Anunțuri publicitare

CUARTUL – Cel mai puternic amplificator curativ si energetic de pe planeta(SiO2)

cuart;CUARTUL este un dioxid de siliciu, cu o duritate de 7 pe scare Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal(trigonal), si este unul dintre cel mai des intalnite minerale de pe Pamant. Familia Cuartului cuprinde multe varietati. Molecula de oxid de siliciu a Cuartului este o parte a gamei largi de minerale cunoscute sub numele de Silicati. Cristalele de Cuart se gasesc pe toate continentele, si probabil in fiecare tara.

In mod clasic, Cuartul este vazut ca un cristal incolor, care formeaza cristale prismatice hexagonale in forma de lumanare, cu laterale relativ netede si varf natural fatetat la un capat sau chiar la ambele. Cuartul poate fi intalnit si in diferite alte forme, inclusiv mase compacte sau concretionare, dar si Cuart Macrocristalin, care nu este prismatic.

Cuartul se formeaza in multe medii si este un element esential pentru sisturile de Mica, Gnais, Cuartit, Granit si pentru sedimentele consolidate precum gresia, conglomeratele, etc. Cuartul este constituentul principal al sticlei facuta de om, dar si a sticlelor naturale precum Obsidianul si Tectita.

Cristalele de Cuart au proprietati piezoelectrice, putand transforma energia mecanica(e.g. presiunea) in energie electromagnetica si viceversa. Aceasta proprietate il face util in dispozitivele radio, microfoane, ceasuri, radioemitatoare, etc.

Cuartul Transparent este numit uneori Cristal de Stanca, si este piatra la care majoritatea oamenilor se gandesc atunci cand aud cuvantul Cuart. Numele ii provine de la cuvantul grecesc kruos, care inseamna gheata. Unii oameni din atichitate credeau ca acesta era de fapt apa inghetata atat de puternic, incat nu se mai topeste niciodata.

Cuartul este de mult timp subiectul principal al unor credinte si traditii spirituale. Japonezii l-au numit Bijuteria perfecta si l-au vazut ca un simbol al spatiului infinit, al puritatii, al perseverentei si al rabdarii. Culturile indigene din America de Nord si Myanmar credeau despre cristalele de Cuart Transparent ca sunt entitati vii si le aduceau ofrande si mancare. Globurile de Cristal aduse de Cruciati se spunea ca au puteri magice. In Scotia si Irlanda sferele de Cristal de Stanca au fost utilizate pentru mult timp pentru vindecarea vitelor. In culturile stravechi ale Americii Centrale si de Sud, Craniile de Cristal erau venerate si considerate obiecte religioase foarte puternice – lacasul stramosilor trecuti in nefiinta sau al zeilor. Intr-o conincidenta remarcabaila sau sincronicitate, triburile din Australia si America de Sud descriu in miturile lor despre facerea lumii, imaginea Sarpelui Cosmic, stramosul tuturor formelor de viata, fiind condus si ghidat de un Cristal de Cuart.cuart

Cuartul este de departe cea mai versatila si multidimensionala piatra din regnul mineral. Trei dintre proprietatile cheie ale Cuartului sunt aplificarea energiei, programabilitatea si memoria. Spre deosebire de multe cristale, minerale si pietre care au cam aceleasi proprietati, Cuartul poate fi  programat. Meditand cu o bucata de Cuart, vizualizarea creativa devine mai eficienta. Datorita formei sale cristaline particulare de spirala elicoidala, Cuartul este cel mai puternic amplificator curativ si energetic de pe planeta. Daca acele de acupunctura sunt poleite cu Cuart, efectele lor cresc cu 10%. Fotografiile Kirilian au aratat ca o persoana care tine in mana un cristal de Cuart, isi dubleaza campul biomagntic. Cuartul protejeaza impotriva radiatiilor, genereaza el insusi un corp electromagnetic si elimina electricitatea statica.

cuart.Ingloband ansamblul spectrului cromatic, Cuartul Transparent actioneaza pe toate planurile fiintei, stocand informatii precum un computer natural, fiind el insusi o veritabila biblioteca spirituala ce asteapta sa fie accesata. Cuartul economiseste energie pe toate planurile – spre exemplu, daca este lipit de rezervorul unei masini, consumul de carburant scade).

Cuartul este o piatra a Luminii, aducand constientizare spirituala sporita oricui il poarta sau mediteaza cu el. Dormind cu un cristal de Cuart, acesta intensifica visele. Purtand un cristal de Cuart in timpul meditatiei, acesta ne face sa meditam si mai profund. Cuartul poate fi folosit pentru a amplifica energiile celorlalte cristale, minerale si pietre sau poate combina si imbunatati energiile unui grup de pietre. Cuartul poate fi folosit si pentru a amplifica energiile unor pietre ma greu de simtit.

Cuartul poate fi folosit pentru orice scop metafizic, inclusiv vindecarea spirituala, extinderea constiintei, comunicarea telepatica, deschiderea chakrelor, comunicarea cu ghizii spirituali, aducerile aminte din vietile anterioare, calatoriile interdimensionale, echilibrarea polaritatii, imbunatatirea meditatiei si a viselor, atragerea si transmiterea iubirii, atragerea prosperitatii si orice altceva ne putem imagina. Cei nerabdatori, care folosesc Cuartul pentru a face lucrurile sa se intample, trebuie sa stie ca orice manifestare isi are primul si cel mai puternic efect asupra propriei persoane, si deci orice intentie negativa va avea inevitabil efectul de boomerang. cuart...

Deoarece Cuartul este un amplificator atat de puternic al tuturor energiilor, poate aduna o cantitate enorma de energii negative. Astfel purificare si curatarea lui periodica este recomandata. Purificarea lui poate fi facuta in diferite feluri. Putem scufunda cristalul peste noapte in apa cu sare, putem acoperi cristalul cu sare pentru cateva zile, putem sa il ingropam in pamant, sa il lasam la soare, sa il invaluim in fum de salvie, sa il tinem intr-o apa curgatoare sau pur si simplu sa il spalam la robinet cu apa rece. In oricare dintre cazuri este important sa proiectam asupra lui intentia de curatare si purificare. Un efect fericit este acela ca odata cu purificarea lui, purificam si energiile personale.

Aceste cristal actioneaza pe un nivel vibrational acordat cu necesitatile specifice ale celui care vrea sa se vindece sau care vrea sa lucreze cu diferite tehnici spirituale. Purifica si stimuleaza organele si corpurile subtile. Actioneaza ca un purificator subtil al Sufletului, conectand planul fizic cu cel mental.

In plan spiritual, Cuartul aduce claritate pe toate nivelurile. Poate fi folosit pentru a imbunatati comunicarea cu ghizii spirituali si pentru a amplifica abilitatile parapsihice. Stimuleaza si amplifica fiecare chaka, extinzand aura. . Cuartul are capacitatea de a dizolva semintele karmice. Imbunatateste abilitatile parapsihice si reveleaza menirea spirituala. Folosit in meditatie, Cuartul filtreaza si respinge distragerile.

In plan emotional, Cuartul este neutru, dar amplifica orice emotie pe care o traim in momentul cand interactionam cu el.

In plan mental, Cuartul imbunatateste capacitatea de concentrare si stimuleaza memoria.

Cuartul se formeaza in multe locuri din lume si fiecare locatie ii imprumuta energiile particulare ale locului. Cuartul din Arkansas este cel mai neutru si usor de influentat membru al familiei Cuartului. El poarta o mare claritate si o energie curata care este usor de programat. Cuartul din Arkansas este excelent in munca vizionare si vindecare.

Cuartul din Brazilia poarta o varietate incredibila de energii. Brazilia este inima productiei de Cuart. Cuartul Brazilian are o vibratie fina, legata de inima, excelenta in procesul de vindecare. Pare sa poarte si energiile stravechi ale Lemuriei, care combina frecventele inimii cu cele ale mintii, pentru a ne acorda cu sursa noastra divina.cuart''

Cuartul din Madagascar trezeste cele mai stravechi trairi si sentimente dintre toate Cuarturile de pe planeta. Energiile lui sunt asociate cu stravechile cunostinte si multe dintre aceste cristale poarta informatii inregistrate de vechile civilizatii. Cuartul din Madagascar activeaza mintea spirituala si ne sustine in timpul meditatiei. Este o unealta de vindecare excelenta pentru ca stimuleaza conexiunea spirituala.

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul este un mare vindecator si poate fi folosit pentru orice boala. Stimuleaza sistemul imunitar si echilibreaza intregul corp. Este ideal pentru ingrijirea arsurilor. Armonizeaza toate chakrele si aliniaza corpurile subtile. Stimuleaza sistemul nervos si cresterea unghiilor si a parului.

POZITIONARE. Poate fi plasat oriunde este nevoie.

CULORI SI TIPURI DE CUART SPECIFICE. In afara caracteristicilor generice, urmatoarele tipuri de Cuart au proprietati aditionale :

CUARTUL ALBASTRU permite intelegerea cu cei din jur si alunga teama. Calmeaza mintea, cuart albastruajuntandu-ne sa intelegem adevarata natura spirituala. Inspira speranta. Folosit in scopuri terapeutice, este benefic organelor din partea superioara a corpului. Purifica sangele si intareste sistemul imunitar.

 

 

cuart vindectorul auriuVINDECATORUL AURIU(galben transparent) faciliteaza comunicarea spirituala la distanta, inclusiv pe cea interdimensionala. Favorizeaza vindecarea pe toate planurile.

 

 

cuart verdeCUARTUL VERDE  deschide si stabilizeaza chaka inimii. Transmuta energia negativa, inspira creativitatea si echilibreaza sistemul endocrin.

 

 

cuart arlechinCUARTUL ARLECHIN contine roiuri de puncte rosii care „danseaza” prin el. Conecteaza chakra radacina, cu chakra inimii si cu chakra coroana, atragand vitalitatea fizica si spirituala in corp. Aceste cristal  echilibreaza polaritatile si meridianele corpului fizic, ancorandu-le in cel eteric. In plus, armonizeaza sistemul nervos fizic, cu cel subtil. Cuartul Arlechin permite manifestarea iubirii universale si actioneaza ca o punte de legatura intre lumea fizica si cea spirituala. Intareste venele, stimuleaza memoria si tiroida, si vindeca problemele acesteia din urma. Activeaza dorinta de recuperare in urma bolilor si dezechilibrelor, si contribuie la eliminarea deznadejdii.

 

cuart cu litiu

CUARTUL CU LITIU (stratificat in mod natural si patat cu lila, rosu, violet) este un antidepresiv natural. Energiile sale curative scot cu blandete la lumina cauzele depresiei, neutralizand mania si durerea acumulata. Sustine regresia pentru a dizolva radacinile dezechilibrelor emotionale transmise in viata prezenta. Cuartul cu Litiu este un excelent purificator al chakrelor, dar si a apei. Vindeca plantele si animalele.

 

cuart cu titanCUARTUL CU TITAN NATURAL este „patat” cu cristale de Cuart care au aceleasi puteri ca si Cuartul Curcubeu pentru Aura.

CURCUBEUL NATURAL care apare in multe cristale de Cuart stimuleaza constientizarea iubirii universale, respinge negativitatea si emana o energie vindecatoare care se raspandeste atat in corp cat si in mediul inconjurator.cuart mandarina

CUARTUL MANDARINA – stratificat in mod natural, portocaliu si transparent – poate fi folosit cu rezultate excelente dupa un soc sau o trauma, avand efecte benefice indeosebi asupra Sufletului. Poate fi folosit pentru gasirea si reintegrarea Sufletului, dar si pentru vindecare in urma unui atac psihic. Cuartul Mandarina vindeca vietile anteioare si este extrem de benefic in cazurile in care Sufletul considera ca a comis o greseala pentru care trebuie sa plateasca. Cu ajutorul energiilor sale, Sufletul invata ca orice experienta ascunde o binecuvantare. Acest tip de Cuart activeaza si armonizeaza chakra sacrala  si stimuleaza fluxul energiei creatoare.  Ne poate conduce dincolo de sistemul nostru limitat de credinte. Lectia lui este ca vibratiile similare se atrag, sau cu alte cuvinte „cine se aseamana, se aduna”.

 

cuart tibetanCUARTUL TIBETAN poate avea un singur varf sau doua si poate contine „pete negre”. Rezoneaza cu Tibetul si cu intreaga cunoastere ezoterica care exista de atat de mult timp in acest loc binecuvantat. Aceasta cunoastere poate fi accesata prin meditatie, dup care poate fi folosita instinctiv pentru vindecare si practici spirituale. Cuartul Tibetan permite deasemenea si accesul la Arhivele Akashice. Aceste cristal rarefiat, dar totusi ancorat in planul fizic, are o energie foarte puternica de centrare , ce se transfera in corpul fizic si in cel psihic, producand o vindecare profunda  si energizand corpurile subtile. Folosit in scopuri terapeutice pe corpul fizic, purifica si energizeaza toate meridianele.

 

Urmează : AQUA AURA Şl CUARŢURI SPECIALE FABRICATE ÎN LABORATOR

Advertisements
Anunțuri publicitare

54 de gânduri despre „CUARTUL – Cel mai puternic amplificator curativ si energetic de pe planeta(SiO2)

 1. Pingback: AGATUL – O piatra care isi face efectul incet si sigur (SiO2) | Gabriel Newman

 2. Pingback: Chakrele principale si cateva cristale specifice | Templul Unimii @lauradinu.ro

 3. Pingback: PIATRA AZUMAR – „Oceanul albastru” al Regatului Mineral | Gabriel Newman

 4. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, TAUR : 19 APRILIE – 20 MAI | Gabriel Newman

 5. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, BERBEC : 20 MARTIE – 20 APRILIE | Gabriel Newman

 6. Pingback: CUARTUL SATYALOKA – Un Cuart cu o vibratie foarte inalta (SiO2) | Gabriel Newman

 7. Pingback: AZEZTULITUL – Cristalul cu o vibratie extrem de pura (SiO2) | Gabriel Newman

 8. Pingback: ZEOLITUL – Un grup de minerale care absoarbe toxinele si negativitate Na-A Na2O · Al2O3 · 2SiO2 · 4.5 H2O) | Gabriel Newman

 9. Pingback: LEMNUL PIETRIFICAT – O piatra a rabdarii, a inceputurilor si a cunoasterii stravechi (SiO2) | Gabriel Newman

 10. Pingback: CALCEDONIA – O piatra plina de afectiune SiO2 | Gabriel Newman

 11. Pingback: CARNEOLUL / CORNALINA – Piatra curajului si a celor nascuti sa conduca (SiO2) | Gabriel Newman

 12. Pingback: AVENTURINUL ROSU – Piatra care ne invata increderea in sine(SiO2) | Gabriel Newman

 13. Pingback: AVENTURINUL ALBASTRU – O piatra a autodisciplinei si a fortei interioare (SiO2) | Gabriel Newman

 14. Pingback: AVENTURINUL VERDE – ingeripepamant

 15. Pingback: AVENTURINUL VERDE – Piatra optimismului si a chefului de viata (SiO2) | Gabriel Newman

 16. Pingback: AVENTURINUL – O piatra extrem de pozitiva (SiO2) | Gabriel Newman

 17. Pingback: JASPUL – Protectorul Suprem (SiO2) | Gabriel Newman

 18. Pingback: AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2) | Gabriel Newman

 19. Pingback: CUARTUL ZAPADA / CUARTUL LAPTOS / CUARTITUL – Varianta Yin a Cuartului Transparent (SiO2) | Gabriel Newman

 20. Pingback: PRASIOLITUL (AMETISTUL VERDE) – Piatra inimii care face echilibrul intre taramurile superioare si cele inferioare (SiO2) | Gabriel Newman

 21. Pingback: AMETRINUL – Puntea de legatura dintre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei (SiO2) | Gabriel Newman

 22. Pingback: CUARTUL FUMURIU – Una dintre cele mai puternice pietre de impamantare si purificare (SiO2) | Gabriel Newman

 23. Pingback: CUARŢUL ROZ – Piatra iubirii neconditionate si a pacii infinite (SiO2) | Gabriel Newman

 24. Pingback: CUARTUL SATYA MANI – Piatra Adevarului Spiritual | Gabriel Newman

 25. Pingback: MERLINITUL MISTIC – Piatra care ne ajuta sa descoperim cei care suntem cu adevarat | Gabriel Newman

 26. Pingback: MERLINITUL- Vindecatorul vietilor anterioare SiO2 + (Ba,H2O)2Mn5O10 | Gabriel Newman

 27. Pingback: CUARTUL CU LITIU – Cristalul care ne invata sa ne predam vointei Divine (Sio2 + Li) | Gabriel Newman

 28. Pingback: CUARTUL NEGRU TIBETAN – Aducatorul Luminii (SiO2) | Gabriel Newman

 29. Pingback: ONIXUL – Piatra care ne invata si ne sustine sa ducem la capat tot (SiO2) | Gabriel Newman

 30. Pingback: CUARTUL TANZAN AURA – Activatorul Chakrei Steaua Sufletului (SiO2 + In, Nb, Au) | Gabriel Newman

 31. Pingback: CUARTUL ALBASTRU SIBERIAN – O piatra mistica ce imbina energia mainii Omului cu cea a Lumii Minerale (SiO2+Co) | Gabriel Newman

 32. Pingback: PIATRA SOARELUI – O piatra vesela (Ca,Na)((AI,Si)2Si2O8) | Gabriel Newman

 33. Pingback: CUART AURIU IMPERIAL – Cuartul care ne ajuta sa vedem mai mult din Marela Plan (SiO2 + Fe, Ti) | Gabriel Newman

 34. Pingback: CUARTUL TITAN AURA – Cuartul special fabricat in laborator care ne impamanteaza, ne echilibreaza si ne energizeaza in acelasi timp (SiO2 + Ti) | Gabriel Newman

 35. Pingback: CUARTUL ANGEL AURA – Activatorul „Stralucirii” pe toate nivelurile energetice (SiO2 + Pt, Ag) | Gabriel Newman

 36. Pingback: AMETISTUL, „CUARTUL VIOLET” – Piatra de Inceput SiO2+(Al, Fe, Ca, Mg, Li, Na) | Gabriel Newman

 37. Pingback: OCHIUL DE TIGRU – O piatra a claritatii mentale (SiO2) | Gabriel Newman

 38. Pingback: CUARTUL AQUA AURA – Un calmant emotional si un protector energetic exceptional (SiO2+Au) | Gabriel Newman

 39. Pingback: CUARTUL CU INCLUZIUNI DE TURMALINA – Cel mai eficient aspirator energetic | Gabriel Newman

 40. Pingback: Cuartul Arhivist, Cuartul Portal si Cuartul Trigonic (SiO2) | Gabriel Newman

 41. Pingback: TRIADA MAESTRILOR DE CRISTAL : Cristalul Initierii, Cristalul Integrarii si Cristalul Templul Inimii | Gabriel Newman

 42. Pingback: FOMATIUNI NATURALE DE CUART (SiO2) | Gabriel Newman

 43. Pingback: AGATUL SALVIE – O piatra care mentine constienta conexiunea cu ghizii spirituali (SiO2) | Gabriel Newman

 44. Pingback: PIATRA NEBULA – Nebuloasa Regatului Mineral | Gabriel Newman

 45. Pingback: METEORITII PIETROSI / CHONDRITUL – Arhiva Sistemului Solar | Gabriel Newman

 46. Pingback: MOLDAVITUL – Un catalizator spiritual SiO2(+Al2O3) | Gabriel Newman

 47. Pingback: TECTITA – (SiO2) | Gabriel Newman

 48. Pingback: CRIOLITUL – Chintesenta noii constiinte care strabate tacut umanitatea si care este destinata sa tranforme lumea (Na3AlF6) | Gabriel Newman

 49. Pingback: CINABRU (SANGELE DRAGONULUI) – Mineralul care ne invata ca totul in jurul nostru este un flux continuu de energie (HgS) | Gabriel Newman

 50. Pingback: AJOITUL (AJO CUART) – Manifestarea in planul fizic a ceea ce numim ” Ingeri” (Na,K)Cu7AlSi9O24(OH)6·3(H2O) | Gabriel Newman

 51. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) | Gabriel Newman

 52. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Leu (22 iulie – 22 august) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: