Anunțuri publicitare

ACTINOLITUL – Ca2(Mg4.5-2.5Fe2+0.5-2.5)Si8O22(OH)2, un puternic scut energetic

actinolit    CARACTERISTICI. Actinolitul este extrem de util atunci cand te confrunti cu blocaje sau cu rezistenta pe calea ta spirituala. Actinolitul dizolva blocajele nedorite sau inadecvate. Actioneaza extrem de eficient ca scut psihic, dilata invelisul biomagnetic si ii sigileaza hotarele.

La nivel spirtual, actinolitul face legatura cu constiinta superioara si restabileste echilibrul intre corpul fizic, cel mental, cel psihic si cel spiritual. La nivel psihologic, conduce la o orientare noua si amplifica pretuirea de sine. Imbunatateste capacitatea de vizualizare si imaginile mentale, stimuland astfel creativitatea spontana.

Prin armonizarea tuturor functiilor fizice si prin stimularea cresterii, Actinolitul ajuta corpul sa se adapteze la schimbari si sa se recupereze in urma traumelor.

actinolit...EFECTE TAMADUITOARE. Actinolitul este foarte benefic in caz de stres. Se spune ca faciliteaza vindecarea tumorilor generate de azbest si ca stimuleaza sistemul imunitar, ficatul si rinichii.

POZITIONARE : Trebuie tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

CULORI SI FORME SPECIFICE

actinolit negruACTINOLITUL NEGRU purifica si protejeaza chakra radacina. Elimina cu blandete tiparele devenite inadecvate din psihic si permite astfel manifestarea noilor energii. Actinolitul negru creeaza un scut energetic eficient impotriva gandurilor negative, inclusiv a celor personale.

cuart cu incluziuni de actinolitCUARTUL CU INCLUZIUNI DE ACTINOLIT este extrem de util atunci cand te-ai ratacit de pe cale si cand iti cauti o directie noua. Indica intotdeuna calea catre evolutia constructiva, momentul oportun si valoarea asa-ziselor „greseli” . Este benefic pentru detoxifiere si metabolism.

2015-07-10 21.23.59

DEGETUL VRAJITOAREI, o piatra care provine din Zambia si care poate contine incluziuni de actinolit alb, tremolit, rutil sau mica in cuart, este extrem de util pentru vindecarea samanica si pentru cea a Pamantului. Este un instrument terapeutic extrem de eficient pentru vindecarea bolilor cronice sau grave, intrucat stimuleaza fluxul de qi si accelereaza procesul de vindecare. Elimina partile nedorite, apoi alina si vindeca.  Poate fi folosit pentru protectia aurica. Proprietatile sale variaza in functie de pietrele pe care le contine.

Advertisements
Anunțuri publicitare

2 gânduri despre „ACTINOLITUL – Ca2(Mg4.5-2.5Fe2+0.5-2.5)Si8O22(OH)2, un puternic scut energetic

 1. salut Gabriel,ce face>?? Collins Marin T.T.  Field Sales Executive ********************************************************************************* Concept Tropic – Bdul. Bdul. Gheancea, Nr. 126-132, H-D Mall, Bucuresti, Jud.Ilfov, Romania Tel/Fax:+4031.805.21.16 |Tel/Magazin | +4078.826.94.92 | +4078.822.48.08 Email: concepttropic@gmail.com | www.concepttropic.ro | https://www.facebook.com/concepttropicpage

  • Salut Collins,

   Sunt foarte bine, multumesc!
   Am revenit sa impartasesc bucuria de a descoperi noi cristale, minerale si pietre cu cititorii acestui blog.
   Va urez mult succes in toate si mult bine! 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: