Anunțuri publicitare

CELESTITUL (CELESTINA) – Piatra care ne conduce catre o stare de pace interioara infinita (SrSO4)

celestit2CELESTITUL / CELESTINA este un sulfat de strontiu, cu o duritate de 3 – 3.5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem ortorombic. Formeaza cristale tabulare sau prismatice, si poate fi gasit in configuratii masive, fibroase, granulare sau nodulare. De asemenea, poate fi incolor, alb, gri, albastru si unori poate avea si nuante de verde, galben, portocaliu sau brun-roscat. Pe piata, cea mai adesea gasita varietate de Celestit este Celestitul Gri-Albastrui, gasit in Madagascar, care tinde sa se formeze in geode sau clustere. O varietate rara de Celestit, este Celestitul de Ohio, care formeaza cristale tabulare unice gri, albicioase sau gri-albastruie, de pana la 20 de centimetri. Unele dintre aceste cristale sunt partial transparente, iar unele sunt cu doua varfuri. Celestitul Auriu gasit in Estul Europei a devenit foarte popular prin anii ’90, insa acesta a disparut de pe piata.

Celestitul aduce o energie blanda, inaltatoare, care ne ajuta sa ne extindem constiinta pana la nivelurile superioare. Este una dintre cele mai eficiente pietre pentru accesarea taramului angelic si faciliteaza comunicarea cu ingerii pazitori. Stimuleaza chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana, dar si chakrele eterice, cele situate deasupra capului. Este o piatra delicata, atat fizic cat si energetic. Pe masura ce ne extindem constiinta, Celestitul ne face sa simtim mai degraba ca plutim pe un nor, decat ca zburam cu o racheta.

Celestitul are o vibratie foarte inalta si este considerat o Piatra a Noii Ere. Transmite o energie divina si conduce catre o stare infinita de pace interioara. Stimuleaza clarvederea, amintirea viselor si calatoriile extracorporale. Acest cristal extrem de frumos promoveaza puritate inimii si atrage norocul. Conduce la echilibru si la armonie. Starea profunda de pace pe care o confera faciliteaza rezolvarea conflictelor si mentinerea unei atmosfere armonioase in perioadele de stres. Celestitul poate imbunatati relatiile disfunctionale prin crearea dorintei de negociere si de pace. Este o piatra care atrage creativitatea, recomandata indeosebi artistilor.celestit

Celestitul este un aliat minunat care stimuleaza simtul spiritual si conexiunea cu taramurile ceresti si cu Ghidarea Divina. Indiferent de culoarea acestuia, usureaza tranzitia catre starea de meditatie, timp in care suntem perfect constienti de intregul proces. Frecventa Celestitul Gri-Albastrui ne ajuta sa ne conectam cu taramul angelic si cu sursa Vindecarii Divine. Ne invata valoarea rabdarii si a increderii depline in intregul proces Divin. Activeaza rapid cel de-al treilea ochi si imbunatateste viziunile si visele.

Celestitul Gri-Albastrui se gaseste in primul rand sub forma de clustere, iar aceste clustere sunt perfecte pentru dormitor si pentru spatiul de meditatie sau de relaxare. Clusterele de Celestit sunt o sursa enorma de energii pozitive, curatand mediul inconjurator de negativitate. Vibratiile clusterului radiaza in toate directiile si este foarte bine sa-l avem in preajma, chiar daca intr-un fel este mai putin util pentru vindecare sau meditatie, cele doua procese cerand concentrare asupra unor anumite zone, chakre sau puncte energetice de pe meridiane. Pentru vindecare sau meditatie, cristalele unice sau cristalele tabulare de Celestit de Ohio sunt recomandate.

celestit-auriuCelestitul Auriu, chiar daca este foarte greu de gasit, este o piatra excelenta pentru cel de-al treilea ochi, ajutandu-ne sa experimentam viziuni interioare profunde. Aceasta varietate activeaza rapid chakra coroana, ducand constiinta pe niveluri mult superioare. Vibratia Celestitului Auriu ne ajuta sa intram rapid in starea meditativa. Este extrem de util pentru infectii sau pentru atasamentele eterice negative. Celestitul Auriu este de ajutor in cazul problemelor celui de-al treilea ochi, atunci cand avem nevoie de asistenta spirituala pentru a invata cum sa ne folosim corect puterile sau cum sa ni le asumam intru totul.

In plan spiritual, toate varietatile de Celestit sunt apreciate pentru sustinerea pe care o ofera in deschiderea celui de-al treilea ochi si a chakrei coroana. Celestitul Gri-Albastrui actioneaza asupra celui de-al treilea ochi, imbunatatind viziunile interioare si abilitatile intuitive. Celestitul Auriu este aliniat cu ckara coroana si imbunatateste conexiunea cu Sursa Divina. Inlatura atasamentele negative si curata campul auric.

In plan emotional, Celestitul Gri-Albastrui aduce o stare de calm, de echilibrare si apoi de inaltare in intregul corp emotional. Ne ajuta sa ne simtim in siguranta si protejati, sustinandu-ne ulterior sa depasim fricile, suspiciunile si paranoia. Celestitul Auriu ne ajuta sa devenim optimisti, energici si chiar euforici.  celestit

In plan psihologic, Celestitul confera putere, dar si blandete. Trezeste dorinta de a avea noi experiente, dar si o pace interioara fara egal. Amplifica increderea in intelepciunea infinita a Divinitatii.

In plan mental, Celestitul calmeaza si ascute mintea, alunga grijile si promoveaza claritatea mentala si comunicarea fluenta. Imbunatateste capacitatea analitica si intelegerea ideilor complexe. Aceasta piatra pune la unison intelectul cu instinctul si promoveaza echilibrul mental.

In plan fizic, Celestitul, fiind la origine un sulfat, ajuta la eliminarea infectiilor si a atasamentelor de orice fel. Curata campul auric, stimuland in acelasi timp intregul sistem energetic al corpului si dinamizand metabolismul.

EFECTE TAMADUITOARE. Celestitul are mari puteri vindecatoare. Inlatura durerea si o inlocuieste cu iubire. Trateaza afectiunile oculare si auditive, elimina toxinele si restabileste ordinea la nivel celular. Relaxeaza tensiunile musculare si calmeaza agitatia mentala. La fel ca toate cristalele albastre, Celestitul deschide si vindeca chakra gatului si afectiunile asociate cu aceasta. Celestitul Gri-Albastrui vindeca infectiile oculare si vederea slabita. Celestitul Auriu stimuleaza digestia, echilibreaza apetitul si incurajeaza slabirea. Vindeca afectiunile rinichilor si infectiile tractului urinar.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. In timpul meditatie poate fi asezat pe cel de-al treilea ochi sau pe chakra coroana. Intr-o incapere, o geoda sau un cluster de Celestit  ridica frecventa acesteia si o transforma intr-un mediu proprice meditatiei, vindecarii si cunoasterii de sine. Plasat pe cel de-al treilea ochi, Celestitul deschide un canal de comunicare cu energiile universale. Conduce la viziunea coexistentei pasnice cu intreaga creatie si la o armonie absoluta. Nu este recomandat sa fie tinut la soare mult timp, deoarece isi pierde din culoare.

Advertisements
Anunțuri publicitare
%d blogeri au apreciat: