Anunțuri publicitare

LABRADORITUL – Piatra transformarii care pregateste corpul fizic si Sufletul pentru procesul ascensiunii (Ca,Na)(Al,Si)4O8)

labradoritLABRADORITUL este un feldspat plagioclaz, un silicat de sodiu, calciu si aluminiu, cu o duritate de 6-6.5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem triclinic, de obicei in agregate complexe. Numele sau vine de la Peninsula Labrador, Canada, unde a fost gasit pentru prima oara, in 1770. Labradoritul este pretuit mai ales pentru jocul sau de culori remarcabil (labradorescenta), care prezinta flash-uri vii de verde, albastru, auriu, portocaliu, rosu si uneori violet. Labradoritul se gaseste in Canada, Madagascar, Mexic, Rusia si Statele Unite ale Americii. In anii ’40, In Finlanda au fost descoperite exemplare de Labradorit care prezentau intregul spectru de culori, iar aceasta varietate a fost numita Spectrolit. Larvikitul este o varietate gri-argintie de Labradorit gasita in Peninsula Scandinava. O alta piatra care prezinta aceleasi flash-uri ca Labradoritul si Spectrolitul este Nuummitul, insa acesta din urma cristalizeaza diferit.

spectrolit larvikitPoporul „Pieilor Rosii”  era familiarizat cu Labradoritul si l-au folosit peste 1000 de ani. Cand misionarii Moraviei au descoperit aceasta piatra speciala in Canada, au denumit-o dupa zona unde a fost descoperita. Dupa ce a fost descoperit si in Rusia si Norvegia, Labradoritul a devenit popular in Europa la inceputul secolului al XVIII-lea si a continuat sa fie o piatra populara chiar si in cel de-al XIX-lea.

Labradoritul este o piatra magica si trezeste constiinta puterilor magice innascute in toti cei care intra in contact cu el sau il poarta . Expresia „puteri magice” se refera la abilitatile mentale si intuitive care includ clarvederea, telepatia, calatoriile astrale, profetia, accesul la arhivele Akhasice, amintirea vietilor anterioare, comunicarea cu ghizii spirituali si spiritele si „controlul coincidentelor”, insa nu se rezuma doar la acestea. „Controlul coincidentelor” este practica de imbunatatire a puterii de observare a sincronicitatilor din propria viata. Labradoritul este o piatra special creata pentru a trezi si spori aceste abilitati. Este o piatra interdimensionala, o piatra care emana o energie care ne ajuta sa strapungem constient valurile dintre lumea noastra si celelalte planuri ale constiintei interioare. Labradoritul este si o piatra a aventurii, oferindu-ne sansa sa ne imbarcam intr-o multitudine de calatorii de descoperire de sine. Se spune ca un tiran vrea sa detina controlul si sa aiba putere asupra tuturor iar un magician adevarat isi doreste sa detina controlul si sa aiba putere doar asupra sa. Purtand sau lucrand cu Labradoritul, ne putem deconecta de la orice dorinta de a-i controla pe ceilalti, pe masura ce intelegem ca stapanirea de sine duce catre adevarata implinire.

Labradoritul aliniaza corpul fizic cu cel eteric si ne arata adevarata menire spirituala. Eleveaza constiinta si ancoreaza energiile spirituale in corpul fizic. Aceasta piatra stimuleaza intuitia si capacitatile psihice, scoate la lumina mesajele subconstientului si faciliteaza intelegerea lor. Labradoritul activeaza vederea interioara, permitandu-ne sa vedem mai bine trecutul, viitorul si locurile indepartate. In ciuda faptului ca de la distanta pare o piatra inchisa la culoare, atunci cand ne apropiem de ea observam ca ascunde un adevarat curcubeu atunci cand este privit in lumina. Acest efect oglindeste energia acestui aliat, cea care ne permite sa accesam taramurile nevazute si cea care ne purifica energiile in Lumina.

Labradoritul este o piatra a tariei si a unitatii din spatele dualitatii. Ne ajuta sa vedem si sa intelegem ca polaritatile aparente sunt de fapt un singur proces continuu de energie care se manifesta pana la extreme. Labradoritul ne sustine sa recunoastem interconectarea dintre toate dualitatile aparente si unitatea creatiei care salasluieste in spatele paradoxului. Labradoritul actioneaza precum un aliat pentru cei care doresc sa acceseze Vidul pentru a castiga informatii si cunoasterea aspectelor nevazute ale vietii. Este o piatra extrem de puternica si de protectoare, care sustine amintirea experientelor pe care le-am avut in celelalte taramuri, in alte timpuri sau in alte vieti.

 

labradorit

Labradoritul creeaza un camp de forta in intreaga aura, protejand si intarind energiile interioare si tinand la distanta vampirii energetici. Este o piatra care poate fi folosita pentru a ne asigura ca toate fortele elementare sunt imputernicite si in proportii corecte cu propriul sistem energetic. Labradoritul este un ajutor perfect pentru invocarea energiilor naturale. Energia Labradoritului strapungem valurile Vidului, unde toate cunostintele si posibilitatile sunt pastrate. Vidul este locul tuturor posibilitatilor si este sursa intregii creatii. Labradoritul sustine lucratorul in Lumina sa acceseze acest loc si potential si ii permite acestuia sa creeze aici absolut tot ce reprezinta binele suprem pentru toate fiintele.

In plan spiritual, Labradoritul ne sustine sa facem switch-ul intre realitati si sa accesam taramurile nevazute. Imbunatateste abilitatile psihice si parapsihice si sporeste capacitatile celui de-al treilea ochi de vizualizare si perceptie.

In plan emotional, Labradoritul ne ajuta sa descoperim tiparele de credinta si convingerile constiente sau inconstiente, cele care genereaza stari emotionale neplacute. In acest fel putem vedea exact cauza tuturor acestor stari emotionale neplacute si influentele lor asupra Sinelui.

 

labradoritIn plan psihologic, Labradoritul alunga temerile si nesiguranta, si elimina gandurile negative generate de dezamagirile anterioare, inclusiv cele din alte vieti. Intareste increderea in Sinele Superior si in Univers si alunga proiectiile altor oameni, inclusiv gandurile lor care au devenit captive in aura personala.

In plan mental, Labradoritul calmeaza mintea hiperactiva si stimuleaza imaginatia, furnizand idei noi. Echilibreaza mintea rationala si analitica cu vederea interioara. Aceasta piatra conduce la contemplare si la introspectie. Aliniaza gandirea intelectuala cu intelepciunea intuitiva, permitand astfel destramarea iluziilor, identificarea cauzelor profunde ale problemelor si revelarea intentiilor reale care se ascund in spatele gandurilor si actiunilor. Labradoritul aduce la suprafata amintirile reprimate din trecut.

 

labradorit

Labradoritul este un tovaras nepretuit in perioadele de schimbare, intrucat confera putere si perseverenta. Este o piatra a transformarii, care pregateste corpul fizic si Sufletul pentru procesul ascensiunii.

Labradoritul armonizeaza cu toate celelalte pietre din familia Feldspatului – in special cu Piatra Lunii, Piatra Soarelui, Spectrolit si Labradorit Auriu. Piatra Lunii alaturi de Labradorit aduce echilibru emotional si vibratia energiei feminine. In timpul meditatiei, Piatra Soarelui sau Labradoritul Auriu alaturi de Labradorit ajuta la deschiderea chakrelor inferioare. Spectrolitul lucreaza direct cu corpul de Lumina, imbunatatind constientizarea taramurilor superioare.

 
EFECTE TAMADUITOARE. Labradoritul trateaza afectiunile oculare si cerebrale, alunga stresul si regleaza metabolismul. Vindeca raceala, guta si reumatismul. Echilibreaza hormonii si atenueaza durerile menstruale. Labradoritul scade tensiunea arteriala si poate fi folosit ca martor in timpul tratamentul radionic, indicand cauza starii de rau.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Poate fi plasat pe chakra inalta a inimii. Purtand un Labradorit ca pandantiv, ne putem centra in constiinta constanta a multiplelor straturi ale realitatii. Purtat ca inel, Labradoritul imbunatateste trimiterea si primirea impulsurilor tuturor tipurilor de „puteri magice”. Purtat ca si cercei, Labradoritul imbunatateste „auzirea” mesajelor si indrumarilor primite de la ghizii spirituali. Plasat pe cel de-al treilea ochi, Labradoritul faciliteaza viziunile despre viitor, despre trecut si despre multiplele taramuri interioare unde timpul conteaza mai mult, mai putin sau chiar deloc.

 

 

LABRADORITUL GALBEN permite accesul la planurile superioare ale constiintel, imbunatateste procesul de vizualizare, faciliteaza intrarea in starea de transa si trezeste clarviziunea. Are efecte benefice asupra chakrei plexului solar. Labradoritul Galben dezvolta corpul mental si conduce la intelepciune superioara. Vindeca stomacul, ficatul, splina, vezica biliara si glandele suprarenale. Poate fi plasat pe cel de-al treilea ochi, pe plexul solar sau tinut in mana.

 

Urmeaza : LAPIS LAZULI

Advertisements
Anunțuri publicitare

10 gânduri despre „LABRADORITUL – Piatra transformarii care pregateste corpul fizic si Sufletul pentru procesul ascensiunii (Ca,Na)(Al,Si)4O8)

  1. Pingback: ALBITUL – Piatra care aduce pentru fiecare dintre noi un moment de genul „Evrika!” ( NaAlSi3O8) | Gabriel Newman

  2. Pingback: PIATRA SOARELUI – O piatra vesela (Ca,Na)((AI,Si)2Si2O8) | Gabriel Newman

  3. Pingback: ADULARUL (ADULARIA) – Un bun sustinator in incursiunea catre „regele” interior KAlSi3O8 | Gabriel Newman

  4. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie) | Gabriel Newman

  5. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) | Gabriel Newman

  6. Pingback: NUUMMITUL – Piatra de regasire a Sufletului « tiganus ionutz

  7. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Pesti (19 februarie – 20 martie) « tiganus ionutz

  8. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Varsator (20 ianuarie – 18 februarie) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: