Anunțuri publicitare

PIATRA NEBULA – Nebuloasa Regatului Mineral

PIATRA NEBULA este numele dat unui mineral gasit in desertul din sud-vestul Americii. Numele provine de la petele verzi intercalate intr-un fundal negru, care ne duc cu gandul la nebuloasele din spatiu. Piatra Nebula este o roca vulcanica alcalina neobisnuita, formata aproape exclusiv din patru minerale : Cuart, Anortoclaz, Riebeckit si Egirin.

Piatra Nebula detine energii puternice unice. Combina si amesteca energiile celor patru minerale principale care o alcatuiesc. Cuartul din Piatra Nebula reprezinta forta energizanta care activeaza si amplifica puterea celorlalte minerale. Cuartul face din Piatra Nebula o piatra programabila, astfel incat cei care o poarta sa isi poata atinge telul spiritual.  Cuartul din Piatra Nebula face din aceasta piatra una care rezoneaza cu toate tipurile de Cuart si cu cele mai multe dintre cristale, minerale si pietre. Riebeckitul din Piatra Nebula activeaza simtul parapsihologic si faciliteaza dezvoltarea spirituala. Egirinul curata negativitatea din campul auric si stimuleaza energia kundalini. Anortoclazul aduce o energie revolutionara care ne arata tipare ale posibilitatilor viitoare vazute cu cel de-al treilea ochi. Toate proprietatile metafizice ale acestor minerale combinate fac din Piatra Nebula un puternic talisman de transformare.


nebula_stoneb3Este ceva foarte atragator la Piatra Nebula – pentru privire, pentru atingere, pentru emotii. Pietrei Nebula ii place sa primeasca afectiune, sa fie atinsa, mangaiata sau purtata. Energia ei este foarte mangaietoare si genereaza un sentiment de familiaritate, care vine din proprietatea sa de a armoniza energiile; ne ajuta sa ne simtim multumiti in propriul trup, sa ne simtim completi si totodata sa ne simtim acasa pe Pamant. Piatra Nebula ne ajuta sa avem o minte iscusita, sa ne simtitm fizic confortabil si sa ne aliniem spiritual cu cele mai inalte vibratii ale constiintei.

Aceasta piatra activeaza cele mai stravechi aspecte ale corpului fizic, energizandu-i moleculele de carbon si punandu-ne de acord constiinta cu dansul subatomic al particulelor, care sunt baza lumii fizice. Piatra Nebula este o piatra excelenta pentru impamantare, si totodata una perfecta pentru a umple fiecare celula din corpul fizic cu Lumina, trezind constiinta in fiecare particula de materie. Aceasta activare a tuturor celulelor si particulelor corpului fizic incepe vindecarea acestuia, dar cel mai important ne ajuta sa ne aducem aminte cine si ce suntem cu adevarat – un Suflet intr-un corp fizic.

In plan spiritual, Piatra Nebula ne aliniaza cu energia primordiala a creatiei. Ne ajuta sa purtam o gama mai larga de frecvente ale Luminii si in acelasi timp ne sustine impamantandu-ne in timpul procesului de deschidere spirituala.

In plan emotional, Piatra Nebula purifica si intareste corpul emotional. Poarta o energie incurajatoare, determinandu-ne sa eliminam orice tipar emotional invechit sau obicei care sta in calea evolutiei noastre spirituale.

display-centerpiece-slab-028Combinata cu Pietersitul, energiile Pietrei Nebula pot echilibra energia kundalini ascensionala. Combinand Moldavitul cu Piatra Nebula, acestea imbunatatesc abilitatile de contactare si utilizare ale inteligentei intergalactice. Punand Fenacit, Danburit, Azeztulit, Natrolit, Scolecit, Herderit sau Brookit langa Piatra Nebula, acestea usureaza conectarea cu cele mai inalte energii si entitati spirituale. Zincitul cu Piatra Nebula activeaza chakra inimii si sporesc capacitatea de vindecare. Cuartul Albastru Siberian alaturi de Piatra Nebula dezvolta abilitatile parapsihologice. Multe alte pietre precum Ametistul, Rubinul, Safirul Galben, Jadul Lavanda si toate tipurile de Cuart pot fi combinate armonios cu Piatra Nebula.

EFECTE TAMADUITOARE. Piatra Nebula purifica trupul. Este un detoxifiant excelent. Ii ajuta pe cei care isi revin dupa dependenta de alcool si droguri. Piatra Nebula incurajeaza eliminarea toxinelor si metalelor grele din organe si tesuturi. Promoveaza fertilitatea la femei.

POZITIONARE. Este o piatra care poate fi purtata tot timpul – ca bijuterie, in buzunar sau intr-un saculet. Poate fi tinuta in mana sau plasata pe al treilea ochi.

Urmează : OBSIDIANUL

Advertisements
Anunțuri publicitare

4 gânduri despre „PIATRA NEBULA – Nebuloasa Regatului Mineral

  1. Excepțional articol. Am citit cu mare atenție. Tocmai ,am intrat in posesia unui pandantiv din piatra Nebula . Sunt cea mai fericita.

  2. Excepțional articol. Am citit cu cea mai mare atenție. In sfârșit , am intrat in posesia unui pandantiv de 5 cm și, sunt cea mai fericita.

  3. Pingback: AEGIRINUL – O piatra extrem de protectoare NaFe3+[ Si2O6] | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: