Anunțuri publicitare

APOFILITUL – Piatra Vindecarii (K,Na)Ca4Si8O20(OH,F)·8H2O

apofilit;,APOFILITUL este un silicat hidratat de sodiu si calciu, cu o duritate de 5 pe scare Mohs. Cristalizeaza in sistem tetragonal. Apofilitul este de obicei incolor, alb sau gri. Exista insa si specimene mai rare de culoare verde. Apofilitul formeaza de obicei cristale cubice sau piramidale. Majoritatea specimenelor de pe piata sunt din India, in special din Poona si Nasik. Apofilitul se gaseste si in Italia, Germania, Canada, Islanda, Groenlanda si Brazilia.

Toate varietatile de Apofilit poarta vibratia taramurilor superioare – de la cel devic, la cel angelic – si sunt buni sustinatori pentru atingerea acestor realitati care coexista cu realitatea noastra, cea de toate zilele. Aceasta orbire spirituala, de care cei care folosim cristalele incercam sa ne vindecam, este unul dintre motivele pentru care oamenii de stiinta vad materia ca fiind fara viata si fara constiinta. Odata ce valul a fost ridicat, putem vedea toate lumile, interioare sau exterioare, pline de viata si constientizare inteligenta. Apofilitul este una dintre cele mai puternice unelte din regatul mineral care poate ajuta la ridicare acestui val de pe vederea spirituala.

 

 

apofilit;.,

Atat Apofilitul Incolor, cat si Apofilitul Verde sunt legate de elementul Aer, Apofilitul Verde purtand si energia elementului Pamant. Ca toate celelalte pietre care poarta energia elementului Aer, Apofilitul stimuleaza chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana, activand Mintea Superioara si imbunatatind abilitatile psihice si parapsihice.

Apofilitul este o piatra excelenta pentru inlaturarea blocajelor de la nivelul chakrei coroana. Sustine o deschidere blanda a acestui centru energetic, situat in crestetul capului, conectandu-ne cu sursa spirituala si extinzandu-ne constiinta. Apofilitul este si un excelent sustinator in timpul meditatiei. Ne ajuta sa inlaturam toate gandurile care ne distrag atentia si ne invata sa inlaturam atitudinea egocentrista asupra evenimentelor.

 

 

apofili;,.Cristalele de Apofilit sunt mini-temple dedicate vindecarii si iluminarii Pamantului si a copiilor acestuia. Meditatia cu un Apofilit ne ajuta sa percepem interconexiunea dintre tot si toate, dar si sa ne descoperim rolul existentei pe Pamant.

Datorita continutului mare de apa, Apofilitul conduce perfect energia si permite accesul la Arhivele Akashice (inregistrarile tuturor lucrurilor care s-au intamplat si care se vor intampla vreodata, inclusiv informatiile despre vietile anterioare). Prezenta sa intr-o camera amplifica toate energiile pozitive, intrucat este un transmitator foarte puternic al vibratiilor.

 

 

piramida apofilit

Apofilitul creeaza o conexiunea constienta intre planul fizic si cel spiritual, permitand transmiterea informatiilor din lumile spirituale catre lumea fizica si invers. In timpul experientelor extracorporale, mentine o puternica legatura cu corpul fizic, permitand transmiterea informatiilor dinspre lumile vizitate catre lumea fizica si pastrarea lor in memorie. Aceasta piatra cu valente profund spirituale trezeste clarviziunea, stimuleaza intuitia si permite accesul la cunoasterea viitorului.

In plan psihologic, Apofilitul promoveaza introspectia si intelegerea propriului comportament, inclusiv corectarea dezechilibrelor sau a defectelor percepute. Incita la renuntarea la pretexte si inhibitii. Este o piatra a adevarului, permitand recunoasterea adevarului legat de propria fiinta si revelarea acestuia lumii.

 

 

apofilit;.,;In plan mental, Apofilitul are un efect calmant. Elimina in mod eficient stresul si dizolva blocajele mentale si tiparele negative. Poate reduce chiar si dorintele. Apofilitul faciliteaza analiza si procesul de luare a deciziilor, tinand cont de iubirea universala si punand astfel la unison mintea si spiritul.

In plan emotional, Apofilitul elimina emotiile reprimate. Alunga anxietatea, grijile si temerile. Calmeaza agitatia launtrica si amplifica toleranta fata de incertitudine.

In plan spiritual, aceasta piatra calmeaza si ancoreaza spiritul in dimensiunea fizica. Are o puternica legatura cu lumea spirituala, dar ne permite sa ne simtim confortabil in corpul fizic. Faciliteaza calatoriile extracorporale si viziunile spirituale. Datorita conexiunii sale cu Arhivele Akashice, faciliteaza accesul la vietile anterioare.

 

 

apofilit;.,;';

EFECTE TAMADUITOARE. Considerat a fi prin excelenta Piatra Vindecarii, faciliteaza intrarea pacientului intr-o stare profunda de relaxare si receptivitate, pentru a primi energia curativa, pura si nepoluata. Apofilitul actioneaza asupra sistemului respirator, iar daca este tinut pe piept, poate opri un atac de astm. Neutralizeaza alergiile si favorizeaza regenerarea membranelor mucoase si a pielii. Un cristal de Apofilit asezat pe fiecare dintre ochi reda vigoare acestora. Este cu deosebire util pentru vindecarea spiritului si pentru reconcilierea acestuia cu faptul ca se afla incarnat intr-un corp fizic.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. In timpul meditatiei, puteti aseza un cristal piramidal de Apofilit pe cel de-al treilea ochi. Pentru prezicerea viitorului, priviti in cristal cu coada ochiului.

CULORI SI FORME SPECIFICE.

APOFILITUL VERDE activeaza chakra inimii si incurajeaza o atitudine sincera, mai ales cu privire la deciziile care privesc inima. Absoarbe si retransmite energia universala. Aceasta piatra ii ajuta pe cei care merg pe jar, intrucat faciliteaza starea de meditatie si raceste talpile dupa eveniment. Permite eliberarea de comenzile hipnotice din actuala viata sau din vietile anterioare.

 

 

 

 

 

PIRAMIDELE DE APOFILIT sunt energizante foarte puternice. Ele piramida apofilit;.,imbunatatesc vederea spirituala si deschid cel de-al treilea ochi. Privitul prin baza unei astfel de piramide catre varful ei deschide o „poarta stelara”. La fel ca orice piramida, si acestea au capacitati de prezervare, putand fi folosite pentru incarcarea energetica a obiectelor sau a altor cristale. Ca elixir, Piramidele de Apofilit aduc lumina si energia la nivelul inimii.

Advertisements
Anunțuri publicitare

8 gânduri despre „APOFILITUL – Piatra Vindecarii (K,Na)Ca4Si8O20(OH,F)·8H2O

  1. Pingback: ZEOLITUL – Un grup de minerale care absoarbe toxinele si negativitate Na-A Na2O · Al2O3 · 2SiO2 · 4.5 H2O) | Gabriel Newman

  2. Pingback: CAVANSITUL – O piatra a purificarii si regenerarii Ca(VO)Si4O10·4(H2O) | Gabriel Newman

  3. Pingback: CITRINUL (PIATRA CAIRNGORM) – O piatra energizanta si puternic creativa (SiO2) | Gabriel Newman

  4. Pingback: CUARTUL SATYALOKA – Un cuart cu o vibratie foarte inalta (SiO2) | Gabriel Newman

  5. Pingback: STILBITUL – Piatră puternic creativă (NaCa2Al5Si13O36·14H2O) | Gabriel Newman

  6. Pingback: SHUNGITUL – “Diamantul sanatatii” « tiganus ionutz

  7. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Gemeni (22 mai – 21 iunie) « tiganus ionutz

  8. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Balanta(23 septembrie – 22 octombrie) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: