Anunțuri publicitare

FORMELE SI PROPRIETĂŢILE CRISTALELOR (III)

VÂRF LUNG NATURAL
Acest cristal concentrează energia în linie dreaptă. Baghetele de cristal îl imită adesea. Foarte utilizat pentru vindecare sau ritualuri. Dirijat către corp, transmite rapid energia; dirijat către exteriorul corpului, absoarbe energia.
FANTOMĂ
Un cristal-fantomă este vag vizibil în corpul unui cristal mai mare. De la formarea sa, cristalul-fantomă a acumulat de-a lungul timpului diverse lecţii străvechi. Punând trecutul în perspectivă, arată calea către creştere şi evoluţie. Util pentru a depăşi stagnarea. Fiecare are o semnificaţie specifică, după tipul de cristal principal.

 

BULĂ
Bulele sunt în general fasonate plecând de la o bucată de cristal mai mare şi pot conţine defecte. Emit energie în egală măsură în toate direcţiile.
Ferestre către trecut sau viitor, deplasează energia de-a lungul timpului şi spaţiului şi oferă o imagine asupra a ceea ce va veni sau ce a fost, proces numit în practică prezicerea viitorului.

PĂTRAT
Consolidează energia cuprinsă în forma sa. Util pentru înrădăcinarea intenţiei şi pentru ancorare. Cristalele pătrate naturale, precum fluorita, pot extrage energia negativă,
transformând-o în energie pozitivă.

 
PIRAMIDĂ
Un cristal de formă piramidală are patru faţete pe o bază, care poate fi pătrată în cristalul natural, spre deosebire de cel artificial. Cristalele naturale de acest gen, precum apofilita, amplifică şi apoi concentrează energia într-un fascicul
îngust câtre vârf. Potrivite pentru conservarea programelor de manifestare. Piramidele elimină energiile negative şi blocajele chakrelor, reaprovizionându-le cu energie vibrantă. Piramidele artificiale sunt fasonate într-o diversitate de materiale. Accentuează şi concentrează proprietăţile naturale ale cristalului.
OU
Aceste cristale izolează energia şi sunt utilizate pentru a detecta şi reechilibra blocajele corpului. Extremitatea mai ascuţită este un instrument eficace în reflexologie sau acupunctură. „Reconfortante manuale” excelente în perioadele stresante.
AMORF
Cristalele amorfe, precum obsidianul, nu au o formă particulară. Energia circulă rapid de-a lungul acestui gen de cristal lipsit de structură internă rigidă. Putemic, cu efect instant.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: