Anunțuri publicitare

TECTITA – O piatra de origine extraterestra (SiO2)

TECTITELE sunt obiecte sticloase asociate cu impactul meteoritic. Au o duritate de 5.5 – 6.5 pe scara Mohs. Sisteml lor de cristalizare este amorf. Tectitele au un continut bogat de dioxid de siliciu, acesta variind de la 68% la 82%. Numele de Tectita provine din greaca, de la cuvantul tektos, care inseamna topit. Formele clasice ale Tectitei – lacrima, „nasturi” rotunjiti si gantere, sugereaza ca aceste pietre au fost, in timpul impactului meteoritic, topite complet si precipitate in atmosfera. Oamenii de stiinta au dezbatut mult timp daca Tectitele sunt ele insele meteoriti, roci terestre topite la impactul meteoritic sau o combinatie de materie terestra si extraterestra. Multe dintre Tectite sunt negre, brun inchis, Moldavitul fiind o exceptie, acesta avand culoarea verde sticlos. Tectitele au fost gasite in America de Nord, Australia, Africa, China si Asia de Sud-Est. Cele mai abundente Tectite sunt cele gasite in vastul tinut care cuprinde China si Indochina.

tectite....Tectitele au o lunga istorie plina de legende. Acum mai mult de 2000 de ani in urma, scriitorul chinez Liu Sun a dat Tectitelor numele de Lei-gong-mo, insemnand Piatra de cerneala a Zeului Tunet. Aborigenii australieni le numeau Maban, care inseamna magie, si credeau ca gasirea unei Tectite aduce noroc. In India erau cunoscute sub denumirea de Saimantakimani, Piatra Sacra a lui Krishna. Numele pentru Tectite in sanscrita era agni mani, care poate fi tradus prin perla de foc sau lacrimi din luna. Bastinasii de pe insula Billiton, din Marea Java, unde Tectitele in forma de lacrima sunt gasite din plin, le numesc seminte negre magice, care, dupa cum cred ei, acestea pot fi plantate pentru a creste cositor, un material important pentru vanzare si export. Calugarii Tibetani venereaza Tectitele, numindu-le Piatrele Shambhalei.

Tectitele poarta energia unui flux de informatie si comunicare extraterestra . Aceste pietre, chiar daca sunt ele insele Meteoriti sau nu, vibreaza la frecvente inalte si ne pot pune in contact cu civilizatiile extraterestre. Celor interesati sa experimenteze astfel de schimburi de informatie reciproce, le este recomandat sa doarma cu o tectita lipita pe cel de-al treilea ochi sau plasata langa cap. Rezonanta tectitei ne pune in contact cu imagini telepatice non-verbale, folosite de fiintele din alte dimensiuni. O astfel de conexiune poate fi simtita ca o „revenire acasa”, pentru cei care simt o legatura stransa cu fiintele extraterestre.tectite..

Toate Tectitele sunt pietre ale emenetului Aer. Puterea nasterii lor din momentul impactului meteoritic este inregistrata in structura lor de dioxid de siliciu. Impactul unei Tectite cu campul nostru energetic poate fi simtit ca o zdruncinatura energetica imediata. Frecventa lor extinde rapid constiinta, revigoreaza aura si „arde” imediat tot ce este atasat de campul auric. Tectitele Negre din China sau Filipine, pornesc fluxul energetic din Chakra Steaua Pamantului, prin toate celelalte chakre, pana la Chakra Steaua Sufletului. Acestea nu sunt pietre de impamantare, dar ajuta la deschiderea si vindecarea chakrelor inferioare, sustinandu-ne sa ramanem in corp, in timpul deschiderii catre constiinta superioara. Pe masura ce fiecare chakra este deschisa, Tectita stimuleaza abilitatile psihice si intuitive.

tectite,Purtand o Tectita, aceasta ridica vibratia campului auric, consecintele acesteia fiind clarviziunea, clarauditia si un numar mare de sincronicitati. Putem deveni constienti de campul plin al entitatilor astrale, dar si de campurile energetice ale oamenilor si ale celorlalte fiinte care traiesc pe Pamant. Tectitele sunt unelte meditative perfecte, ridicand constiinta la frecvente inalte. Acestea mai apoi integreaza aceste frecvente in corpul fizic, la nivel celular. Tectitele sunt ghizi excelenti pentru calatoriile spirituale in cosmos. Ajuta la explorarea eterica a celorlalte planete si sisteme solare si la comunicarea cu celelalte fiinte din celelalte lumi.  Ii ajuta pe cei care se simt separati de corpurile lor sa se simta mai conectati de ei insisi.

In plan spiritual, Tectitele extind constiinta si constientizarea dincolo de Pamant si stele. Sunt puternice unelte de transcendere dincolo de spatiu si timp, catre alte tinuturi si lumi.

In plan emotional, Tectitele au un efect de imputernicire asupra majoritatii oamenilor, curatand si extinzand rapid campul auric, transformand corpul energetic intr-un corp mai receptiv, prin care energia curge fara oprire.

Toate varietatile de Tectite armonizeaza una cu cealalta, amplificandu-si reciproc efectele. Tectitele Negre pot grabi si amplifica trezirea spirituala promovata de Moldavit. Tot ele pot intari puterea de manifestare a Tectitei Aurii Libiana si stimuleaza ridicare energiei kundalini trezita de Tectita Tibetana. Tektitele lucreaza sinergic cu Lapis Lazuli, toate varietatile de Cuart, Jasp, Calcedonie si Opal. Lemnul Pietrificat poate impamanta energiile Tectitelor, fara a le domoli.
EFECTE TAMADUITOARE. In plan fizic, Tectitele pot fi folosite pentru a integra in corpul fizic energiile cu o frecventa inalta. Scad febra, ajuta capilarele si circulatia si previn transmiterea bolilor.
POZITIONARE. Pot fi plasate pe oricare dintre chakre, in special pe cel de-al treilea ochi. Purtate in mana sau in buzunar, curata si extind aura.

 

 

Urmeză : THULITUL

Advertisements
Anunțuri publicitare

5 gânduri despre „TECTITA – O piatra de origine extraterestra (SiO2)

  1. Pingback: TECTITA TIBETANA – Samanta evolutiei spirituale (SiO2) | Gabriel Newman

  2. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, BERBEC : 20 MARTIE – 20 APRILIE | Gabriel Newman

  3. Pingback: CUARTUL – Cel mai puternic amplificator curativ si energetic de pe planeta(SiO2) | Gabriel Newman

  4. Pingback: TECTITA AURIE LIBIANA – O sticla naturala energizanta (SiO2) | Gabriel Newman

  5. Pingback: MOLDAVITUL – Un catalizator spiritual SiO2(+Al2O3) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: