Anunțuri publicitare

ARAGONITUL – Piatra stabilizarii atat pentru noi, cat si pentru Pamant (CaCO3)

ARAGONITUL este un carbonat de calciu, cu o duritate de 3.5 – 4 pe scara Mohs. Acesta este de diferite culori – alb, gri, rosiatic, verde-galbui si albastru. Aragonitul cristalizeaza in sistem ortorombic si poate forma cristale prismatice, concretiuni, stalactite sau alte forme. Acesta poate fi cretos, fibros, translucid sau transparent, cu mici proeminente distincte ca niste mici sateliti. Aragonitul formeaza scheletul unor organisme marine, vii sau fosilizate recent. Aragonitul Rosu se gaseste in Molina de Aragon, Spania.  Cele mai utilizat in scopuri metafizice sunt Aragonitul Stea, care se gaseste in Maroc si Aragonitul Albastru, gasit de curand in China. Aragonitul se mai gaseste si in Italia, Grecia, Austria, Marea Britanie, Cehia, Namibia, Mexic, Peru, Pakistan si Statele Unite ale Americii.

Aragonitul este o piatra  de centrare in planul fizic, cu o mare capacitate de vindecare a Pamantului. Avand o mare rezonanta cu Pamantul, incurajeaza conservarea si reciclarea. Blocheaza stresul geopatic si purifica liniile telurice blocate, chiar si de la mare distanta. Datorita capacitatii sale de a centra energiile fizice, este util in perioadele de stres. Aragonitul stabilizeaza chakra radacina si cea a Pamantului, aprofundand conexiunea cu acesta. Reaminteste cu blandete de copilarie sau de vietile anterioare si permite explorarea trecutului.

In plan spiritual, Aragonitul stabilizeaza dezvoltarea spirituala in cazurile in care pierdem controlul asupra ei. Calmeaza si restabileste echilibrul, pregatind mintea pentru meditatie prin ridicarea frecventei la un nivel superior.

In plan psihologic, Aragonitul amplifica rabdarea si acceptarea si reduce sensibilitatea excesiva. Este o piatra excelenta pentru cei care cer mult prea mult de la ei insisi. Energia sa pragmatica incurajeaza disciplina si increderea, conducand la o viziune pragmatica asupra vietii.

In plan mental, aceasta piatra imbunatateste concentrarea asupra actiunilor in curs si confera flexibilitate si toleranta mintii. Permite buna intelegere a cauzelor problemelor si a diferitelor situatii.

In plan emotional, Aragonitul alunga mania si stresul emotional, conferind putere si sprijin.

In plan fizic, Aragonitul ne ajuta sa ne simtim confortabil si sa simtim o stare de foarte bine in intregul corp. Combate dezechilibrele fizice, indeosebi ticurile si spasmele nervoase datorate unei stari de agitatie interioara. Este prin excelenta o piatra a stabilizarii, care centreaza energiile in corpului fizic.

EFECTE TAMADUITOARE. Aragonitul incalzeste extremitatile si energizeaza corpul fizic. Vindeca boala Raynaud si frisoanele. Trateaza oasele, imbunatateste absorbtia calciului si restabileste elasticitatea discurilor vertebrale. Amelioreaza durerile in general si opreste spasmele musculare nocturne. Imbunatateste sistemul imunitar si regleaza procesele fiziologice care se deruleaza prea rapid. Este extrem de util pentru revenirea cu picioarele pe pamant atunci cand suntem cu capul in nori.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Pentru a combate agitatia din timpul noptii, poate fi pus sub perna. Poate fi purtat ca pandantiv pentru impamantare si echilibrare. Elixirul de Aragonit poate fi pus in apa de baie. Aragonitul poate fi plasat pe o harta pentru vindecarea liniilor de stres ale Pamantului.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „ARAGONITUL – Piatra stabilizarii atat pentru noi, cat si pentru Pamant (CaCO3)

  1. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: