Anunțuri publicitare

CUARTUL ALB / CUARTUL ZAPADA / CUARTUL LAPTOS / CUARTITUL – Varianta Yin a Cuartului Transparent (SiO2)

CUARTUL ZAPADA, cunoscut si sub numele de Cuart Laptos sau Cuartit, este o varietate de Cuart, cu o duritate de 7 pe scare Mohs. Cristalizeaza in sistemul hexagonal (trigonal). Dupa cum ii spune si numele, este o varietate de Cuart opac, alb-laptos. Acesta poate prezenta diasterism, precum este si cazul Cuartului Roz. Cuartul Zapada se gaseste oriunde pe glob, insa depozite semnificative se gasesc in Statele Unite ale Americii, in Mexic si in Brazilia.

cuart-laptosCuarul Zapada este considerat o piatra a norocului. Ne sustine in timp ce experimentam si invatam lectiile de viata si ne ajuta sa renuntam la responsabilitatile mult prea coplesitoare si la limitari. Este ideal pentru oamenii care se simt dati la o parte, desi creeaza ei insisi astfel de situatii, din cauza nevoii obsesive de a fi indispensabili altora. Cuartul Zapada anihileaza tendintele de auto-victimizare.

Cuartul Zapada este considerat o varianta feminina, o varianta Yin, a Cuartului Transparent. Aceasta varietate de Cuart are aceleasi proprietati ca si Cuartul Transparent, insa le prezinta intr-un mod mai delicat. Este un bun purifcator pentru toate nivelurile, in special pentru cel spiritual. Aspectul sau alb-laptos ne inspira sa vedem in aceasta piatra intruchiparea claritatii si a inocentei. Ne ajuta sa nu mai vedem lumea prin ochii deja obositi ai corpului fizic, ci sa o trecem prin prisma celui de-al treilea ochi si a inimii. In acest fel, minunile Universului sunt mai usor de vazut si de simtit. Aceasta piatra activeaza chakra coroana si ne conecteaza cu Sinele Superior.  Ca toate celelalte varietati de Cuart, Cuartul Laptos poate fi programat si pare-se ca ramane programat pana in momentul cand scopul este implinit.

In plan mental, Cuartul Zapada amplifica tactul si cooperarea, ajutandu-ne sa gandim inainte de a vorbi. Daca este folosit pentru meditatie, ne conduce la intelepciunea interioara profunda pe care am negat-o pana acum. Aducand claritate mintii, Cuartul Zapada sustine procesul de invatare, memorarea, intiparirea si procesarea informatiilor. cuart-laptos

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul Zapada poate fi folosit in scopuri terapeutice in toate situatiile in care se poate folosi Cuartul Transparent, insa efectele sale sunt mai lente si mai delicate, dar la fel de eficiente. Este benefic pentru sistemul imunitar. Cuartul Zapasa rezoneaza cu glanda pituitara si cu glanda pineala, regland sistemul endocrin. Aceasta piatra poate fi purtata pentru a proteja corpul fizic de efectele nocive ale radiatiilor. Calmeaza arsurile solare si insolatia. Datorita faptului ca este capabil sa neutalizeze atacurile energetice si gandurile si emotiile coplesitoare, care ne intuneca mintea si abilitatea de a gandi rational, fiecare dintre noi gaseste in Cuartul Zapada un bun aliat care ne ajuta in cazul dezechilibrelor mentale sau emotionale. Sustine sanatatea dentara, sanatatea oaselor si a maduvei osoase. Calmeaza problemele comune cu care se confrunta mamele care alapteaza si femeile care se confrunta cu menopauza precoce.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Facandu-si efectul mai lent, este recomandat sa fie purtat perioade mai lungi de timp. Purtand sau tinand in preajma noastra in timpul meditatiei un Cuart Laptos, gandurile si emotiile negative sunt inlaturate, fancandu-se loc unei perspective pozitive. cuart-zapada

Urmeaza : CUART CU INCLUZIUNI DE TURMALINA

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „CUARTUL ALB / CUARTUL ZAPADA / CUARTUL LAPTOS / CUARTITUL – Varianta Yin a Cuartului Transparent (SiO2)

  1. Pingback: AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: