ADAMITUL – O piatra profund creativa Zn2AsO4OH

adamit..ADAMITUL este un arseniat de zinc cu o duritate de 3.5 pe scara Mohs, care cristalizeaza in sistem ortorombic si se gaseste adesea sub forma de agregate sau rozete in forma de evantai. Majoritatea specimenelor au un diamentru de 1 inch sau chiar mai putin. Culorile lui variaza de la galben-verzui luminos la galben de culoarea mierii, maro, alb, verde pal, albastru verzui sau incolor. Se formeaza in partile oxidate ale depozitelor de minereuri, in special cele de zinc, bogate in arsenic. Cele mai fine piese de Adamit, provin din Mexic si Namibia.

adamitCARACTERISTICI. Adamitul este o piatra care aliniaza chakra inimii si cea a plexului solar, acestea permitandu-ne sa unim vointa cu sentimentele. O astfel de ainiere este utila pentru a indeplini dorintele inimii, aspecte care uneori par imposibil de realizat. Adamitul aprinde focul optimismului si cel al determinarii, sustinandu-ne sa dam piept cu orice situatie. Inima este organul adevarului si poate simti chemarea destinului. Vointa, care este emanata prin plexul solar, de obicei urmeaza ceea ce dicteaza creierul. Cand vointa si mintea lucreaza impreuna, fara participarea inimii, apare lipsa de entuziasm, chiar depresia, care patrunde psihicul. Cand este adusa si inima la aceasta munca, cand ascultam indemnarea ei si o urmam, suntem pe drumul adevarului personal,are nu cunoaste descurajare, plictiseala sau infrangere. Bineinteles ca dorinta inimii nu ar parea practica si convenabila, dar acestea este pretul adevarului. Adamitul tocmai asupra acestui aspect ne ajuta. Ne ajuta sa depasim aceste obiectii si sa mergem mai departe pe calea adevarului si a implinirii.adamit.

O alta calitate a Adamitului este aceea ca ne ajuta sa constientizam lumea spirituala, lumea ingerilor si lumea celor care au trecut in nefiinta. Acesta este un alt aspect al legaturii dintre inima si plexul solar. Dragostea este curentul pe care perceptia psihica calatoreste cel mai usor. Adamitul ne ajuta sa ne deschidem inima catre cei care se afla in alt plan al existentei si ne directioneaza intentiile cu suficienta concentrare pentru a stabili si mentine un canal de comunicare intre lumi. Clarvazatorii, vindecatorii, mediumurile, practcantii de samanism si toti cei pentru care aceste comunicari sunt vitale vor descoperi ca Adamitul le imbunatateste receptivitatea si sensibilitatea.

Adamitul amplifica facultatile metafizice si comunicarea cu alte dimensiuni.  Daca esti ghidat de emotii, creeaza un echilibru in plan emotional si te ajuta sa iti gasesti un spatiu calm, centrat, in jurul caruia emotiile tale se pot dezlantui fara a-ti afecta in vreun fel seninatatea interioara.

adamit.In plan mental, aceasta piatra uneste mintea cu inima prin crearea unei punti de legatura intre chakra plexului solar, cea a inimii  si cea a gatului, pe de o parte, si mintea universala pe de alta parte. Asigura astfel mai multa luciditate si putere interioara atunci cand ai de-a face cu situatii tulburatoare in plan emotional. In plus, intareste vointa spirituala.

In plan emotional, adamitul te ajuta sa iti comunici in mod clar nevoile, in special in situatiile in care trebuie sa schimbi modul in care interactionezi in plan emotional pentru a-ti putea exprima mai bine sentimentele. Este ideal pentru atragerea bucuriei in viata ta.

In plan psihologic, este o piatra utila in situatiile in care trebuie sa te focalizezi asupra unor sarcini specifice sau in care te confrunti cu o alegere dificila. Te ajuta sa iti consulti sinele superior si sa gasesti astfel raspunsurile pe care le cauti. Este insa posibil ca acestea sa nu fie cele pe care le asteptai, intrucat aceasta piatra furnizeaza adeseori solutii surprinzatoare si inovative. Ai insa incredere in ele, caci vor da rezultate.adamit

Fiind o piatra profund creativa, Adamitul te ajuta sa avansezi cu incredere catre un viitor incert si iti activeaza capacitatile antreprenoriale. Induce capacitatea de a identifica noi canale de crestere , deopotriva pentru afacerea si pentru viata ta personala. Din acest punct de vedere, este ideal pentru programarea in vederea atragerii unei slujbe noi sau a prosperitatii.

Adamitul armonizeaza foarte bine cu pietre ale inimii precum Moldavitul, Cuartul Roz, Rodocrozitul, Morganitul si Smaraldul, dar si cu pietre ale plexului solar precum Heliodorul, Labradoritul Auriu, Sulful si Citrinul. Natura sa vesela este imbunatatita daca este combinat cu Strombolit. Fenacitul va ajuta Adamitul in transpunerea viziunilor interioare in realitatea fizica. Granatul Tsavorit impreuna cu Adamitul aduc prosperitate financiara.

EFECTE TAMADUITOARE. Adamitul sustine inima, plamanii si gatul, memoria celulara, sistemul endocrin si glandele. Este benefic in cazul tulburarii afective sezoniere, al sindromului post-menstrual si al oboselii cronice.

POZITIONARE. E recomandat sa fie tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: