Anunțuri publicitare

CRISTALELE SI ZODIACUL – Fecioara (23 august – 22 septembrie)

fecioaraideograma fecioaraIdeograma semnului zodiacal sugereaza litera M, simbolizand materia primitiva, dotat cu o trasatura care taie ideograma ca simbol al centurii de castitate a Fecioarei. 

Motto-ul zodiei : „Obtin increderea si relaxarea. Dezvolt simtul discriminarii si al umilintei. Depasesc orice forma de limitare.”

Zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta MERCUR, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie.

Nativul in Fecioara are o mare nevoie de a fi mereu in slujba altcuiva, dar de a se bucura si de recunoastere si respect din partea superiorilor. Este amabil, serviabil, supus, responsabil, dar exigent in munca, fara a reusi vreodata sa se ridice mai sus decat pozitia de simplu subaltern. Se mandreste cu realizarile sale si este un muncitor hotarat, credincios slujbei sale. Poate atinge succesul in domenii administrative sau orice alt domeniu in care trebuie sa lucreze in slujba altora (functionar public, comert, medicina), dar si in domenii legate de agricultura, animale, plante, alimentatie, chimie, farmacie, igiena, munca de precizie, calcul si analiza, artizanat. Din punctul de vedere al sanatatii, nu se bucura de o vitalitate prea solida, desi are o sanatate buna in general, dar uneori un simptom cat de mic poate duce la ipohondrie numai datorita grijii sale exagerate pentru propriul organism. Dovedeste mare interes pentru tot ce e in legatura cu sanatatea, terapii si diete, deci medicina – chiar si la nivel empiric – poate fi un capitol care ii suscita mereu interesul, ori pentru a aplica ceea ce afla asupra propriei persoane, ori pentru a ajuta pe altii.

In ceea ce priveste cristalele, mineralele si pietrele, pentru zodia Fecioara, acestea vor avea culori de pamant ori predominante in natura, nuante de maro si verde, dar nu numai. Asa cum sfatuiesc pe oricine, alegeti intotdeauna cristalul / mineralul / piatra care va atrage cel mai mult! Fiind o zodie guvernata de planeta Mercur, pietrele galbene joaca un rol foarte important, acestea deschitand spre cunoastere si comunicare, spre informatie si relationare, spre dezvoltare intelectuala si inter-conectare la nivel mental si spiritual cu lumea din jur.  Mesajul lor : „Comunica, intra in legatura cu lumea, afla, cunoaste!

In continuare va propun o lista de cristale, minerale, pietre recomandate nativilor din zodia Fecioara :

peridot fecioara

Peridot

sardonix fecioara

Sardonix

amazonit fecioara

Amazonit

Ambra

Chihlimbar

topaz albastru fecioara

Topaz albastru

dioptaz fecioara

Dioptaz

carneol fecioara

Carneol

Crisocola fecioara

Crisocola

citrin fecioara

Citrin

granat fecioara

Granat

magnetit fecioara

Magnetit

piatra lunii fecioara

Piatra Lunii

Agat muschi

Agat Muschi

turmalina rosie fecioara

Turmalina Rosie

opal fecioara

Opal

safir fecioara

Safir

cristaux de sodalite, cristaux de pyrite : Ladjuar Medam (Lajur

Sodalit

Cuart cu incluziuni de Rutil

sugilit fecioara

Sugilit

smithsonit fecioara

Smithsonit

okenit fecioara

Okenit

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: