Anunțuri publicitare

BOJI- Fe2O3.nH2o + FeS2

CARACTERISTICI. Piatră de susţinere dintre cele mai eficace, face posibilă revenirea cu blândeţe pe Pământ şi în corp, ancorând în prezent, mai ales după o lucrare într-o altă dimensiune spirituală. Extrem de utilă pentru cei cărora le este greu să se implice în profunzimea încarnării. Piatră puternic protectoare, de ajutor în eliminarea blocajelor. Pietrele netede au energie feminină, cele neregulate, masculină.
Echilibrante şi energizante, o pereche de astfel de pietre armonizează energia masculină-feminină în corp şi aliniază chakrele şi corpurile subtile.
Datorită puternicei sale conexiuni terestre, acest cristal este benefic plantelor şi culturilor, dar riscă să se dezintegreze dacă este lăsat pe sol
sau în aer liber.
In plan psihologic, pune în evidenţă blocajele pe toate planurile. Elimină emoţiile închistate, vindecă amintirile dureroase, indică modelele negative de gândire şi comportamentele de autoapărare care trebuie modificate. Atacând cauza indispoziţiei psihosomatice, îndepărtează blocajele corpului fizic şi ale corpurilor subtile. Dacă ţineţi o piatră Boji în mână, vă aliniază cu umbra dumneavoastră, aducând la suprafaţă calităţi refulate pentru a le pune în libertate cu blândeţe şi a profita de ele.
In plan fizic, stimulează circulaţia energiei de-a lungul meridianelor corpului. î

In plan mental, atrage atenţia asupra amprentelor mentale şi a ordinelor hipnotice din trecut.
Stabilizator emoţional, această piatră are puterea de a determina realizarea în primul rând a lucrurilor necesare.
EFECTE TĂMĂDUITOARE. Vindecă blocajele energetice, atenuează durerea şi favorizează regenerarea ţesuturilor. Utilă când energia fizică este scăzută sau în cazul bolilor incurabile. In plan subtil, realiniază chakrele, repară „găurile” corpului auric  şi reîncarcă cu energie.
POZIŢIONARE. Ţineţi o pereche de pietre Boji în mâini timp de zece minute sau puneţi-le pe punctul blocat sau dureros. Creează o reţea în jurul persoanei care meditează.

Boji albastru are o vibraţie spirituală foarte mare, care ancorează. Foarte util în timpul experienţelor extracorporale, facilitează călătoria şi protejează corpul până la întoarcerea sufletului.

 

 

Urmeaza : CALCITUL

Advertisements
Anunțuri publicitare

10 gânduri despre „BOJI- Fe2O3.nH2o + FeS2

  1. Buna,
    imi doresc foarte mult o pereche de pietre boji, ma puteti ajuta? Am cautat pe cateva site-uri care vand cristale dar nu am gasit nimic, multumesc.
    Felicitari pentru blog!

  2. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Scorpion(23 otombrie – 21 noiembrie) « tiganus ionutz

  3. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Leu (22 iulie – 22 august) « tiganus ionutz

  4. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Varsator (20 ianuarie – 18 februarie) « tiganus ionutz

  5. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Taur (21 aprilie – 21 mai) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: