Anunțuri publicitare

FORMELE SI PROPRIETĂŢILE CRISTALELOR (VIII)

SUFLET-PERECHE (GEAMĂN TANTRIC)
Indeplineşte exact ceea ce sugerează numele său – atrage un suflet-pereche -, deşi acesta nu poate fi un partener sexual. Sufletele-pereche (geamăn tantric) sunt o pereche de cristale de aceeaşi dimensiune, plecând de la o bază comună, unite printr-o latură, dar cu extremităţi distincte şi separate. Termenul „tantric” înseamnă „uniunea energiilor”. Aceste cristale sunt benefice relaţiilor de toate tipurile. Cu cât dimensiunea lor este mai asemănătoare, cu atât parteneriatul va fi mai armonios. Transmiţând un mesaj puternic cu privire la legătura dintre două persoane, ne învaţă cum sâ fim unici şi distincţi atunci când facem parte dintr-un parteneriat egal. Pentru a fi fericiţi, trebuie să ne simţim bine cu noi înşine, pentru a evita proiectarea propriilor probleme nerezolvate asupra celuilalt. Gemenii tantrici ne ajută să ne cunoaştem şi să ne acceptăm în totalitate, ceea ce face posibile interdependenţa şi intimitatea în cuplu. Un cristal geamăn ale cărui secţiuni nu acţionează asupra unei relaţii de tip mamă-fiică, tată-fiu, angajator-angajat. într-o asemenea situaţie, acesta produce mai multă iubire necondiţionată şi armonizează cele două persoane. Un cuarţ geamăn cu curcubeele vii de-a lungul intersecţiei va face relaţia deosebit de armonioasâ. Acest cristal trebuie plasat în colţul relaţiilor din casă sau în dormitor – colţul drept cel mai îndepărtat de uşa de la intrare. Cristal excelent pentru doi indivizi ce lucrează împreună, spiritual sau material. Poate fi de asemenea utilizat pentru a armoniza şi integra diferitele planuri ale eului. Un geamăn tantric cu vârf dublu este perfect pentru ascensiune – vibraţia ridicată care pune eul superior în armonie cu obiectivul sufletului.

CRAMPON
Prezintă numeroase cristale mici ce acoperă total sau parţial un cristal mai mare. Cristalul mare este „sufletul antic” a cărui înţelepciune atrage cristalele mai tinere. Util pentru a medita asupra problemelor familiale sau comunitare şi pentru persoanele angajate în sfera serviciilor. Oferă o
energie de grup coezivă care întăreşte scopul comun şi favorizează activitatea colectivă. Se spune că este foarte reconfortant după pierderea unei persoane apropiate.
CRISTAL PUNTE
Acest cristal creşte plecând de la un alt cristal, mai mare. Asa cum o sugerează şi numele, creează o punte între diferenţe şi reuneşte lucrurile. Utilizat pentru a uni lumile interioare şi exterioare, eul superior cu ego-ul, sinele cu semenul. Favorizează discursul în public, în special când se încearcă comunicarea de noi idei.

CRUCE
Crucea este formată dintr-un cristal perpendicular în raport cu un altul, în general mai mare. Stabilizând individul în el însuşi, acest cristal ne face să conştientizăm multiplicitatea lumilor şi facilitează studiul spiritual. Elimină
implanturile energetice, purifică şi activează chakrele.
BUDDHA
Cadranul superior al cristalului prezintă o formaţiune ce seamănă mult cu Buddha aşezat. Aceasta se găseşte în cristalele transparente precum cuarţul şi danburitul. Excelent pentru iluminare şi meditaţie profundă, îndeosebi în cadrul unui grup, pe care-l conduce în planurile superioare
ale conştiinţei. Vă ajută să vă urmaţi propria cale, acţionând şi ca ghid în lumea fizică, mentală şi spirituală. Facilitează transferul înţelepciunii antice din Orient în epifiză, apoi de acolo în conştiinţă.
CHANNELING
Acest cristal prezintă o faţă cu şapte secţiuni pe o extremitate şi o faţă triunghiulară pe extremitatea opusă. După cum sugerează şi numele, canalizează energia curativă sau informaţia de la sursele superioare şi ajută la exprimarea cunoştinţelor. Facilitează transa de channeling. Trebuie folosit doar de persoanele experimentate în acest domeniu.
TRANSMIŢĂTOR
Prezintă două faţete cu şapte secţiuni, între care se găsesc două triunghiuri perfecte. Utilizat în vindecarea de lungă durată ori pentru a transmite energia sau gândurile. Fiind legat de vibraţiile cele mai pure posibile, deschide intuiţia şi atrage de pe planurile superioare înţelepciunea şi comunicarea.

 
TRANS-CHANNELING
Combinaţie de cristal channeling şi cristal transmiţător. Formaţie rară de trei faţete cu şapte secţiuni, între care este dispusă o faţă perfect triunghiulară. Extrem de creativ, consacrat ajutorării umanităţii, capabil să acceadă la cea mai înaltă înţelepciune individuală şi colectivâ, acest
cristal trezeşte conştiinţa intuitivă în orice situaţie.

PIATRA VĂZĂTORULUI
Piatră naturală, şlefuită de apă, cioplită pentru a dezvălui o lume interioară. Ajutor excelent în prezicerea destinului, arată trecutul, prezentul şi viitorul şi conduce în adâncurile eului. Se consideră că este posibilă folosirea ei pentru a te duce într-un timp anume din trecut spre a-i cunoaşte secretele.
ISIS (ZEIŢĂ)
Acest cristal prezintă o faţetă dominantă cu cinci secţiuni, cu un vârf înalt asemănător unui vârf de săgeată. Extrem de util pentru vindecarea corpului, minţii, emoţiilor, spiritului. Util pentru integrarea energiilor spirituale în corpul emoţional echilibrând mai mult emoţiile, care devin astfel mai plăcute şi atenuând identificarea excesivă cu suferinţele altora. Conduce în profunzimile inimii pentru vindecare,
intuiţii şi acceptare. Util persoanelor care vor să stabilească un contact mai strâns cu natura lor sensibilă. Poate ajuta de asemenea copiii sensibili pentru a-şi stabiliza natura. Benefic tuturor persoanelor confruntate cu tranziţia, în special către lumea cealaltă.

Advertisements
Anunțuri publicitare

4 gânduri despre „FORMELE SI PROPRIETĂŢILE CRISTALELOR (VIII)

  • Buna Elena,

   Din pacate nu am cristale de vanzare.
   Daca esti din Bucuresti te pot indruma catre CONCEPT TROPIC GIFTS, din incinta HOME & DESIGN MALL, in speranta ca vei gasi acolo „geamanul tantric”.

   Gabriel

 1. Buna Adina,

  Cristalul Isis nu il am. Pietre Moqui sa mai gasesc.Asta in cazul in care nu ma intrebai de Mookait, pentru ca se gaseste mai greu si e si foarte scump.

  Daca doresti Moqui, scie-mi pe e-mail.

  O zi buna,

  Ionut

 2. Buna ziua. Ai cumva cristalul ISIS de vanzare? Daca da, cat costa? Ma intereseaza si daca mai ai pietre mooquit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: