Anunțuri publicitare

SHUNGITUL – „Diamantul sanatatii”

 

Shungitul este o piatra straveche, avand o vechime de circa 2 miliarde de ani. Este o piatra extraordinar de pozitiva si folosind-o iti va aduce multa binecuvantare. Este o piatra minunata foarte benefica pentru aceasta existenta. Este singurul material natural cunoscut care contine fulerene, care sunt puternici antioxidanti. Fulerenele  sunt cele datorita carora apa, in care este pus Shungit, se purifica ca mai apoi sa se incarce cu  vibratie vindecatoare. Energia incoporata in aceasta piatra straveche absoarbe si elimina orice pune in pericol existenta umana. Are proprietati metafizice active si o mare putere de vindecare.

 

Shungitul este o piatra rara care se gaseste numai in regiunea Karelia din Rusia. Pentru oamenii din acea zona nu e o piatra noua, Tarul Peter venea in acea zona sa foloseasca apa cu acest mineral. Originea de 2 miliarde de ani este incerta, asadar cum a aparut pe Pamant nu se stie inca. Unii spun ca Shungitul a inceput sa se formeze in oceanele stravechi si s-a terminat pe pamant, atunci cand s-a ridicat scoarta terestra. Altii spun ca a venit din spatiu, pe un meteorit. Dar nu are nicio importanta cum s-a format, importante sunt proprietatile lui si felul in care ne ajuta in aceasta existenta, dar si faptul ca acest mineral contine fulerene. S-aui facut multe cercetari pe baza fulerenelor, si cei care le-au descoperit au castigat premiul Nobel, deoarece munca lor a fost foarte utila pentru oamenire. Fulerenele sunt puternici antioxidanti si se pare ca se intalnesc numai in aceast mineral. S-a observat ca aceasta piatra are puternice calitati de vindecare. Shungitul ajuta la neutralizarea oricarui organism care este daunator organismului. Aceasta piatra neagra este folosita in Rusia de foarte mult timp si cei de acolo au confirmat multe din proprietatile lui.  Acest mineral a fost descoperit in Rusia inca din 1700 si s-au inregistrat rezultate uimitoare in ceea ce privesc “minunile” facute de el.

 

Shungitul este un puternic scut impotriva radiatiilor electro-magnetice emise de echipamentele electrice cum ar fi PC-urile,  laptopurile, telefoanele mobile, microundele si TV-ul. Orice forma ar avea, sfera, piramida, pendul, poate fi folosit in acest scop. Aceasta piatra este foarte buna pentru cei care vor sa practice magia, deoarece poate “aduce” spirite stravechi cu scopul de ne proteja in timpul acestor ritualuri. Ii ajuta pe cei care privesc in viitor. Ii ajuta si le evidentiaza acest dar al profetiei. Este o piatra care are o puternica conexiune cu Pamantul si a sa mostenire straveche este scoasa la iveala acum, in prezent pentru a ne ajuta pe noi, in aceasta existenta. Ca toate pietrele negre, este o piatra utile pentru impamantare, este o piatra atat pentru Chakra Radacinii dar si pentru Chakra Pamantului si mai este si o piatra puternica pentru impamantare spirituala.

 

Pentru a-i creste puterile de a trata eruptiile pielii si conditiile alergice, il putem combina cu alte pietre care ajuta in aceasta directie.  Si anume putem folosi Lepidolit, Aventurin, Apofilita, Danburit Auriu, Muscovit Rosu si Fucsit. Multi oameni descopera ca este foarte bun pentru alergii, daca este folosit singur. Dar folosindu-l combinat cu aceste pietre, i se amplifica efectul. Pentru impamantare spirituala este foarte bine  sa il folosim cu puternice pietre de impamantare cum ar fi Turmalina Neagra, Jais, Agat de foc si Obsidian Negru.

 

Se spune ca acest mineral va fi intr-o zi mai valoros decat aurul datorita unicitatii si neobisnuintei lui. Ne ajuta sa asiguram o buna sanatate, incarcand aura cu multa Lumina vindecatoare.

 

“Necazurile si ranile noastre sunt vindecate numai atunci cand le atingem cu compasiune.” – Buddha

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: