Anunțuri publicitare

AVENTURINUL – O piatra extrem de pozitiva (SiO2)

aventurin-verdeAVENTURINUL este un membru al familiei Cuartului, un dioxid de siliciu cu o duritate de 7 pe scara Mohs. Aventurinul este un Cuart criptocristalin care cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Numele sau provine din italiana, de la a ventura, o varietate de sticla descoperita in jurul anului 1700. Numele i-a fost ales datorita asemanarii cu aceasta sticla. Exista trei varietati de Aventurin : Aventurinul Verde, Aventurinul Albastru si Aventurinul Rosu. Culoarea verde este data de prezenta particulelor de Fucsit din Cuart, cea rosie se datoreaza incluziunilor de Hematit, iar cea albastra este data de incluziunile silicatilor de cupru. Cele mai consistente depozite de Aventurin se gasesc in Brazilia, India si Rusia.

aventurin-rosuAventurinul este o piatra foarte pozitiva a prosperitatii. Are o conexiune puternica cu lumea spiritelor naturii si este folosit pentru protectia gradinilor si a caselor impotriva stresului geopatic. Este o piatra care protejeaza impotriva poluarii. In plus, cristalul protejeaza de orice situatie negativa, dandu-i o conotatie pozitiva.

In plan spiritual, Aventurinul protejeaza chakra inimii, chiar si impotriva vampirismului energetic.

In plan psihologic, Aventurinul intareste calitatile de lider si stimuleaza luarea deciziilor. Promoveaza compasiunea, empatia si perseverenta. Conduce in trecut, pentru a gasi cauzele reale ale dezechilibrelor din prezent. Aceasta piatra elimina balbaitul si nevrozele severe, scotand la lumina cauzele profunde ale acestor conditii. Stabilizeaza starea mentala, stimuleaza perceptia si sustine creativitatea.

In plan emotional, Aventurinul vede pretutindeni alternative si posibilitati, indeosebi atunci cand acestea sun prezentate de alte persoane. Creeaza o rezonanta mai buna intre corpul intelectual si cel emotional. Calmeaza furia si starea de iritare. Stimuleaza recuperarea emotionala si incurajeaza viata traita din toata inima. aventurin-albastru

In plan fizic, Aventurinul promoveaza bunastarea. Regleaza procesul de crestere de la nastere pana la varsta de 7 ani. Echilibreaza energia masculina si cea feminina si incurajeaza regenerarea inimii.

EFECTE TAMADUITOARE. Aventurinul are efecte benefice asupra timusului, asupra tesuturilor conjunctive si asupra sistemului nervos. Echilibreaza tensiunea arteriala si stimuleaza metabolismul. Reduce nivelul de colesterol si previne arterioscleroza si atacurile de cord. Are efecte antiinflamatorii. Alina eruptiile cutanate si alergiile, usureaza migrenele si vindeca ochii. Trateaza glandele suprarenale, plamanii, sinusurile, inima, sistemul muscular si cel urogenital. Sub forma de elixir, vindeca probleme pielii.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Un Aventurin plasat pe corp absoarbe ceata electromagnetica. Lipit de telefonul mobil, protejeaza impotriva radiatiilor acestuia.

Advertisements
Anunțuri publicitare

12 gânduri despre „AVENTURINUL – O piatra extrem de pozitiva (SiO2)

 1. Pingback: Chakrele principale si cateva cristale specifice | Templul Unimii @lauradinu.ro

 2. Pingback: CALCEDONIA – O piatra plina de afectiune SiO2 | Gabriel Newman

 3. Pingback: AVENTURINUL ROSU – Piatra care ne invata increderea in sine(SiO2) | Gabriel Newman

 4. Pingback: AVENTURINUL ALBASTRU – O piatra a autodisciplinei si a fortei interioare (SiO2) | Gabriel Newman

 5. Pingback: AVENTURINUL VERDE – ingeripepamant

 6. Pingback: AVENTURINUL VERDE – Piatra optimismului si a chefului de viata (SiO2) | Gabriel Newman

 7. Pingback: Semnificatia chakrelor si cateva pietre specifice fiecarei chakre

 8. Pingback: TURMALINA VERDE (VERDELIT) – O piatra strans legata de inima fizica Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH) | Gabriel Newman

 9. Pingback: SMARALDUL – Piatra iubirii implinite (Al2Be3Si6O18, cu ioni de crom si vanadiu) | Gabriel Newman

 10. Pingback: SHUNGITUL – “Diamantul sanatatii” « tiganus ionutz

 11. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Balanta(23 septembrie – 22 octombrie) « tiganus ionutz

 12. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Berbec(21 martie – 9 aprilie) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: