Anunțuri publicitare

PIETRELE MOQUI – Pietre de echilibrare masculin/feminin, +/-

Pietrele Moqui sunt minerale foarte interesante gasite, in cea mai mare parte, in Formatiuile de gresie de la Navajo, Utah, S.U.A.. Acum nu mai pot fi “culese” de acolo pentru ca zona face parte din “Grand Staircase Escalante National Monument”. Ele au mai fost descoperite si in alte locuri pe Pamant,in sapaturile unor situri arheologice antice.  Aceste bile netede, eliptice sau rotunde de gresie sunt incastrate intr-o “coaja” de compusi de fier. Ele mai sunt cunoscute ca si “Moqui balls”,”Moqui marbles”, ”Thunderballs” sau “Shaman stones”. Ele au fost folosite de secole de samanii de pe toate continentele dar  si de alti mistici – considerate sacre de catre samanii triburilor antice, ele fiind utilizate pentru vizionare si pentru calatorii extracorporale.

Pietrele Moqui nu au nevoie de prea multe programare. Realiniaza centrii energetici, elimina blocajele energetice,  stimuleaza Chi-ul, face legatura cu Chakra Pamantului, centreaza si protejeza. Sunt perfect echilibrate intre “a face impamantare” si a energiza si actioneaza ca niste conectori la energia Pamantului. Pietrele Moqui accepta cu usurinta vibratiile subtile benefice si le mentine pe termen nelimitat. Tratati-le cu iubire si ele va vor oferi-o inapoi atunci cand aveti cea mai mare nevoie.

Sunt recomandate pentru a accesa atat vietile trecute dar si cele viitoare.Purtand la voi pietrele Moqui, puteti  trai la maximum in timp in care intelegeti sfintenia Pamantului si efectuati vindecarea lui. Fiind manifestari ale naturii foarte placute de oameni, aceste pietre prezinta  dualitatea masculin / feminin si te ajuta sa te regasesti pe tine insuti, redandu-ti libertatea si independenta naturii tale. Aceste pietre se gasesc in pereche. Cele rotunde si netede sunt considerate partea feminina, avand o incarcatura A- iar cele cu o forma mai nedefinita sunt considerate partea masculina si au o incarcatura A+. Pentru a ne echiliba avem nevoie de doua astfel de pietre, cea feminina o asezam in palma stanga si cea masculina o asezam in palma dreapta. Veti simti imediat cum se face reechilibrarea masculin / feminin. Cand lucram in fata computerului toata ziua, sau cand lucram in schimburi de noapte, sau cand intram intr-o spirala negative, in general, polaritatea energiei noastre(masculin/feminine sau incarcatura +/-) se dezechlibreaza. Pietrele repornesc fluxul +/- si stabilizeaza campul energetic.

Pietrele Moqui  vibreaza cu numarul 4. Numarul 4 este despre construirea structurata si ordine. Este un numar care munceste din greu cu multa putere si daruire. Au o abilitate misterioasa de a realinia imediat energia corpului cu centrii energetic, fara prea multa dificultate. In general, simplul fapt ca le tineti in mana este sufficient sa va realinitiati corpul fizic si pe cel energetic.Odata recapatata energia, corpul fizic stie cum sa se vindece singur. Sunt perfecte pentru cei care nu pot dormi. In cazul unei insomnii, unul dintre motive poate fi dezechlibrul polaritatii. Astfel,acesti doi mici prieteni va pot ajuta sa aveti un somn linistit, in timp ce ele va protejeaza coprul fizic cat timp ce se odihneste.

In final, recomand tuturor care citesc acest articol sa isi ia o pereche de pietre Moqui pentru ca au o puetere de neimaginat si ne ofera mult mai mult decat le oferim noi. Asta o spun din proprie experienta. In cazul meu, toate pietrele care le am, au capatat o lumina aparte. Asa si pietrele Moqui, de la un maro inchis s-au deschis suficient la culoare cat sa spui ca au lumina in ele. Nu au nevoie de purificare. Trebuie ferrite de apa din cauza continutului de fier. Daca vor simti ca nu primesc suficienta afectiune, veti observa unele pete negre pe suprafata lor. Eu am observat pe cea feminina si stiu deja si motivul.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „PIETRELE MOQUI – Pietre de echilibrare masculin/feminin, +/-

  1. Pingback: NUUMMITUL – Piatra de regasire a Sufletului « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: