Anunțuri publicitare

LABRADORITUL AURIU – Piatra care ne invata sa „Ne jucam cu FOCUL” (Ca,Na)[Al(Al,Si)Si2O8]

 

 

Labradoritul Auriu, cunoscut si sub numele de Bytownite, este o varietate de feldspat plagioclaz cu o duritate de 6-6.5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistemul triclinic. Deseori se formeaza sub forma de cristale tabulare care se unesc, formand varfuri gemene. Labradoritul Auriu este de obicei transparent si culoarea lui este galben-auriu. El nu prezinta labradorescentele intalnite la celelalte tipuri de Labradorit. Insa, atunci cand e taiat pentru bijuterii, poate expune o stralucire neobisnuita. Labradoritul Auriu poate fi gasit in Oregon, unde de multe ori este confundat cu Piatra Soarelui, dar cele mai mare depozite de Labradorit Auriu de cea mai buna calitate se gasesc in Mexic.

Labradoritul Auriu este una din cele mai bune pietre pentru deschiderea celei de-a treia chakra, chakra Plexului Solar. El are incorporate “calitatile solare” ale Labradoritului : putere interioara, vitalitate, curaj, gandire curata, rabdare, activitate mentala si concentrare spirituala. Calmeaza emotiile, linistind mintea rationala. Ne ajuta sa vedem ca in lupta zilnica pe care o ducem, exista un scop divin. Tot ceea ce se intampla, nu poate fi decat de foarte bine, indifferent daca in acel moment simtim ca nu ne e prea bine. Ne ajuta sa accesam constient planurile inalte, ba mai mult sa aducem de acolo informatiile necesare aici, in existenta aceasta. Aceasta piatra poate asista in vindecarea si eliminarea blocajelor din vietile anterioare si rezolvarea tuturor problemelor aparute din cauza stingerii Focului din Plexul Solar.

Energia Labradoritului Auriu, in esenta, este masculina. Activeaza aspectele masculine ale Sinelui, atat barbatilor cat si femeilor. Dezvolta asertivitatea, increderea de sine, creativitatea, exprimarea libera, puterea fizica si extroversiunea. Pentru cei care se simt victime, cei care se concentreaza greu sau cei care se simt epuizati, Labradoritul Auriu este un aliat de incredere. Pentru cei care doresc sa isi echilibreze perfect energia masculina si cea feminina, le recomand sa lucreze cu un Labradorit Auriu si cu o Piatra a Lunii. Si cum sa imbine cele doua pietre in asa fel incat sa se bucure maxim de energia amandurora? In primul rand pot sa le puna pe amandoua intr-o singura bijuterie sau sa mediteze cu Labradoritul Auriu in mana dreapta si cu Piatra Lunii in mana stanga.

Daca vreti sa lucrati pe problemele celei de-a treia chakra(lipsa de putere, lipsa de vointa, lipsa de hotarare, lipsa de curaj) va recomand sa folositi Labradoritul Auriu cu Zincit. Zincitul activeaza toate cele trei chakre din partea de jos(Chakra Radacinii, Chakra Sacrala si Chakra Plexului Solar) iar Labradoritul Auriu aduce energia necesara in Plexul Solar pentru vindecarea si curatarea canalui prin care trebuie sa curga nestingherita energia universala. Pentru a accentua accesul la Constiinta Universala , poate fi combinat cu Moldavit, Fenacit, Azeztulit, Herderit, Scolecit, Natrolit sau combinatii ale acestora. Aceste combinatii ajuta la accesarea celor mai inalte Planuri Spirituale si dezvolta abilitatea de a ne aminti experientele spirituale.  

Labradoritul Auriu ne ajuta sa ne dezvoltam abilitatea de a invata repede si de a ne adapta usor la situatii noi. Ii ajuta in special pe cei care nu se simt in siguranta in societate si celor carora le este greu sa se intergreze, ii ajuta sa le creasca stima de sine. Labradoritul Auriu ne conecteaza la frecventa bucuriei si ne ajuta sa redevenim “copii”, in sensul ca ne invata sa ne bucuram de orice exact ca niste copii.

In plan spiritual, Labradoritul Auriu ne ajuta sa vedem unde ne irosim puterea, ca mai apoi sa invatam sa o conservam si sa o folosim constructiv. Energia nu trebuia sa se disipeze, pe orizontala, ea trebuie sa urce, pe verticala.

In plan emotional, Labradoritul Auriu ne ajuta sa fim mai increzatori in sine si sa ne simtim comfortabil intre oameni. Ne ajuta sa  ne simtim mult mai puternici si ne da incredere sa lasam Lumina sa vina prin noi.

In plan fizic, Labradoritul Auriu  ajuta la vindecarea afectiunilor de rinichi, pancreas si splina. Ajuta la purificarea sistemelor corpului fizic, la detoxifierea organelor responsabile de curatare si purificare. Ajuta si in cazul celor care “uda patul”, ajuta la digestie dar si la metabolism.

 

Chiar daca va este frica de foc, lasati aceasta piatra plina de Foc Divin sa va invete sa „va jucati cu Focul”!

 

 

 

 

 

 

Advertisements
Anunțuri publicitare

13 gânduri despre „LABRADORITUL AURIU – Piatra care ne invata sa „Ne jucam cu FOCUL” (Ca,Na)[Al(Al,Si)Si2O8]

 1. Pingback: AVENTURINUL ROSU – Piatra care ne invata increderea in sine(SiO2) | Gabriel Newman

 2. Pingback: AMETRINUL – Puntea de legatura dintre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei (SiO2) | Gabriel Newman

 3. Pingback: LABRADORITUL – Piatra transformarii care pregateste corpul fizic si Sufletul pentru procesul ascensiunii (Ca,Na)(Al,Si)4O8) | Gabriel Newman

 4. Pingback: ALBITUL – Piatra care aduce pentru fiecare dintre noi un moment de genul „Evrika!” ( NaAlSi3O8) | Gabriel Newman

 5. Pingback: PIATRA LUNII – „Piatra noilor inceputuri”(KAlSi3O8) | Gabriel Newman

 6. Pingback: PIATRA SOARELUI – O piatra vesela (Ca,Na)((AI,Si)2Si2O8) | Gabriel Newman

 7. Pingback: CUART AURIU IMPERIAL – Cuartul care ne ajuta sa vedem mai mult din Marela Plan (SiO2 + Fe, Ti) | Gabriel Newman

 8. Pingback: SERPENTINUL – Piatră de înrădăcinare (Mg,Fe,Ni,Al,Zn,Mn)2-3(Si,Al,Fe)2O5(OH)4 | Gabriel Newman

 9. Pingback: CUARTUL AQUA AURA – Un calmant emotional si un protector energetic exceptional (SiO2+Au) | Gabriel Newman

 10. Pingback: TURMALINA AURIE – Piatra care ne invata adevarata natura a Puterii NaMg3Al6Si6O18(BO3)3(OH)3OH | Gabriel Newman

 11. Pingback: ADULARUL (ADULARIA) – Un bun sustinator in incursiunea catre „regele” interior KAlSi3O8 | Gabriel Newman

 12. Pingback: ADAMITUL – O piatra profund creativa Zn2AsO4OH | Gabriel Newman

 13. Pingback: CITRINUL (PIATRA CAIRNGORM) – O piatra energizanta si puternic creativa (SiO2) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: