Anunțuri publicitare

CRISTALELE SI ZODIACUL – Leu (22 iulie – 22 august)

Astazi vin cu inca o postare din seria „CRISTALELE SI ZODIACUL”, si pastram aceeasi ordine dezordonata, pentru ca din punctul meu de vedere e mai important sa raspund cererilor cititorilor. Practic, acest blog este pentru voi, cititorii mei. Cu scuzele de rigoare pentru cei care mi-au cerut sa postez despre „cristalele zodiei Leu”, dar niciodata nu e prea tarziu.

Daca ma intrebati cum vad eu „Leii”, v-as raspunde scurt : „Pe cat de puternici, pe atat de sensibili”. Ideograma zodiei reprezinta coada, capul si coama unui leu. Un motto foarte sugestiv pentru ei este acesta : „Ma individualizez si gasesc sursa iubirii in mine. Devin constient ca sunt un creator.”

Zodie masculina de foc, predominant fizica, activa, guvernata de SOARE, astru care sporeste autoritatea, vointa, hotararea, vitalitatea, afectivitatea, sansa si norocul in viata, entuziasmul si generozitatea, dar si orgoliul, vanitatea, mandria, furia, egoismul, extravaganta.

Firea sa este senina si extrovertita, ceea ce il ajuta sa castige mereu in popularitate, ardenta pana la exuberanta, amatoare de placeri pana la indolenta, generoasa, teatrala, ospitaliera. Leul este romantic si sentimental, dar uneori prea naiv. Este entuziast cand lucrurile merg bine, dar la fel de descurajat cand ajunge in fata unui obstacol. Are tendinta de a face mai mult decat e cazul, devenind fie prea extravagant, fie prea generos. Este totodata si foarte incapatanat, dar nu intr-un mod neplacut, ca la alte zodii. Apreciaza ceea ce fac ceilalti pentru el si nu va uita niciodata sa rasplateasca favorurile care i s-au facut. Are gusturi alese, poate prea exagerate, fiind inclinat spre lux si cheltuieli prea mari doar pentru a forma o imagine buna in fata celorlalti. Cuvantul sau cheie este recunoasterea, de aceea Leul se simte fericit numai atunci cand i se iau in consideratie calitatile, personalitatea, autoritatea. Pentru ca lumea din jur il ridica pe un postament de laude si consideratie, se considera un membru al elitei, superior intr-o ierarhie sociala. El face regulile in lumea pe care o conduce, asteptand ca ceilalti sa le urmeze, jucandu-i jocul in totalitate. Doreste sa lase peste tot o impresie buna – chiar daca poate fi falsa la un moment dat – ceea ce il face sa devina egocentrist. Trebuie sa invete sa-si tina sub control tendintele spre incapatanare, dogmatism si sarcasm. Leul are o personalitate vibranta, marcanta, cu bune calitati de organizare si conducere, cu o perceptie acuta a problemelor financiare si un puternic simt al afacerilor.

In ceea ce priveste subiectul principal, si anume cristalele recomandate nativilor din zodia Leu, le sunt recomandate pietrele galbene, aurii, portocalii, cu ape de curcubeu. Insa, cum am spus si celorlati, nu este neaparata nevoie, Lei fiind, sa va alegeti una din pietrele din aceasta lista. Piatra care va atrage cel mai mult este piatra de care aveti cea mai mare nevoie. Pentru a citi caracteristicile fiecarei piatra in parte, un singur click pe poza respectiva va va ajuta.

Ochi de tigru

Ochi de pisica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chihlimbar

Pietre Boji

Crisocola

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citrin

Agat de foc

Danburit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cornalina

Topaz

Smarald

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Larimar

Calcit portocaliu

Beril auriu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rodocrozit

Kunzit

Obsidian rosu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuart

Piroluzit

Muscovit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Granat

Turcoaz

Rubin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turmalina pepene verde

Petalit

Onix negru

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: