Anunțuri publicitare

CUARTUL CU INCLUZIUNI DE TURMALINA – Cel mai eficient aspirator energetic

cuart cu incluziuni de turmalinaCUARTUL CU INCLUZIUNI DE TURMALINA este Cuartul care are in interiorul sau cristale de Turmalina Neagra (Schorl). Cele mai multe exemplare se gasesc in Brazilia, iar specimenele pot varia de la aproape opace la clare ca apa, cu fire sau smocuri de Turmalina Neagra inchise in interiorul lor. Aceasta combinatie neobisnuita de cristale este una care genereaza o energie benefica unica.

cuart cu inzluciuni de turmalinaPentru toti cei care isi doresc un aspirator energetic pentru a curata campul energetic si a-l aduce la acea stare „nepoluata”, Cuartul cu incluziuni de Turmalina este aliatul ideal. Cuartul poate fi cea mai minunata si versatila unealta, fiind cel mai puternic amplificator energetic, usor de programat. Cu toate acestea, atata putere poate fi si o slabiciune, deoarece Cuartul poate amplifica si energiile nearmonioase. Insa, in aceasta combinatie, Turmalina Neagra exercita o influenta de purificare si impamantare care curata Cuartul de negativitate. In schimb, Cuartul amplifica puterea de purificare a Turmalinei Negre, facand din Cuartul cu incluziuni de Turmalina una dintre cele mai puternice unelte de curatare a tuturor energiilor negative, reparand campul auric, restabilind echilibrul dinamic al tuturor chakrelor si promovand o bunastare generala.

Cuartul cu incluzini de Turmalina faciliteaza gandirea limpede. Este benefic pentru cei care au nevoie de ajutor sa ramana pe drumul spiritual ales, mai ales pentru cei care se complac intr-un comportament extrem de negativ precum nelegiuirile sau abuzul de droguri. Purtand Cuart cu incluziuni de Turmalina de-a lungul zilei, acesta creeaza o „bula de Lumina” in jurul corpului, indepartand energiile distructive. Este ideal pentru protectie psihica si metafizica, tinand la distanta energiile negative si sporind constientizarea. cuart cu incluziuni de turmalina.

Cuartul cu incluziuni de Turmalina ne permite sa accesam si sa integram intregul spectru al energiei electromagnetice – de la cele mai joase frecvente la cele mai inalte. Avand la dispozitia propriului camp energetic un spectru intreg de vibratii, suntem asigurati ca aura si corpul fizic vor beneficia de toate frecventele necesare pentru echilibru si sanatate. Frecventele Luminii sunt ca substantele nutritive pentru corpul uman. Daca „infometam” campul energetic , cel mai probabil vom experimenta dezechilibre si boli. In zilele noastre se vorbeste mult despre frecvente inalte. In timp ce noi, ca specie, ne extindem abilitatea de a procesa si asimila aceste frecvente inalte ale Luminii, inca avem nevoie de frecventele joase pentru a ne mentine sanatatea fizica si emotionala. In timpurile stravechi aceste energii erau absorbite direct din mediu, pentru ca oamenii petreceau foarte mult timp afara, stand in Soare sau la lumina Lunii. In timpurile noastre, multi oameni s-au izolat in case – separandu-se de energiile „hranitoare” ale Naturii. Cuartul cu incluziuni de Turmalina ne permite sa primim toate aceste energii eliminand toate densitatile si blocajele care impiedica absorbtia lor adecvata.

bratara de cuart cu incluziuni de turmalinaCuartul cu incluziuni de Turmalina „spala” aura, curatand tiparele energetice stagnante. Curatand aceste tipare energetice si restabilind fluxul energetic adecvat, Cuartul cu incluziuni de Turmalina ne face sa ne simtim iluminati, si in acelasi timp impamantati. Purifica, ofera protectie si stimuleaza corpul energetic.

In plan spiritual, Cuartul cu incluziuni de Turmalina ne sustine sa asimilam intregul spectru al Luminii necesar pentru sanatatea energetica si fizica. Ne sustine totodata sa purificam corpul fizic, emotional si spiritual astfel incat sa evoluam frumos.

In plan emotional, Cuartul cu inlcuziuni de Turmalina identifica tiparele emotionale care trebuie purificate astfel incat sa experimentam stari spirituale superioare. Ne sustine sa curatam aceste tipare pentru a putea experimenta claritatea emotionala. cuart cu incluziuni de turmalina.,

Aspectele protectoare ale Cuartului cu incluziuni de Turmalina sunt amplificate de Moldavit, Charoit, Sugilit, Obsidian Negru si Jais. Citrinul ii amplifica abilitatea de a spori claritatea mentala.

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul cu incluziuni de Turmalina este excelent pentru vindecarea mediului inconjurator. Cand energiile sunt eliberate in timpul sedintei de curatare a mediului inconjurator, aceasta combinatie de cristale le purifica si le transforma in energii utile. Cuartul cu incluziuni de Turmalina ii ajuta pe cei care incearca sa isi curete corpul dupa abuzul de substante. Armonizeaza merdianele, corpurile subtile si chakrele.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

 

 

Urmează : RODOCROZITUL

Advertisements
Anunțuri publicitare

2 gânduri despre „CUARTUL CU INCLUZIUNI DE TURMALINA – Cel mai eficient aspirator energetic

  1. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Gemeni (22 mai – 21 iunie) « tiganus ionutz

  2. Pingback: TURMALINA – O piatră şamanică (Ca,Na,K,Mn),(Mg,Li,Al,Mn,FeII)3,(Al,Mg,Ti,Cr,V,FeIII)6[(BO3)3Si6O18(OH,F)4] « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: