Anunțuri publicitare

FORMELE SI PROPRIETĂŢILE CRISTALELOR (VII)

DESCENDENŢĂ TEMPORALĂ ANCESTRALĂ
Prezintă o bordură plată foarte netă ce pleacă de la bază către vârf. Adesea, un defect arată
locul durerii familiale în descendenţa ancestrală. Acordul cu acest cristal pune în evidenţă sursa
răului  familial pentru a fi vindecată. Vindecarea poate fi trimisă de-a lungul generaţiilor până în punctul precedent manifestării răului. Această vindecare transformă ansamblul descendenţei
familiale, de care vor beneficia generaţiile viitoare.

PORTAL
Acest cristal prezintă un gol în formă de cupă destul de mare pentru a conţine un lichid. Cufundarea privirii în centrul lichidului deschide un portal către alte lumi şi ne permite să călătorim în trecut, prezent şi viitor. Cristal excelent pentru prepararea unui elixir ce favorizează viziunea spirituală şi abilităţile psihice.
CHEIE
Prezintă o retragere sau o deschizătură pe una din laturile sale, care se închide pe măsură ce penetrează cristalul. Această retragere are trei sau şase laturi, dar nu întotdeauna. Deschide un portal către părţile eului în mod normal ascunse sau permite accederea la toate tipurile de informaţii secrete. Meditaţia asupra acestui cristal dezvăluie lucruri necunoscute individului, ascunse în principal de subconştientul său, măturând iluzia. Instrument excelent pentru a se detaşa de tot ce împiedică sufletul să avanseze şi pentru a rupe legăturile.

DRUMUL VIEŢII
Cuarţ incolor lung, subţire, cu una sau mai multe laturi perfect netede. Acest cristal permite individului să cunoască obiectivul vietii sale, să se lase purtat de vânt, să-şi urmeze extazul, pentru a-şi îndeplini destinul spiritual. Ne învaţă să urmăm dorinţele sufletului şi nu pe cele ale ego-ului.
CUARŢ SPIRALAT
Cuarţul spiralat prezintă o torsiune vizibilă de-a lungul axei sale. Benefic pentru a păstra echilibrul pe toate planurile. Atrage energia universală în corp şi ancorează în timpul meditaţiei. Stimulează ascensiunea kundalini de-a lungul chakrelor, eliminând orice blocaj energetic ce împiedică această ascensiune.

FOAIE DE CUARŢ
Strat plat, incolor, adesea prins între două cristale. Deschide o fereastră către alte dimensiuni, facilitând comunicarea şi accesul la Arhivele akashice. Utilizată pentru a contacta vieţile anterioare importante şi pentru a se cufunda profund în sine. încurajează utilizarea integrală a potenţialului psihic, stimulând al treilea ochi, fortificând viziunea spirituală şi vizualizarea. In timpul meditaţiei, conduce într-un loc unde se pot găsi răspunsuri.

CAMARAD
Acest cristal este format din două cristale întrepătrunse, crescute parţial unul în celălalt, sau un cristal mic care a crescut în afara cristalului principal. Uneori, un cristal îl înconjoară total pe celălalt. îngrijeşte şi oferă un sprijin puternic, mai ales în momentele dificile. Vă ajută să înţelegeţi mai bine o relaţie şi să vă daţi seama cum un partener l-ar putea sprijini mai bine pe celălalt.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: