Anunțuri publicitare

ZEOLITUL – Un grup de minerale care absoarbe toxinele si negativitate Na-A Na2O · Al2O3 · 2SiO2 · 4.5 H2O)

ZEOLIT este numele generic folosit pentru un grup de minerale care se gasesc adeseori impreuna pe aceeasi matrice, aluminosilicati naturali hidratati de calciu, strontiu, sodiu, potasiu, bariu si magneziu. Numele sau provine din combinarea cuvintelor grecesti „zeo” – a fierbe si „lithos”- piatra, datorita faptului ca Zeolitii elimina apa daca sunt incalziti. Zeolitii se formeaza prin depunerea cenusii vulcanice sau a lavei fierbinti in lacuri cu apa sarata. Se gasesc mai ales in cavitatile rocilor vulcanice unde s-au format prin contactul lavei fierbinti cu apa marii.

Zeolitul combina energie celor patru elemente : Pamant – lava, Foc – lava fierbinte, Aer – cenusa vulcanica si Apa – mare. Combinarea sarii din apa de mare cu lava creeaza o reactie chimica, in urma careia peste mii de ani se formeaza membrii familiei Zeolitului. Ca si Cuartul, Zeolitul este o familie de cristale, minerale si pietre destul de vasta. Din familia Zeolitului fac parte Apofilitul, Okenitul, Pectolitul, Prehnitul, Stilbitul, Heulanditul, Laumontitul, Natrolitul, Mezolitul, Scolecitul, Thomsonitul. Combinatia acestor minerale pe o singura matrice este una pe cat de frumoasa, pe atat de benefica. Combinand mai multe forme si culori pe o singura matrice, poate fi folosit ca piatra decorativa, fiind o piatra excelenta pentru fortificarea mediului inconjurator. Zeolitul absoarbe toxinele si mirosurile neplacute. Daca este ingropat in pamant sau plasat in apropierea unei culturi, are efecte benefice asupra agriculturii si gradinilor. Zeolitul este un grup de minerale foarte benefic pentru vindecatori. Faciliteaza atragerea energiei vindecatoare si amplifica receptivitatea corpului fizic la vindecarea rapida. Zeolitul indeparteaza energia negativa si o inlocuieste cu bucurie si bunatate.

 

EFECTE TAMADUITOARE. Zeolitul poate fi folosit pentru tratarea guşii, a balonarii si pentru eliminarea toxinelor din corpul fizic. Ajuta la depasirea dependentelor, indeosebi a celei de alcool. Pentru aceasta poate fi preparat un elixir, folosindu-se otet de mere, in loc de coniac sau votca.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Zeolitul este unul dintre putinele minerale incarcate negativ, actionand precum un magnet care atrage asupra sa toxinele din corpul fizic. Pentru asta este important sa fie purtat in contact direct cu pielea.

 

Urmează : ZINCITUL

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „ZEOLITUL – Un grup de minerale care absoarbe toxinele si negativitate Na-A Na2O · Al2O3 · 2SiO2 · 4.5 H2O)

  1. Pingback: STILBITUL – Piatră puternic creativă (NaCa2Al5Si13O36·14H2O) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: