Anunțuri publicitare

STILBITUL – Piatră puternic creativă (NaCa2Al5Si13O36·14H2O)

stilbit..Stilbitul este un mineral din familia zeolitilor, un silicat de sodiu, calciu si aluminiu hidratat, cu o duritate de 3.5-4 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem monoclinic si de obicei cristalizeaza in agregate sub forma de manunchiuri. Culoarea lui poate varia de la alb, rozaliu, gri la galbui, rosiatic, portocaliu si maro. Se formeaza in cavitatile din bazalt si alte roci expulzate de eruptiile vulcanice. Este adesea gasit in asociere cu Prehnit, Heulandit, Apofilit si alti zeoliti (Analcit, Chabazit, Harmotom, Mezolit, Natrolit). Cea mai mare parte din Stilbitul de pe piata vine din Poona, India, dar se gaseste si in Islanda, Insulele Feroe si Scotia.

stilbitCARACTERISTICI. Cristalele de Stilbit prezinta o blandete profunda si delicata. Ele emana o bucurie continua si cu siguranta sunt unele dintre cristalele dragostei. Stilbitul deschide si vindeca chakra inimii si te ajuta sa ai inima deschisa chiar si in cele mai dificile situatii.

Meditand cu un cluster de Stilbit, acesta ajuta la o crestere graduala a simtirii de sine, pornind din centrul inimii si crescand gradual pana depasiti granitele propriului trup fizic, devenind o sfera de constiinta, nelimitata de granitele fizicii si totusi ramaneti conectati de trupul fizic printr-un cordon de Lumina. Astfel Stilbitul asigura o expansiune a constiintei, calma si fara efort, in planul astral si dincolo de acesta, in dimensiunile subtile. Stlbitul ajuta la realizarea aceste expansiuni atat de bland incat puteti simti o imensa fericire fara sa realizati pe deplin ce se intampla.stilbit

Asupra celor care au insomnii sau nu se pot odihni noaptea, Stilbitul are o influenta calmanta. Pentru cei care intampina dificultati in a medita sau nu isi pot potoli dialogul cu mintea interioara, Stilbitul aduce pacea interioara de care oricine are nevoie si elibereaza Sinele. Pentru cei care isi revin dupa o pierdere a cuiva drag, acesta poate fi un balsam pentru emotii.

Pe taramul viselor, Silbitul poate stimula acel aspect al subconstientului, cunoscut drept „Creatorul de Vise”. Tinand un Stilbit sub perna, puteti experimenta o crestere a intensitatii si profunzimii viselor.

Stilbitul este si o piatra puternic creativa, care activeaza intuitia şi ofera o vibratie afectuoasa si pozitiva in orice situatie. Foarte util in activitatea metafizica la toate nivelurile. Ancoreaza energia spirituala si ajuta gandirea intuitiva sa se manifeste  in planul fizic.
Favorizeaza calatoriile spirituale, protejand si mentinand contactul fizic in tot acest timp. Piatra ofera consultanta si directie in cursul acestei calatorii indiferent de destinatia sa. Utilizat la cea mai inalta vibratie, ajuta la deplasarea in lumile spirituale superioare, precum şi intoarcerea pe Pamant, pastrand in memoria constienta experientele traite acolo. Manunchiurile de cristale de stilbit sunt un bun instrument de prezicere a viitorului.

stilbit cu apofilit verde

Cand Stilbitul si Apofilitul apar in aceeasi formatiune, aceasta combina puterile acestora. Accesul interdimensional oferit de catre Apofilit, este realizat bland si confortabil cu ajutorul Stilbitului. Aceasta combinatie ajuta la aducerea mintii in inima, permitand mintii si inimii sa functioneze ca una.

Stilbitul poate fi combinat la fel de bine si cu alte minerale din familia Zeolitilor : Scolecit, Natrolit, Heulandit si Thomsonite, dar si cu Morganit, Cuart Satyaloka, Celestit, Azeztulit si alte pietre ale inimii si ale dimensiunilor spirituale inalte.
EFECTE TAMADUITOARE. Trateaza tulburarile cerebrale, fortifica ligamentele, vindeca laringita şi pierderea gustului. sfera stilbitMareste pigmentarea pielii. Detoxifiant foarte eficace, era folosit în trecut ca antidot impotriva otravurilor.
POZITIE. Tineti-l sau asezati-l acolo unde este nevoie. Plasati-l pe al treilea ochi pentru a facilita calatoriile extracorporale sau intuitia.

Urmează : SUGILITUL

Advertisements
Anunțuri publicitare

2 gânduri despre „STILBITUL – Piatră puternic creativă (NaCa2Al5Si13O36·14H2O)

  1. Pingback: ZEOLITUL – Un grup de minerale care absoarbe toxinele si negativitate Na-A Na2O · Al2O3 · 2SiO2 · 4.5 H2O) | Gabriel Newman

  2. Pingback: CAVANSITUL – O piatra a purificarii si regenerarii Ca(VO)Si4O10·4(H2O) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: