Anunțuri publicitare

ULEXITUL – „Piatra TV” NaCa[B5O6(OH)6]•5H2O

CARACTERISTICI. Măreşte orice obiect deasupra căruia este plasat. Piatră extrem de clară, pune în convergenţă lucrurile pe planurile interioare şi spirituale, inducând obiectivitatea şi claritatea atât de necesare. Excelentă pentru interpretarea viselor şi a viziunilor, arată calea de urmat în planul spiritual şi conduce în adâncimea sinelui. In plan pragmatic, ulexitul permite atingerea esenţei problemei, indicând calea către rezolvare. Piatră de revelaţie în lumea fizică, conferă abilitatea de a citi în inima celorlalţi, de a şti ce gândesc şi ce simt aceştia, astfel încât deciziile pot fi luate în cunoştinţă de cauză. Energia moderată a ulexitului este benefică pentru meditaţie şi relaxare. Plasat pe al treilea ochi, îmbunătăţeşte vizualizarea şi înlătură energia mentală negativă. Echilibrează energiile yin şi yang, aliniază corpurile subtile.
In plan mental, dezvoltă imaginaţia şi stimulează creativitatea, mai ales în afaceri. în cazul unor reacţii exagerate, vă ajută să vedeţi lucrurile clar.
EFECTE TĂMĂDUITOARE. Ulexitul îmbunătăţeşte vederea. Excelent ca elixir pentru riduri. Nu trebuie lăsat prea mult timp în apă, deoarece se dizolvă.
POZIŢIONARE. Purtaţi-l sau plasaţi-l unde este nevoie, mai ales pe ochi şi pe al treilea ochi. Piatră perfectă pentru meditaţie, dacă priviţi în profunzimile sale.

 

 

 

 

Urmează : UNAKITUL

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „ULEXITUL – „Piatra TV” NaCa[B5O6(OH)6]•5H2O

  1. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Gemeni (22 mai – 21 iunie) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: