Anunțuri publicitare

AZEZTULITUL – Cristalul cu o vibratie extrem de pura (SiO2)

 

AZEZTULITUL, din punct de vedere chimic, este o varietate de Cuart, cu o duritate de 7 pe scara Mohs, care cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Daca nu ar fi fost energiile sale iesite din comun, probabil ca nimeni nu ar fi dat atentie acestor cristale greu de definit. Sunt incolore, albe sau un amestec din cele doua, iar formele sale sunt neregulate. Azeztulitul original, care este si cel mai puternic, provine dintr-o unica descoperire facuta in Carolina de Nord, in jurul anului 1970. Dupa treizeci de ani, un al doilea depozit a fost descoperit in Vermont. Azeztulitul de Vermont are energii mai putin intense, mai blande, desi ambele pietre vibreaza pe aceeasi frecventa. Numele de Azeztulit provine de la cuvantul „Azez” care pare sa insemne Lumina fara Nume, cat si intruchiparea acestei Lumini in Univers, care este Marele Soare Central. Piatra de Azeztulit nu faciliteaza doar comunicarea cu civilizatia Azez, formata din fiinte interdimensionale, ci contine si canalizeaza energia Luminii fara Nume si a manifestarii ei prin Marele Soare Central.

Bolile de pe planeta noastra sunt rezultatul anumitor frecvente de Lumina, unde luminoase pe care noi le blocam la nivel celular cu scuturi formate din idei preconcepute si contractand tipare emotionale. Constiinta noastra celulara este, prin urmare, in imposibilitatea de a invata in mod corespunzator si de a se extinde, ceea ce provoaca imbolnaviri. Azeztulitul poarta energii si frecvente de Lumina care ajuta la inlaturarea scuturilor si a blocajelor, vindecand boli si ajutand la reintinerirea si expansiunea celulara.

Azeztulitul ne vorbeste despre realitatile alternative. Ca oameni, in planul fizic, locuim intr-o banda foarte ingusta a realitatii. Este ca si cum am umbla pe acest Pamant purtand ochelari de cal si nu suntem capabili sa vedem profunzimea incredibila si frumusetea tuturor nivelurilor de realitate care ne inconjoara. Azeztulitul a fost trimis ca aliat pentru a ne ajuta sa ne conectam cu celelalte taramuri din jurul nostru, permitandu-ne sa ne deschidem la adevaratele proportii ale perceptiei de care suntem capabili.

Apropiata Era a Luminii presupune deschiderea noastra catre aceste niveluri mai extinse ale realitatii. Inseamna reconectarea noastra cu sursa de energie care exista dincolo de noi toti. Azeztulitul poarta aceasta energie si, cand rezonam cu el, ne impartaseste o astfel de perspectiva largita. Din aceasta legatura vom castiga o mai mare intelepciune si intelegere asupra fiintelor care suntem cu adevarat : fiinte de Lumina.

Pe masura ce vibratiile planetei vor creste treptat, va exista un punct de tranzitie la care se va produce un fel de salt cuantic. Azeztulitul, datorita calitatilor sale interdimensionale, este deja in contact cu starea vibrationala aflata dincolo de respectivul salt cuantic. In timp ce Pamantul se aproprie de tranzitie, Azeztulitul va emana tot mai mult din energiile noii stari superioare ce va urma. Momentul pentru care a fost initial proiectat Azeztulitul se apropie cu repeziciune, iar cei destinati sa lucreze cu el vor fi puternic atrasi de el.

Omenirea a trecut din pantece in canalul de nastere. Acesta este momentul cu cel mai mare potential, dar si cu cel mai mare pericol. Se cuvine ca toti cei care sunt in cunostinta de cauza sa isi intensifice eforturile pentru a impamanta Lumina pe Pamant, astfel incat transformarea sa poata avea succes. Nu trebuie sa lasam aparentele sa ne inspaimante.

Azeztulitul este o piatra care este in mod clar in armonie cu taramurile vibrationale superioare. Umple corpul energetic cu Lumina spirituala si ne permite sa devenim adevarate faruri ale Luminii in aceasta lume. Se spune ca nu are deloc nevoie de purificare si radiaza intotdeauna un sentiment placut de bucurie si seninatate sigura ce pare invulnerabila in fata turbulentelor vietii de zi cu zi. Azeztulitul ne face sa ne simtim ca niste ferestre prin care trece Lumina taramurilor superioare.

 

 

Cristal rar si purtator al Luminii, Azeztulitul este clar o piatra a Noii Ere. Are o vibratie extrem de pura, una dintre cele mai rafinate din intregul regn mineral, si permite punerea la unison cu cele mai inalte frecvente. Azeztulitul dezvolta constiinta si ne ajuta sa emanam vibratii pozitive, care le pot fi de folos celor din jur. Acest cristal trebuie folosit cu atentie, mai ales daca nu sunteti obisnuiti sa lucrati in planurile spirituale aflate pe frecventele cele mai inalte. Schimbarea starii de constiinta pe care o induce este foarte puternica si poate avea efecte secundare neplacute, atat timp cat nu este pe deplin asimilata. Tocmai de aceea este de preferat sa va pregatiti calea folosind mai intai alte cristale cu efecte spirituale, precum Ametrinul sau Acvamarinul. Vechile tipare trebuie eliminate, iar purificarea emotionala trebuie sa fie desavarsita inainte de a face tranzitia la noua stare de constiinta pe care o faciliteaza acest cristal. Azeztulitul opac are o vibratie mai putin elevata si de aceea, aceasta etapa de tranzit poate fi utila inainte de a lucra cu ale cristale de Azeztulit mai transparente.

 

 

In plan spiritual, Azeztulitul faciliteaza meditatia, inducand instantaneu o stare de spirit care transcende mintea si asigurand o spirala protectoare in jurul corpului fizic. Stimuleaza trezirea puternicei energii Kundalini si urcarea acesteia de-a lungul coloanei vertebrale. Piatra a viziunii si a inspiratiei, Azeztulitul deschide chakra celui de-al treilea ochi, chakra coroana si cele superioare acesteia, permitand accesul la cele mai inalte lumi spirituale. Asigura primirea unei calauziri spirituale provenite din viitor, ajutandu-ne sa luam decizii importante.

Azeztulitul activeaza punctele ascensiunii situate de-a lungul coloanei vertebrale : la baza acesteia, la mijlocul regiunii abdominale si in centrul creierului, permitand intrarea intr-o stare de constiinta mai inalta, in timp ce ramanem centrati in corpul fizic. Plasat pe cel de-al treilea ochi, ne ajuta sa vedem viitorul.

EFECTE TAMADUITOARE. In plan fizic, Azeztulitul trateaza cancerul, dezechilibrele la nivel celular si inflamatiile. Ii ajuta pe suferinzii de boli cronice prin revitalizarea scopurilor lor si prin restaurarea puterii vointei. In cea mai mare parte, efectele terapeutice ale Azeztulitului opereaza la nivel spiritual, prin conexiunea chakrelor cu realitatile superioare si prin facilitarea schimbarii frecventei de vibratie.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat, insa intuitiv vom simti sa il asezam pe cel de-al treilea ochi sau pe chakra coroana.

Advertisements
Anunțuri publicitare

45 de gânduri despre „AZEZTULITUL – Cristalul cu o vibratie extrem de pura (SiO2)

 1. Pingback: AURALITUL-23 – Piatra Regenerarii si a Reintineririi | Gabriel Newman

 2. Pingback: ANHIDRITUL – (CaSO4) | Gabriel Newman

 3. Pingback: APATITUL VERDE – Un tonic spiritual excelent Ca5(PO4)3(OH,F,Cl) | Gabriel Newman

 4. Pingback: CELE 12 CRISTALE SINERGICE : CUARTUL SATYALOKA, MOLDAVITUL, FENACITUL, BROOKITUL, DANBURITUL, AZEZTULITUL, NATROLITUL, HERDERITUL, SCOLECITUL, TANZANITUL, PETALITUL si TECTITA TIBETANA | Gabriel Newman

 5. Pingback: BROOKITUL – Piatra care ne invata sa traim idealurile spirituale (TiO2) | Gabriel Newman

 6. Pingback: TECTITA TIBETANA – Samanta evolutiei spirituale (SiO2) | Gabriel Newman

 7. Pingback: PIATRA AZUMAR – „Oceanul albastru” al Regatului Mineral | Gabriel Newman

 8. Pingback: DISTENUL / CIANITUL – O piatra a puntilor de Lumina (Al2SiO5) | Gabriel Newman

 9. Pingback: DUMORTIERITUL – Piatra care ne invata sa indepartam orice obstacol si sa iesim la Lumina Al7BO3(SiO4)3O3 | Gabriel Newman

 10. Pingback: STIBNITUL – Piatra care detine puterea lumii de dincolo (Sb2S3) | Gabriel Newman

 11. Pingback: AVENTURINUL ALBASTRU – O piatra a autodisciplinei si a fortei interioare (SiO2) | Gabriel Newman

 12. Pingback: AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2) | Gabriel Newman

 13. Pingback: AMETRINUL – Puntea de legatura dintre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei (SiO2) | Gabriel Newman

 14. Pingback: ALBITUL – Piatra care aduce pentru fiecare dintre noi un moment de genul „Evrika!” ( NaAlSi3O8) | Gabriel Newman

 15. Pingback: CUARTUL SATYA MANI – Piatra Adevarului Spiritual | Gabriel Newman

 16. Pingback: MERLINITUL MISTIC – Piatra care ne ajuta sa descoperim cei care suntem cu adevarat | Gabriel Newman

 17. Pingback: CUARTUL CU LITIU – Cristalul care ne invata sa ne predam vointei Divine (Sio2 + Li) | Gabriel Newman

 18. Pingback: CUARTUL NEGRU TIBETAN – Aducatorul Luminii (SiO2) | Gabriel Newman

 19. Pingback: CUARTUL TANZAN AURA – Activatorul Chakrei Steaua Sufletului (SiO2 + In, Nb, Au) | Gabriel Newman

 20. Pingback: SERPENTINUL – Piatră de înrădăcinare (Mg,Fe,Ni,Al,Zn,Mn)2-3(Si,Al,Fe)2O5(OH)4 | Gabriel Newman

 21. Pingback: AMETISTUL, „CUARTUL VIOLET” – Piatra de Inceput SiO2+(Al, Fe, Ca, Mg, Li, Na) | Gabriel Newman

 22. Pingback: SAFIRUL ALB – Piatra care intareste „Puterea Spiritului” (Al2O3) | Gabriel Newman

 23. Pingback: RUBELITUL (TURMALINA ROSIE) – Activatorul profund al Chakrei Inimii Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO 3)3 (OH)3(OH) | Gabriel Newman

 24. Pingback: MORGANITUL – „Smaraldul Roz” care deschide inima la un alt nivel (Be3Al2Si6O18 cu ioni de mangan) | Gabriel Newman

 25. Pingback: AGATUL SALVIE – O piatra care mentine constienta conexiunea cu ghizii spirituali (SiO2) | Gabriel Newman

 26. Pingback: PIATRA NEBULA – Nebuloasa Regatului Mineral | Gabriel Newman

 27. Pingback: CROCOITUL – Activatorul concomitent al Radacinii, al Inimii si al Coroanei (PbCrO4) | Gabriel Newman

 28. Pingback: AEGIRINUL – O piatra extrem de protectoare NaFe3+[ Si2O6] | Gabriel Newman

 29. Pingback: MOLDAVITUL – Un catalizator spiritual SiO2(+Al2O3) | Gabriel Newman

 30. Pingback: CRIOLITUL – Chintesenta noii constiinte care strabate tacut umanitatea si care este destinata sa tranforme lumea (Na3AlF6) | Gabriel Newman

 31. Pingback: PIATRA CREEDIT – Un activator rapid al chakrelor superioare Ca3Al2(SO4)(F,OH)10•2(H2O) | Gabriel Newman

 32. Pingback: ADULARUL (ADULARIA) – Un bun sustinator in incursiunea catre „regele” interior KAlSi3O8 | Gabriel Newman

 33. Pingback: HERDERITUL – O unealta extrem de puternica pentru evolutia umana – CaBe(PO4)(F,OH) | Gabriel Newman

 34. Pingback: CITRINUL (PIATRA CAIRNGORM) – O piatra energizanta si puternic creativa (SiO2) | Gabriel Newman

 35. Pingback: BARITINA / BARITUL – O piatra a transformarii (BaSO4) | Gabriel Newman

 36. Pingback: CUARTUL SATYALOKA – Un cuart cu o vibratie foarte inalta (SiO2) | Gabriel Newman

 37. Pingback: STILBITUL – Piatră puternic creativă (NaCa2Al5Si13O36·14H2O) | Gabriel Newman

 38. Pingback: LABRADORITUL AURIU – Piatra care ne invata sa “Ne jucam cu FOCUL” (Ca,Na)[Al(Al,Si)Si2O8] « Gabriel Newman

 39. Puteti cauta azeztulit, nuumit si alte cristale autentice, in magazinul Tropic Gifts Concept. Se afla in HomeDesign Mall vis-a-vis de stadionul Steaua, cartierul Ghencea.
  In prealabil puteti sa va interesati telefonic. Au cont pe facebook.
  Cred ca vi le pot trimite si prin curier rapid, desi este de preferat sa le alegeti personal.
  Sanatate!

 40. si eu sunt o iubitoare de cristale si am cateva pe care le” ingrijesc” dar sunt unele pecare nu le am si nu stiude unde le pot procura de exemplu melanit moldavitul poti sama ajuti …..unde as putea gasi?

 41. As gasi undeva de vanzare un cristal de azeztulit? Eu iubesc mult cristalele, cred in puterea lor si am acum mare nevoie de un astfel de cristal pentru sotul meu de 42 de ani care are cancer la gat. Cand am citit despre efectele acestui cristal am stiut si am simtit ca sotul meu are nevoie de el. N-am gasit pe internet de vanzare…

  • Buna Dana,

   Ma bucur mult sa intalnesc inca pe cineva care iubeste mult cristalele. Credinta iar este un „ingredient” foarte important. Inseamna ca putem trece direct la treaba.
   Insa inainte de toate,imi poti spune daca si sotul tau are aceeasi credinta si iubire fata de cristale? Sau macar este deschis catre „Schimbare”? Daca raspunsul e „Nu” atunci ne vom lovi de niste bariere ale lui care numai cu acordul lui tpot fi indepartate. Nu avem voie sa facem nimic pentru nimeni pentru ca intervine Liberul Arbitru al fiecaruia.
   Daca nu le va accepta nu trebuie insistat. Eu ti-as recomanda,pana gasim azeztulit, sa ii cumperi un pandant cu Ametist sau cu Lapis-lazuli pe care sa il poarte la gat,sau chiar si o Turmalina albastra. As opta si pentru un Melanit(un granat negru) care are o energie mai masculina.Mai poti incerca si un Sugilit. Toate aceste pietre mi-au venit acum in minte si se gasesc mai usor. Iti recomand cu multa caldura aceste cristale si va doresc numai bine.

   Bucurati-va de tot ce vi se intampla pentru ca toate sunt inspre binele nostru.

   Gabriel Ionut

   • Buna Ionut,

    Si multumesc pentru raspuns. Cristalele sunt prietenii mei cei mai buni si cred cu toata puterea in energia lor si in puterea lor de a ne ajuta. Sotul meu e putin mai sceptic fata de cristale, dar cred ca e pregatit pentru schimbare, intrucat accepta critalele in viata noastra, chiar a purtat o bratara de cuart roz pe care i-am daruit-o cand am simtit ca e deznadajduit si ca are nevoie de un sprijin suplimentar in lupta cu boala, pe langa sprijinul meu, ca sa accepte incercarea ce i s-a dat si sa invete lectia ce trebuie sa o invete, sa vrea sa mearga mai departe, sa lupte sa se schimbe ca sa se vindece . Cateodata ma surprinde cand ma incurajeaza sa cumpar vreun cristal care imi face cu ochiul, sau mi-a facut cadou un pandantiv felie de agat albastru dantela pe care il folosim pentru dureri de cap punandu-l pe frunte. Voi cauta o turmalina albastra sau un lapis-lazuli, sau poate un malachit.
    Multumesc pentru vastele informatii pe care ni le oferi legat de cristale, am citit aici multe lucruri noi despre cristale pe care le cunosteam sau de care nu auzisem pana acum. Cred ca nu noi alegem cristalele ci ele ne aleg pe noi si pentru cei care simt chemarea lor si le percep vibratiite, vor fi un ajutor pentru schimbarile spirituale ce ne asteapta. Cristalele ii ajuta pe cei care le iubesc si le vor inlesni drumul spre inaltarea spirituala pe care ni-l dorim fiecare dintre noi, sper.
    Azeztulitul e piatra a carei chemare o percep eu si stiu ca intr-o buna zi cand sotul meu va fi pregatit, va veni in viata lui.
    Mai am o nelamurire: pietrele moqui prezentate de tine, sunt aceleasi cu pietrele boji?

    Sa ai o viata linistita si muzica cristalelor de care vorbesti cu atata drag, ca despre niste buni prieteni, sa-ti lumineze sufletul.

    Dana

 42. Pingback: NUUMMITUL – Piatra de regasire a Sufletului « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: