Anunțuri publicitare

FORMELE SI PROPRIETĂŢILE CRISTALELOR – BAGHETE (II)

BAGHETĂ VOGEL
Posedă o semnătură vibratorie caracteristică Faţetele unei baghete de cuarţ sunt fasonate la unghiuri specifice, pentru a forma un instrument curativ eficace, dotat cu o vibraţie foarte înaltă şi pură. Puterile şi proprietăţile acestor baghete variază în funcţie de numărul de faţete. Extremitatea cea mai scurtă, mai „grăsuţă”, este feminină şi atrage energia care va fi amplificată atunci când spiralează de-a lungul faţetelor de cuarţ. Extremitatea cea mai lungă şi mai subţire este masculină şi emite energia într-un fascicul foarte îngust, asemănător unui laser. Aceste baghete sunt perfecte pentru a conecta chakrele şi a îndepărta entităţile ataşate şi negativitatea. Detecteazâ şi corectează blocajele energetice şi atrag câmpurile energetice în jurul corpului şi în interiorul acestuia. Trebuie programate şi utilizate într-o manieră foarte precisă, de preferinţă
după o perioadă de exersare.
BAGHETĂ DE FLUORITĂ
Fasonată artificial, cel mai adesea plecând de la un amestec de fluorită verde şi purpurie. Energia sa este extrem de calmantă. Trecută peste piele, ameliorează durerea şi reduce inflamaţiile.
Chiar şi o baghetă mică absoarbe un imens volum de stres. Trebuie curăţată pentru a evita orice risc de crăpătură. Pentru purificare, introduceţi bagheta într-un vas cu apă, aruncând apoi apa, pentru ca durerea să se scurgă în pământ.
BAGHETĂ DE OBSIDIAN
Ideală pentru a elimina energiile negative din corpul emoţional. După ce acestea au fost eliminate, bagheta de obsidian va proteja aura şi va conecta cu pământul, indicând calea ce trebuie urmată. Utilizată pentru diagnosticare şi localizarea blocajelor.
BAGHETĂ DE AMETIST
Instrument perfect pentru a deschide chakra sprâncenelor şi pentru a activa epifiza în vederea stimulării viziunii intuitive. Elimină, de asemenea, blocajele chakrei sacrale şi a aurei. Fortifică aura slăbită şi protejează.
BAGHETĂ DE CUARŢ ROZ
Impregnată cu pace, este excelentă pentru calmarea stresului emoţional şi pentru vindecarea unei inimi rănite. Este benefică pentru orice stare de agitaţie sau anxietate. Ritmul cardiac şi tensiunea arterială mărită revin rapid la normal sub influenţa calmantă a acestui cristal. Dacă chakrele se învârt în manieră eratică, cuarţul roz va stabiliza instantaneu energia
şi va armoniza lucrurile.
BAGHETĂ DE CUARŢ FUMURIU
Excelentă pentru a ancora energia negativă şi pentru protecţie. Ancorează energia chakrei râdăcină conectând-o cu chakra Pământului. Purifică această chakră în corpul eteric şi
neutralizează efectul oricărui stres geopatic. De utilizat oriunde trebuie eliminată energia negativă din corp.
BAGHETĂ DE SELENIT
Posedă o vibraţie foarte pură. Serveşte la detaşarea entităţilor de aură sau la blocarea oricărei influenţe exterioare asupra minţii.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: