Anunțuri publicitare

CUARTUL ROZ – Piatra iubirii neconditionate si a pacii infinite (SiO2)

cuart-rozCUARTUL ROZ este un membru al familiei Cuartului, un dioxid de siliciu cu o duritate de 7 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Se gaseste de obicei sub forma de bucati masive, insa se gasesc si clustere cu cristale prismatice mici. Numele sau provine de la culoarea sa, care poate fi de la roz foarte pal pana la roz inchis. Claritatea sa poate fi de la opac pana la translucid si aproape transparent, insa majoritatea specimenelor sunt mai degraba „incetosate”. In unele specimene, incluziunile de Rutil produc efectul de asterism.  Cuartul Roz poate fi gasit in Brazilia si Madagascar, dar si in Dakota de Sud, Statele Unite ale Americii.

cuart-rozCuartul Roz este piatra de chintesenta a iubirii – a iubirii de sine, a iubirii fata de partenerul de viata, de copii, de familie, de prieteni, de comunitate, de Pamant, de Univers, de Divinitate. Meditand cu o astfel de piatra se creeaza o energie iubitoare in jurul nostru, activandu-se chakra inimii pentru a impartasi cu toti cei care ne inconjoara, dar si cu tot ce ne inconjoara iubirea interioara innascuta. Atunci cand experimentam cu adevarat iubirea nu ne gandim deloc la cat de mult oferim si la cat primim in schimb, deoarece cel care iubeste si cel care este iubit devin unul singur. Cuartul Roz ne invata sa inlaturam limitele izolarii de sine si a neincrederii si ne ajuta sa impartasim toata energia iubitoare care vine din „miezul” inimii.

 

 

Vindecarea inimii de propriile rani si apoi reinsufletirea increderii este unul dintre darurile Cuartului Roz. Vibratiile sale linistitoare sunt ca un balsam pentru emotii si calmeaza si curata intregul camp auric. Cuartul Roz elibereaza tensiunea si stresul, inlatura furia si resentimentele, risipeste fricile si suspiciunea si renaste in noi speranta si increderea in bunavointa Universului. Cuartul Roz intruchipeaza cu siguranta energia feminina. Aceasta piatra nu doar ca activeaza chakra inimii a fiecaruia dintre noi, dar ne si conecteaza prin chakra inimii la Inima Pamantului si mai apoi la Inima Universului. Energia sa iubitoare ne patrude pana la nivel celular, reprogramand celulele pentru bucurie si longevitate, in locul deznadejdii si a mortii. Aceasta capacitate de reprogramare este sursa potentialului de vindecare a Cuartului Roz.

Cuartul Roz este piatra iubirii neconditionate si a pacii infinite. Ne preda lectia adevaratei esente a iubirii. Calmeaza, confera siguranta si este ideal in situatiile de criza sau in cele traumatice. Daca dorim sa atragem iubirea in viata noastra, este suficient sa folosim acest Cuart romantic. Plasat langa pat sau in coltul relatiilor din casa, acesta este atat de eficient in atragerea iubirii incat unii au uneori nevoie de un Ametist pentru a calma putin lucrurile. In cazul relatiilor deja existente, Cuartul Roz restabileste increderea si armonia si incurajeaza iubirea neconditionata.

Cuartul Roz alunga cu blandete energia negativa si o inlocuieste cu o vibratie plina de iubire. Amplifica empatia si sensibilitate si stimuleaza accepatarea schimbarilor necesare. Este foarte eficient in cazul crizelor specifice varstei mijlocii. Tinerea in mana a unui cristal de Cuart Roz amplifica puterea afirmatiilor pozitive. In continuare, aceasta piatra ne reaminteste de  intentia pe care ne-am asumat-o. Cuartul Roz este o piatra frumoasa si promoveaza receptivitatea in fata frumusetii de toate felurile.

cuart-rozCuartul Roz stimuleaza si chakra coroana, chakra celui de-al treilea ochi si chakra gatului, armonizandu-le cu chakra inimii, cea care le face sa „bata” la unison. Pana si chakrele inferioare raspund favorabil la energia iubitoare abundenta care curge din inima sub influenta Cuartului Roz. Cuartul Roz este o piatra speciala care poate fi daruita, chiar si strainilor. Fiind un talisman al iubirii, Cuartul Roz imparte compasiune si intelegere cu lumea si mediul inconjurator.

Cuartul Roz este una dintre cele mai importante pietre ale timpurilor pe care le traim aici si acum. Activeaza chakra inimii, curata corpul emotional si ne sustine sa integram si sa vindecam programele emotionale vechi. Centrul inimii este cel mai puternic generator de Lumina din intregul corp – chiar mai puternic decat creierul.  Energia Cuartului Roz ajuta bobocul inimii sa se deschida intr-un Lotus de Lumina cu 1000 de petale. Cuartul Roz sustine vibrational stabilizarea energetica a inimii fizice in timpul schimbarii si acordarii cu frecventa superioara a planetei. Aceasta varietate de Cuart poate vindeca palpitatiile inimii, ritmul cardiat neregulat, stresul emotional datorate acestor schimbari de la nivel planetar. Cuartul Roz este o piatra de protectie pentru copii, deoarece energia sa puternica transforma negativitatea in intelegere plina de compasiune.

In plan spiritual, Cuartul Roz este unul dintre cei mai modesti, dar foarte puternici, aliati spirituali. cuart-roz

In plan emotional, Cuartul Roz calmeaza mintea, ajutandu-ne sa eliberam grijile, fricile, anxietatea si traumele emotionale din trecut. Curata corpul emotional de tiparele egotice si ne ajuta sa ne deschidem catre iubirea impartasita, compasiune si bunatate. Cuartul Roz este de departe cel mai bun vindecator, eliberand emotiile reprimate si transmutand conditionarea emotionala care nu ne mai este utila. Alina durerea sufleteasca si vindeca tristetea provocata de pierderea unei persoane dragi. In cazul celor care nu au primit niciodata iubire, Cuartul Roz le deschide inima pentru a primi aceasta energie minunata. In cazul celor care au iubit si pierdut aceasta iubire, Cuartul Roz le atenueaza tristetea si ii invata iubirea de sine pentru ca nu putem sti cum sa iubim cu adevarat pe cineva pana nu ne iubim pe noi insine si nu suntem completi. Cuartul Roz favorizeaza acceptarea si iertarea de sine, invoca increderea de sine si constiinta propriilor valori.

cuart-roz-stea

Toate formele de Cuart Roz emana aceleasi energii esentiale, insa clusterele cu cristale prismatice sunt cele care au cea mai puternica vibratie. Se spune ca toate cristalele care sunt mai clare sau mai inchise la culoare sunt mai puternice decat cele opace si pale, insa fiecare exemplar in parte emana energia iubitoare infinita.

Cuartul Roz Stea combina energiile iubitoare pentru care este cunoscut Cuartul Roz cu intensitatea electrica a Rutilul. In acest fel Cuartul Roz Stea accelereaza si amplifica proprietatile Cuartului Roz.

Cuartul Roz armonizeaza cu toate pietrele inimii precum Rodonitul, Calcitul Roz, Turmalina Roz, Rodocrozitul, Morganitul, Smaradul sau Granatul Tsavorit. Moldavitul activeaza capacitatea Cuartului Roz de transformare spirituala prin iubire. Fenacitul, Natrolitul si Scolecitul imbunatatesc abilitatea de a utiliza Cuartul Roz precum o fereastra pentru Iubirea Divina.

 

cristaux de quartz rose (BrŽsil)

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Roz este un bun stabilizator al traumelor si dezechilibrele inimii fizice. Acest Cuart ajuta inima sa faca schimbul de la psihologia bazata pe stres, la cea bazata pe frecventele superioare ale Iubirii. Este o piatra ideala pentru copiii nascuti prematur sau pentru copii in general, cei care au o inima slabita sau boli de inima, dar poate fi folosita de oricine isi doreste o inima mai puternica si mai stabila. Cuartul Roz fortifica inima si sistemul circulator si elimina impuritatile din fluidele corporale. Plasat pe timus, vindeca pieptul si afectiunile plamanilor. Trateaza rinichii, glandele suprarenale, atenueaza ameteala si este cunoscut pentru stimularea fertilitatii. Cuartul Roz sau elixirul preparat din el vindeca arsurile si basicile si infrumuseteaza tenul. Este util in tratamentul bolii Alzheimer, bolii Parkinson si al dementei senile.

 

cuart-rozPOZITIONARE. Cuartul Roz este una dintre cele mai importante pietre de purtat in timpul meditatiei, in timpul somnului, in timpul calatoriilor extracorporale, in timpul terapiei cu cristale si este o piatra excelenta de plasat in mediul in care locuim sau lucram. Plasand cate o bucata de Cuart Roz in fiecare camera, se va crea un mediu armonios pentru toti cei care locuiesc in casa. Pentru camera de dormit sau de meditat, cate o bucata de Cuart Roz plasata in fiecare colt, nu este deloc prea mult. La serviciu, un Cuart Roz purtat la gat sau pe birou va mentine toata atmosfera intr-o armonie perfecta. Poate fi tinut in mana sau plasat pe inima, pe timus, pe locul afectat sau in coltul relatiilor din casa. Daca este purtat la gat, este indicat sa ajunga pana in dreptul inimii. Nu este indicat sa fie tinut mult timp in soare, deoarece isi pierde din culoare.

Urmeaza : CUARTUL CU INCLUZIUNI DE RUTIL

Advertisements
Anunțuri publicitare

20 de gânduri despre „CUARTUL ROZ – Piatra iubirii neconditionate si a pacii infinite (SiO2)

 1. Pingback: Chakrele principale si cateva cristale specifice | Templul Unimii @lauradinu.ro

 2. Pingback: CARNEOLUL / CORNALINA – Piatra curajului si a celor nascuti sa conduca (SiO2) | Gabriel Newman

 3. Pingback: AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2) | Gabriel Newman

 4. Pingback: CUARTUL ZAPADA / CUARTUL LAPTOS / CUARTITUL – Varianta Yin a Cuartului Transparent (SiO2) | Gabriel Newman

 5. Pingback: AMETRINUL – Puntea de legatura dintre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei (SiO2) | Gabriel Newman

 6. Pingback: Semnificatia chakrelor si cateva pietre specifice fiecarei chakre

 7. Pingback: RUBINUL – „Excelentă piatră energetică”(Al2 O3+Cr,Ca,Fe) | Gabriel Newman

 8. Pingback: SAFIRUL ROZ – Piatra care ne invata „Puterea Vulnerabilitatii” (Al2O3) | Gabriel Newman

 9. Pingback: SAFIRUL ALBASTRU – Piatra care deschide „Puterea Mintii” (Al2O3) | Gabriel Newman

 10. Pingback: RUBELITUL (TURMALINA ROSIE) – Activatorul profund al Chakrei Inimii Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO 3)3 (OH)3(OH) | Gabriel Newman

 11. Pingback: TURMALINA ROZ – Vindecatorul Inimii si al Corpului Emotional Ca(Li,Al)3Al6B3Si6O27(OH)3(OH,F) | Gabriel Newman

 12. Pingback: SMARALDUL – Piatra iubirii implinite (Al2Be3Si6O18, cu ioni de crom si vanadiu) | Gabriel Newman

 13. Pingback: MORGANITUL – „Smaraldul Roz” care deschide inima la un alt nivel (Be3Al2Si6O18 cu ioni de mangan) | Gabriel Newman

 14. Pingback: CROCOITUL – Activatorul concomitent al Radacinii, al Inimii si al Coroanei (PbCrO4) | Gabriel Newman

 15. Pingback: MOLDAVITUL – Un catalizator spiritual SiO2(+Al2O3) | Gabriel Newman

 16. Pingback: CRIOLITUL – Chintesenta noii constiinte care strabate tacut umanitatea si care este destinata sa tranforme lumea (Na3AlF6) | Gabriel Newman

 17. Pingback: CAVANSITUL – O piatra a purificarii si regenerarii Ca(VO)Si4O10·4(H2O) | Gabriel Newman

 18. Pingback: ADAMITUL – O piatra profund creativa Zn2AsO4OH | Gabriel Newman

 19. Pingback: CRISOBERILUL – Piatra noilor inceputuri (BeAl2O4) | Gabriel Newman

 20. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Taur (21 aprilie – 21 mai) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: