Anunțuri publicitare

PIATRA FURTUNII

CARACTERISTICI. Numită aşa datorită legăturii sale cu acest fenomen climatic, a fost descoperită foarte recent. Păstrând „cheile regatului cerurilor”, leagă conştiinţa cotidiană de spiritual, aducând aminte individului că este o fiinţă spirituală care întreprinde o călătorie umană. Centrându-se în fiinţa spirituală, ancorează nu numai în natură, ci şi în
corpul eteric. Facilitează călătoriile spirituale, mai ales pentru consultarea arhivelor akashice şi viziunilor încarnărilor înregistrate acolo. Piatră revelatoare, poate facilita viziunea sau călătoria şamanică. Acţionează puternic asupra corpului în timpul meditaţiilor în mişcare, aiungând rapid la o stare foarte ridicată de conştiinţă modificată. Stimulează al treilea ochi şi epifiza, accesează intuiţia şi favorizează viziunile spirituale subtile şi precogniţia. Leagă la un plan de direcţie foarte afectuos. Piatra furtunii este cunoscută pentru spulberarea iluziei separării şi înlăturarea credinţelor şi condiţionărilor impuse de ceilalţi. Conectează individul cu sursa direcţionării sale interioare şi ajută la recunoaşterea adevărului sau a minciunii din vorbele celor din jur. înlătură blocajele datorate încăpăţânării şi confuzia. Utilizată pentru vindecarea vieţilor anterioare, elimină răul pricinuit de ignorarea propriului adevăr. Elimină condiţionarea mentală şi verbală – convingerile inculcate de figuri cu autoritate (părinţi, guvern) – şi spulberă iluziile spirituale. Anulează angajamentele şi promisiunile făcute în vieţile anterioare şi ajunse în viaţa prezentă şi întăreşte voinţa individuală. In plan psihologic, promovează respectarea propriilor principii. Piatră extrem de pozitivă şi întăritoare, facilitează exprimarea şi explorarea a tot ceea ce blochează accesul la adevăr. Susţine procesarea conflictelor vechi şi a sentimentelor refulate.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Stimulează hipofiza, echilibrând sistemul endocrin şi secreţia de hormoni care influenţează metabolismul, presiunea sângelui, creşterea, sexualitatea şi temperatura. Ajută plămânii, ficatul, intestinele, picioarele şi gleznele şi favorizează absorbţia substanţelor nutritive din alimente. în plan subtil, purifică şi încarcă cu energie meridianele corpului. Elimină răul provocat de epuizare.
POZIŢIONARE. Plasaţi-o sau ţineţi-o unde este nevoie.

 

Urmează : PREHNITUL

Advertisements
Anunțuri publicitare

6 gânduri despre „PIATRA FURTUNII

  1. Se mai numeste Pietersit, nu prea se gaseste in Romania. eu am gasit prin Cristale Celeste (facebook). Sint pietre deosebite.

  2. Sincer nu stiu sa raspund la aceasta intrebare. Despre piatra furtunii nu stiu foarte multe. Acum am vazut si eu ce imi spuneai despre Regalit. Cand am un raspuns concret, voi raspunde.

  3. Piatra furtunii se mai numeste si regalit? Intreb pentru ca pe site-urile cu furnituri pentru bijuterii pietre care seamana cu cele din imaginea ta poarta acest nume. Am vazut nu numai albastre dar si verzi, rosii sau violet. Care ar fi culoarea reala? Sunt mai multe varietati?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: