Anunțuri publicitare

FUCSIT (MUSCOVIT VERDE) – KAl2(Si3Al)O10(OH,F)2

CARACTERISTICI. Permite obţinerea cunoaşterii practice. Canalizează fitoterapia şi remediile holistice. Vă sugerează ce trebuie să faceţi din
punct de vedere holistic şi dă indicaţii despre sănătate şi starea de bine. Ajută la înţelegerea interacţiunii cu ceilalţi şi vă conectează la problemele
esenţiale ale vieţii. In plan psihologic, fucsitul rezolvă problemele de servitute din vieţile anterioare sau din cea prezentă. înlătură tendinţa de martirizare. Excelent pentru cei care devin brusc eliberatori sau salvatori, indiferent dacă este vorba despre o persoană sau un grup, apoi se transformâ în victime. Vă arată cum să fiţi folositori fără să vă implicaţi în lupte pentru putere sau să faceţi apel la falsa modestie. Vă învaţă cum să fiţi utili fără a fi conduşi de sentimentul că „nu sunt atât de bun” şi vă ajută să conştientizaţi propria valoare. Fucsitul vă îndeamnă să faceţi numai ceea ce trebuie pentru sufletul celor din jur şi să fiţi calmi, fără a interveni, în timp ce aceştia învaţă propriile lecţii. Combină dragostea necondiţionată cu cea tenace care spune „este de ajuns”. Util pentru a combate situaţiile în care aveţi impresia că „ajutaţi”, dar de fapt obţineţi o mare satisfacţie psihologică menţinându-l pe celălalt într-o stare de dependenţă. Permite ca două suflete să-şi urmeze propriul lor drum.  Indeosebi util pentru persoana „identificată ca pacient” într-o familie sau grup, asupra căreia sunt proiectate răul şi tensiunea. Aceasta devine
bolnavă sau dependentă în numele familiei sau grupului. Dacă ea doreşte să se facă bine, familia sau grupul o forţează adesea să rămână „bolnavă”
sau dependentă. Fucsitul îi conferă forţa să găsească starea de bine şi să se retragă din conflictul familial sau colectiv. Acest cristal triumfă asupra
dependenţelor şi şantajului emoţional. Permite redobândirea forţei după un traumatism sau o stare de tensiune emoţională.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Măreşte energia cristalelor şi le facilitează transferul. Aduce energia în punctul cel mai de jos, restabilind echilibrul. Elimină blocajele provocate de excesul de energie, dirijând-o prin canale pozitive. Echilibrează nivelul globulelor roşii şi albe, tratează sindromul de tunel carpian şi rănile de efort recurente. îndreaptă coloana vertebrală, măreşte flexibilitatea sistemului musculoscheletal.
POZIŢIONARE. Plasaţi-l unde este nevoie sau ţineţi-l în mână în timpul meditaţiei.

 

Urmează : GALENA

Advertisements
Anunțuri publicitare

7 gânduri despre „FUCSIT (MUSCOVIT VERDE) – KAl2(Si3Al)O10(OH,F)2

 1. Pingback: AVENTURINUL VERDE – Piatra optimismului si a chefului de viata (SiO2) | Gabriel Newman

 2. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, TAUR : 19 APRILIE – 20 MAI | Gabriel Newman

 3. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, BERBEC : 20 MARTIE – 20 APRILIE | Gabriel Newman

 4. Pingback: AVENTURINUL – O piatra extrem de pozitiva (SiO2) | Gabriel Newman

 5. Ma bucur ca au inceput sa apara mai multe saituri care se ocupa de subiectul „Cristale”.
  Totdeauna am cumparat cristalele pe principiul „ispitei”. Chiar daca au acelasi nume, ele nu sunt identice. Cel putin din punct de vedere chimic pot avea o proportie diferita de cationi (calciu, magnezie, siliciu, crom, etc) si cred ca subconstientul este cel mai bun ghid cand vrem sa cumparam unul sau mai multe cristale.
  Descopar ca ce scrie aici despre Fucsit corespunde cu motivele/calitatile pentru care am achizitionat acest mineral, atat pentru mine, cat si pentru altii, fara sa fi citit pana atunci despre proprietatile acestuia. De la un targ din oras am cumparat nu foarte demult 3 cristale de fucsit si cate unul de celestit, muscovit, marcasita si kunzit albastru. Interesant este ca in timp ce alegeam fucsitul mă gandeam că unul (cel putin) il voi face cadou unei prietene, despre care cunostintele comune consideram ca are tendinţa de martirizare si era supusa de catre sot şantajului emoţional. In acea perioada femeia a avut o oferta serioasa de a-si face o noua familie, careia i-a dat curs, insa in prezent lucrurile nu sunt pe un fagas decisiv. Regret putin ca nu mi-am urmat intentia si doua cristale au ajuns la alte persoane, iar al treilea este inca la mine si imi place foarte mult. Poate ca ar fi cazul totusi sa i-l dau. Acesta arata altfel decat se vede in saitul Dvs., arata ca o mică verde cu multe sclipiri, este superb. Arata cam asa, desi sclipirile nu se pot vedea intradevar:
  http://www.gemmyx.com/it/Prodotti/view/slug/fucsite-con-base
  http://www.foro-minerales.com/forum/viewtopic.php?p=71028
  http://www.minfind.com/mineral-75674.html
  In final pot spune ca imi plac multe lucruri din acest sait si mai mult multumesc ca nu trebuie sa recurg la traduceri din saituri in limbi straine.

 6. Pingback: SHUNGITUL – “Diamantul sanatatii” « tiganus ionutz

 7. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Leu (22 iulie – 22 august) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: