Anunțuri publicitare

CRISTALELE SI ZODIACUL – Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii…din punctul meu de vedere o zodie mai putin inteleasa de ceilalti. Foarte multi spun ca pestii sunt intr-un univers al lor, bineinteles folosind o conotatie nu tocmai pozitiva. Dar cei care folosesc aceasta conotatie o folosesc pentru ca ei nu au fost, nu sunt si nici nu vor putea ajunge sa cunoasca Universul care le-a fost oferit Pestilor. Ei au cea mai grea misiune, de a ridica pe umerii lor toata suferinta omului si a-i aduce compasiune.

Ideograma zodiei este reprezentata de doi pesti care trag in directii opuse, acestia simbolizand dualitatea semnului.

Zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta NEPTUN, planeta care sporeste imaginatia, intuitia, simtul premonitiei, sensibilitatea, receptivitatea, dar si naivitatea, influentabilitatea, nehotararea, obsesiile, lipsa de simt practic, maniile, depresiile, idealismul.

Nativul in Pesti este impresionabil si compasiv, bland si amabil, visator si idealist. Cel nascut in Pesti este prea sensibil la influentele si nevoile celorlalti, incat ar fi capabil de adevarate sacrificii pentru cei care ii  cer ajutorul, exagerand chiar in aceasta privinta. Este omul care e capabil sa se dedice o viata binelui altuia fara sa il intereseze propria bunastare. Compasiunea sau afectiunea pentru ceilalti este fara limite la Pesti. Are o fire foarte schimbatoare, cu toane si capricii, cu mari modificari de dispozitii de la o clipa la alta, de aceea nu se poate baza nimeni pe el. Nu e in stare sa spuna adevarul crud in fata ci o face cu multa discretie si subtilitate, disimulandu-se in spatele multiplelor masti sau personalitpati pe care le poate dezvolta. Este un om fragil de felul sau, nu este foarte rezistent la boli, dar cel mai sensibil punct este sistemul nervos, care poate fi adeseori victima bolilor sau dependentelor de tot felul (inclusiv vicii). Pestele doreste sa fie mereu in preajma cuiva: partener de viata, familie, prieteni, pentru ca nu suporta singuratatea si simte in permanenta nevoia de a fi de ajutor. Poate avea talente deosebite in domeniul artelor (mai ales actorie) dar si in domenii ce necesita calitati de vindecator. Are tendinta de a se ingrijora excesiv  de mult pentru unele probleme, ceea ce poate naste tendinte spre paranoia sau manii intense. Se poate rupe cu totul de realitate si sa traiasca intr-o lume utopica, fiind semnul cel mai visator dintre toate. Pentru ca e mereu cu gandul dus, traind intr.-o lume rupta de realitate, poate rata sanse importante in viata de zi cu zi si poate suferi mari deziluzii cand va intelege realitatea. Dar cu toate astea, atunci cand urmeaza pasii corecti catre Cunoastere, din „Pestele” plin de slabiciuni, dureri, ganduri negre va deveni un „Peste” intelept care ii va ajuta neconditionat pe cei care accepta Marea Schimbare in mintea lor si vor incepe sa gandeasca cu inima.

In general, nativilor din zodia Pesti le sunt recomandate pietrele albastru inchis si violet. In continuare voi prezenta cateva dintre cele mai importante pietre pentru Pesti, cea mai importanta fiind Ametistul. Dar cum am mai spus si in celelalte postari, cea mai importanta piatra e cea care „te cheama” sa o alegi. Ea stie mai bine de ce anume ai nevoie. Pentru mai multe detalii despre fiecare, click pe poza si veti citi tot ce va intereseaza.

Piatra lunii

Piatra soarelui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ametitst

 

Agat albastru dantela

Beril

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Labradorit

 

Acvamarin

Calcit albastru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smithsonit

 

Jasp Heliotrop

Crisopraz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fluorit

 

Turcoaz

 


Advertisements
Anunțuri publicitare

3 gânduri despre „CRISTALELE SI ZODIACUL – Pesti (19 februarie – 20 martie)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: