Anunțuri publicitare

DIAMANT HERKIMER – SiO2

CARACTERISTICI. Energizează, animă şi promovează creativitatea. Cristal de armonizare putemic, în special pietrele mici şi perfect transparente. Stimulează abilităţile psihice precum clarviziunea, viziunea spirituală şi telepatia, conduce spre dimensiunile superioare, uşurează amintirea viselor şi înţelegerea lor. Stimulează acordul conştient cu planurile spirituale superioare şi cu propriul potenţial. Purifică chakrele şi deschide canalele de circulaţie a energiei spirituale Permite accesul la informaţiile din vieţile anterioare şi recunoaşterea blocajelor sau opoziţia la dezvoltarea spirituală. Facilitează eliberarea şi transformarea, punând în evidenţă obiectivele spirituale. Activează corpul de lumină. Reuneşte oamenii şi îi pune în contact când trebuie să se despartă: fiecare va păstra o piatră. Susţine telepatia, mai ales în etapele iniţiale ale practicii, creând legătura dintre terapeut şi pacient. Posedă o memorie cristalină capabilă să înmagazineze informaţiile în vederea recuperării lor ulterioare, chiar şi de către alte persoane. Unul dintre cele mai puternice cristale pentru neutralizarea poluării electromagnetice sau a radioactivităţii. Blochează stresul geopatic. Cristalele mari sunt excelente pentru a forma reţele în jurul casei sau al patului.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Detoxifiant, protejează împotriva radioactivităţii şi vindecă bolile cauzate de radiaţii. Tratează insomnia indusă de stresul geopatic sau de  poluarea electromagnetică; corectează defectele genetice, anomaliile celulare şi dezechilibrele metabolice,
elimină stresul şi tensiunea din corp. Favorizează amintirea vieţilor anterioare, a răului şi a rănilor vechi ce afectează încă viaţa prezentă. Excelent ca spray sau elixir.

POZIŢIONARE. In pandantive sau cercei (doar pentru perioade scurte de timp). Aşezaţi-l în zona sacrală sau acolo unde este nevoie. Plasaţi-l între dumneavoastră şi sursa de ceaţă electromagnetică sau pulverizaţi-l în cameră.


Diamantul Herkimer fumuriu posedă o energie de ancorare foarte puternică, care vindecă chakra Pământului şi mediul înconjurător, înlăturând poluarea electromagnetică şi stresul geopatic. Formează o reţea în jurul patului, alungând sentimentul de tensiune.
Diamantul Herkimer cu incluziuni de citrin este un antidot excelent pentru oboseala cauzată de energiile negative.

 

 

Urmează : HOWLIT -ul

Advertisements
Anunțuri publicitare

8 gânduri despre „DIAMANT HERKIMER – SiO2

 1. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, BERBEC : 20 MARTIE – 20 APRILIE | Gabriel Newman

 2. Pingback: SAFIRUL GALBEN – „Piatra Prosperitatii” (Al2O3) | Gabriel Newman

 3. Pingback: PALLASITUL – Meteoritul care uneste Mintea si Inima cu Mintea Superioara a Cosmosului si Inima Universului | Gabriel Newman

 4. Pingback: MOLDAVITUL – Un catalizator spiritual SiO2(+Al2O3) | Gabriel Newman

  • Dumnezeu se află în tot și-n toate. Toate sunt Creația Lui.
   Doar Dumnezeu știe ce ne așteaptă pe fiecare dintre noi.
   Noi nu putem decât să ne bucurăm de ceea ce El ne oferă.
   Bucură-te, drag anonim!
   Faptul că îi judeci pe „new-ageişti”, așa cum numești oamenii care gândesc în afara cutiei, nu te face mai plăcut în fața Domnului.
   „Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu judecata cu care judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu măsura cu care măsuraţi, vi se va măsura. De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi bârna din ochiul tău nu o iei în seamă? Sau cum vei zice fratelui tău: Lasă să scot paiul din ochiul tău şi iată bârna este în ochiul meu. Făţarnice, scoate întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.”

 5. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Scorpion(23 otombrie – 21 noiembrie) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: