Anunțuri publicitare

MAGNETITUL – Piatra Magnet care ne echilibreaza pe toate planurile (Fe3O4)

magnetit

MAGNETITUL este un oxid de fier, cu o duritate de 5.5 – 6.5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem octaedric. Magnetitul are proprietati magnetice, tocmai de aici venindu-i si numele. Atrage pilita de fier si poate devia acul busolei. Magnetitul se gaseste in Suedia, Elvetia, Austria, Germania, Italia si in Statele Unite ale Amerii – in New York si Utah.

magnetitMagnetitul este una dintre pietrele esentiale pentru cristaloterapeuti datorita abilitatii acestuia de a alinia curentii din campul auric si multiplele niveluri ale corpului energetic. Este o piatra excelenta pentru echilibrarea polaritatilor – masculin / feminin, fizic / spiritual, emisfera cerebrala dreapta / emisfera cerebrala stanga, etc. Magnetismul sau natural apare precum un camp simetric care, prin rezonanta, rechilibreaza campul energetic al oricarei fiinte.

Ne putem bucura de energiile benefice ale acestei minunate pietre doar stand si tinand in fiecare mana cate un Magnetit. Acesta va avea efect asupra intregului camp auric, redandu-i acestuia echilibrul simetric si asupra energiei care curge prin meridiane, reechilibrand si emisferele cerebrale. Cand aceasta reechilibrare are loc, potentialurile ascunse ies la suprafata. Oamenii care sunt predominant rationali si liniari in gandire isi vor descoperi partea intuitiva. Cei care sunt intuitivi, insa nu si practici, vor deveni niste persoane mai organizate. Acestea sunt doar doua exemple, insa reechilibrarea adusa de Magnetit are loc pe toate planurile.

Magnetitul are efect asupra tuturor chakrelor si poate elibera energia din meridianele blocate pentru a exista un flux continuu in acestea. Plasarea pe fiecare chakra in parte a unui Magnetit inseamna o energizare instantanee si energiile incep sa curga exact asa cum trebuie. Cu toate astea, energia puternica de impamantare a Magnetitului ne impiedica de la „a ne lua zborul” catre lumile superioare. Magnetiul functioneaza mai mult ca o ancora dinamica, tinandu-ne puternic conectati cu trupul fizic in timp ce impamantan si asimilam energiile subtile, superioare, aliniindu-le cu Sinele fizic.magnetit

Magnetitul este extrem de puternic in planul fizic datorita magnetismului sau natural si poate fi utilizat in locul magnetilor in timpul terapiei cu magneti. Este o piatra de impamantare puternica, excelenta pentru manifestare, ajutandu-ne sa atragem precum un  magnet ceea ce dorim sa cream. Magnetitul ne sustine sa ne mentinem conexiunea vitala cu Pamantul, astfel incat energia sa curga cum trebuie.

Pentru vindecare, Magnetiul are efect maxim daca este folosit in pereche, cu cate o piatra plasata la fiecare pol. De exemplu, cate un Magnetit tinut in maini, echilibreaza partea receptiva si cea directiva ale corpului. Un Magnetit plasat pe chakra coroana  si unul pe chakra radacina echilibreaza fiecare dintre cele doua extremitati ale corpului si sustine intergrarea tuturor frecventelor in intregul corp. Exceptie de la regula „in pereche” fac situatiile cand Magnetitul este utilizat pentru a stimula anumite puncte ale meridianelor sau cand este plasat pe o anumita zona pentru a elimina durerea sau pentru a imbunatati circulatia.

Magnetitul conecteaza chakra radacina si chakra Pamantului cu energia telurica ce sustine forta vitala si vitalitatea corpului fizic. Stimuleaza telepatia si imbunatateste meditatia si vizualizarea.  Aceasta piatra asigura o perspectiva echilibrata si amplifica increderea in propria intuitie. Datorita calitatilor sale magnetice, atrage iubirea, angajamentul si loialitatea

magnetitIn plan spiritual, echilibreaza energiile, prevenind supraincarcarea energetica. Este o piatra excelenta pentru vindecatori si pentru toti cei care au nevoie de protectie, protejandu-i de energiile celorlalti cu care lucreaza sau interactioneaza.

In plan emotional, Magnetitul linisteste energiile corpului emotional si previne schimbarile rapide ale dispozitiei. Minimizeaza efectele emotionale ale schimbarilor hormonale, mai ales in cazul copiilor ajunsi la pubertate si al femeilor ajunse la menopauza, dar si in cazul sindromului premenstrual.

In plan psihologic, Magnetitul poate alunga emotiile negative cum sunt teama, mania, durerea sufleteasca si atasamentele excesive, conferind in schimb proprietati pozitive precum tenacitatea si capacitatea de a indura. Aceasta piatra ne invata cum sa iesim din diverse situatii negative si promoveaza obiectivitatea. Echilibreaza intelectul cu emotiile si confera stabilitate interioara.

magnetit

In plan fizic, Magnetitul stimuleaza ficatul si maduva osoasa. Sustine oxigenarea sangelui si sistemul circulator in general. Plasat pe o rana, stimuleaza circulatia sangelui catre acea zona si grabeste vindecarea. Magnetiul ajuta energia sa curga prin merdianele blocate si poate fi folosit in locul acelor de acupunctura pentru a stimula punctele meridiane. Este util in combaterea anemiei si sustine atat cresterea numerica a globulelor rosii, cat si eficienta acestora.

Magnetitul armonizeaza cu toate pietrele de impamantare, pietre precum Turmalina Neagra, Cuartul Fumuriu, Jaisul, Egirinul si Obsidianul. Are o afinitate speciala pentru Hematit, din moment ce ambele sunt aproape identice din punct de vedere chimic. Cupritul si Zincitul ii dau un impuls puternic Magnetitului, activand chakra radacina. Magnetitul lucreaza extrem de dinamic cu Jaisul si Chihlimbarul, doua materii organice care au capacitatea de a crea o sarcina electrica. Combinand electricitatea celor doua pietre cu magnetismul Magnetitului crestem puterea campului energetic si activam energia Kundalini.

 

EFECTE TAMADUITOARE.  Magnetitul este extrem de util in cazul leziunilor generate de sport, intrucat estompeaza durerea si elimina crampele musculare. Furnizeaza energia vindecatoare necesara pentru recuperare. Este benefic in cazurile de astm, vindeca bolile sangelui si ale sistemului circulator, ale pielii si ale parului. Magnetitul stimuleaza organele lente si le sedeaza pe cele hiperactive. Este un antiinflamator natural si vindeca durerile si crampele musculare. Totodata opreste si sangerarile nazale.

POZITIONARE. Poate fi plasat pe ceafa sau la baza coloanei vertebrale, ori pe incheieturile dureroare. Pentru vindecarea crampelor nocturne, poate fi aşezat la capul patului.

Urmeaza : MALACHITUL

Advertisements
Anunțuri publicitare

6 gânduri despre „MAGNETITUL – Piatra Magnet care ne echilibreaza pe toate planurile (Fe3O4)

  1. Pingback: SERPENTINUL – Piatră de înrădăcinare (Mg,Fe,Ni,Al,Zn,Mn)2-3(Si,Al,Fe)2O5(OH)4 | Gabriel Newman

  2. Pingback: AMETISTUL, „CUARTUL VIOLET” – Piatra de Inceput SiO2+(Al, Fe, Ca, Mg, Li, Na) | Gabriel Newman

  3. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) | Gabriel Newman

  4. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Fecioara (23 august – 22 septembrie) | Gabriel Newman

  5. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Varsator (20 ianuarie – 18 februarie) « tiganus ionutz

  6. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Berbec(21 martie – 9 aprilie) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: