Anunțuri publicitare

FORMELE SI PROPRIETĂŢILE CRISTALELOR (IV)

CRISTAL STRATIFICAT
Cristalele de acest tip, precum lepidolitul, lucrează concomitent pe mai multe planuri, deoarece emit energie în straturi. Energia lor ajunge la esenţa lucrurilor.
TABULAR
Dotat cu două faţete mari, este un cristal plat, uneori cu vârf dublu. Multe cristale tabulare prezintă crestături – frecându-le, informaţia
pe care o conţin se activează. Energia circulă liber de-a lungul acestui gen de cristal, care nu opune multă rezistenţâ. înlătură confuzia, interpretarea eronată şi dispreţul. Excelent ajutor în comunicarea pe toate planurile, atât interioare, cât şi exterioare. Considerate instrumentele cele mai subtile pentru comunicarea cu alte lumi. In timpul vindecării, cristalul tabular induce un echilibru perfect. Dezvoltă calităţile telepatice. Activează alte cristale.

 

DRUZĂ
Cristal cu straturi multiple ce prezintă mai multe
extremităţi şi cute naturale. Energia sa moderată
elimină blocajele şi frica, echilibrând polarităţile şi
deschizând calea către schimbarea necesară. Pozitivă şi reconfortantă, permite învingerea încârcăturilor emoţionale şi conectează la eul etern. Conduce în alte vieţi pentru a înţelege propria karmă sau în profunzimile sinelui pentru o imagine globală asupra procesului spiritual în desfăşurare.
OCLUZIUNE
Depozit dintr-un mineral oarecare într-un
cristal de cuarţ în formă de pată sau punct tulbure.
Aceste minerale pot, de asemenea, să se depună pe o faţă externă, fiind vizibile dacă priviţi prin cristal. Radiază energia mineralului, focalizată şi amplificată de cuarţul care-l înconjoară.
ABUNDENŢĂ
Cristal lung de cuarţ a cărui bază este înconjurată
de numeroase cristale mici. Atrage bogăţia şi abundenţa
în viaţă. Trebuie poziţionat în colţul bogăţiei în casă
sau la birou – colţul din stânga cel mai îndepărtat de uşa de la intrare.

 

GENERATOR
Cristal cu şase faţete aproape egale care se unesc într-un vârf. Mic sau mare, acest cristal puternic are forma optimă pentru generarea energiei. Ameliorează în măsura în care este posibil energia curativă. Contribuie la  concentrarea şi clarificarea intenţiei. Un agregat generator foarte mare comportă mai multe vârfuri, fiecare putând fi programat pentru un scop precis. Uneşte un grup în armonie serenă: fiecare vârf poate fi programat în mod specific pentru o persoană. Extrem de util pentru a genera o energie curativă, este adesea plasat în centrul unui grup de vindecare.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „FORMELE SI PROPRIETĂŢILE CRISTALELOR (IV)

  1. Pingback: CRISOBERILUL – Piatra noilor inceputuri (BeAl2O4) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: