Anunțuri publicitare

SERPENTINUL – Activatorul Energiei Kundalini (Mg,Fe,Ni,Al,Zn,Mn)2-3(Si,Al,Fe)2O5(OH)4

serpentin.;,SERPENTINUL este un silicat de magneziu, cu o duritate de 2-5.5 pe scara Mohs. Poate cristaliza in sistem monoclinic, ortorombic sau hexagonal, dar nu formeaza cristale macroscopice. De obicei se gaseste sub forma de mase compacte sau fibroase. Numele Serpentinului vine de la similaritatea culorii si a texturii acestuia cu cea a unor specii de serpi. Culoarea Serpentinului variaza de la nuante de verde-galbui pal, la verde-padure inchis, chiar si pana la aproape negru. Unele varietati contin si pete de Magnetit. Celebra Marmura Connemara din Irlanda este o combinatie de Serpetin cu Marmura. Serpentinul se gaseste din plin in Marea Britanie, Africa de Sud, Brazilia si Statele Unite ale Americii.

Serpentinul este una dintre cele mai potrivite pietre pentru trezirea energiei Kundalini – „puterea sarpelui” care se spune ca salasluieste la baza coloanei vertebrale, incolacit de trei ori jumate in jurul osului sacral. Cand energia Kundalini este trezita, putem avea diverse experiente psihice, parapsihice si spirituale, unele dintre ele destul de intense. In orice caz, majoritatea vor simti cum „sarpele”  se ridica precum un foc pe sira spinarii, activand fiecare chakra, in final urmand a iesi prin chakra coroana.  Serpentinul este un activator al energiei Kundalini si ne sustine sa avem o trezire echilibrata si in siguranta a acestor energii profunde.

Ca  metoda de trezire a energiei Kundalini, la indemana oricui, putem plasa un Serpetin pe chakra radacina si unul pe chakra coroana, timp in care tinem in fiecare dintre maini cate un alt Serpetin. Tectita Tibetana, Jaisul si Moldavitul sunt buni sustinatori. Toate aceste pietre pot trezi energia Kundalini aflata in stare latenta. Pozitionand si alte pietre pe chakre, bazandu-ne pe propria intuitie, putem amplifica energia cat de mult ne dorim.serpentine;.,

Serpentinul este o piatra excelenta de plasat pe meridiane, pentru a elimina blocajele energetice, permitand fluxului natural al sanatatii sa fie restabilit. Purtand sau meditand cu un Serpentin putem restabili ordinea Naturii, aducand bucurie si pace in interiorul nostru, care mai apoi se reflecta in jurul nostru. Serpentinul cu Magnetit este combinatia excelenta pentru restabilirea ordinii Naturii.

Precum ADN-ul vietii pe Pamant, Serpentinul poarta matricea evolutiei Pamantului. Meditand cu Serpentinul putem accesa istoria evolutiei Pamantului, in toate dimensiunile unde aceasta planeta a existat. Frecventa acestui mineral ne permite sa accesam cunoasterea universala a lumii naturale. Serpentinul contribuie la cautarea intelepciunii si la recuperarea amintirilor din vietile anterioare.

 

 

serpentin;.In plan spiritual, Serpentinul ne indeamna sa exploram istoria profunda a Pamantului si a Naturii. Serpentinul imbunatateste comunicarea cu Pamantul si cu Natura –  inclusiv comunicarea cu animalele, cu plantele si cu pietrele.

In plan emotional, Serpentinul calmeaza corpul emotional, sustinandu-ne sa eliminam frica de schimbare si incercari, si sa privim cu inimile deschise, pline de entuziasm, catre viitor.

In plan psihologic, Serpentinul ne ajuta sa preluam controlul asupra propriei vieti. Inlatura dezechilibrele mentale si emotionale si asista orientarea constienta a energiei vindecatoare catre locurile cu probleme.

In plan fizic, Serpentinul sustine regenerarea celulelor, fiind totodata si un excelent purificator, un bun detoxiafiant al sangelui si al intregului corp. Este o piatra care confera longevitate.

serpentin;.,

Pentru scopuri vindecatoare, Serpentinul armonizeaza cu Serafinitul, in special pentru a indica tiparele mentale nesanatoase si pentru a le corecta. Herderitul, Fenacitul, Natrolitul, Scolecitul si Azeztulitul, alaturi de Serpentin, stimuleaza Creierul Superior. Jaisul si Tectita Tibetana intaresc energiile Serpentinului in procesul de trezire a energiei Kundalini. Ametistul, Piatra Lunii, Tectita Aurie Libiana, Labradoritul Auriu, Zincitul, Ochiul de Tigru, Smaraldul, Jadul Verde, Jadul Violet si Strombolitul sunt alte pietre care lucreaza bine alaturi de Serpentin.

EFECTE TAMADUITOARE. Serpentinul elimina parazitii, stimuleaza absorbtia calciului si a magneziului si trateaza hipoglicemia si diabetul.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca este purtat la gat, este recomandat sa ajunga pana in dreptul inimii.

piatra infinituluiPIATRA INFINITULUI (SERPENTINUL VERDE DESCHIS) este o piatra a blandetii si a delicatetii. Permite accesarea si integrarea trecutului, prezentului si viitorului, fiind ideala pentru explorarea vietilor anterioare. Promoveaza compasiunea si iertarea de sine, indiferent de experientele traite. Tinerea in mana a acestei pietre ne conduce catre lumile vindecatoare care exista in starea dintre vieti, pentru a incheia astfel procesul de vindecare ramas neterminat dupa ultima viata.

Aceasta piatra vindeca dezechilibrele mostenite din vietile anterioare si elimina bagajul emotional ramas in urma relatiilor anterioare. Daca este plasata pe gat, ne ajuta sa vorbim despre propriul trecut si sa rezolvam astfel probleme pe care le-am purtat cu noi, in subconstient, pana in prezent. Daca trebuie sa ne confruntam cu o persoana din trecut, Piatra Infinitului va imblanzi discutia. Serpentinul Verde Deschis alina durerea, in special cea menstruala si crampele musculare.

Urmează : SHATTUCKITUL

Advertisements
Anunțuri publicitare

3 gânduri despre „SERPENTINUL – Activatorul Energiei Kundalini (Mg,Fe,Ni,Al,Zn,Mn)2-3(Si,Al,Fe)2O5(OH)4

  1. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, BERBEC : 20 MARTIE – 20 APRILIE | Gabriel Newman

  2. Pingback: ATLANTISITUL – O piatra care stimuleaza evolutia spirituala | Gabriel Newman

  3. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Gemeni (22 mai – 21 iunie) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: